Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2023 17:00 - ,,Братя по оръжие'' - 2
Автор: allvin Категория: Други   
Прочетен: 2380 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 19.08.2023 09:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                           Викингите и чехите - ,,братя по оръжие" - 2

             ,, Ще предизвикам пред вас ужас от Мен и ще обезсиля всичките народи, между които отидеш, и ще направя всичките ти неприятели да обърнат гръб пред тебе"". - ,,Изход"" -  23:27


     Един век преди Лутер и неговите ученици - братята шведи Олаф и Лаврентий Петри - потомци на викингите - да спасят Нова Европа от хищническите папски ръце, в Чехия и Бохемия народът на чехите постави ,,началото на края" на папската мощ.
  
     Ян Хус - реформаторът, разкриваше папските лъжи и хитрости пред чехите, но беше заловен с подла измама и изгорен на клада. Екзекуцията му предизвика из цяла Чехия вълна от възмущение и ужас от папските методи. Хиляди протестираха против тази жестокост на папата.

      Тогава папата обяви кръстоносен поход срещу Чехия. От всички краища на Европа започнаха да се стичат въоръжени мъже в папския лагер в подготовка за войната, жадни за кръв и плячка. На всички участници бяха обещавани много злато и опрощаване на всички грехове. След като се събра огромна войска, тя нахлу в Чехия.Чехите също събраха своя войска и тръгнаха да пресрещнат нашествениците. Накрая двете армии застанаха една срещу друга. Тогава изведнъж, още преди да е изсвирила и една тръба за нападение или вик за атака от редовете на папистите, някакъв тайнствен ужас обхвана всички в папската войска. Всички започнаха да бягат панически назад, захвърляйки оръжието си ,броните, знамената си. Погромът им беше пълен. Чехите събраха богата плячка, така че вместо войната да ги направи бедни, тя ги обогати.

        Проявата на Божествена Сила беше явна, но вместо да си вземе необходимата поука от това позорно поражение, папата нареди втори кръстоносен поход срещу чехите, но и него го постигна съдбата на първия. Щом идваха близо до войската на чехите, някакъв тайнствен ужас обхващаше всички войски на папата и те се разбягваха панически във всички посоки.

        За трети път папата обяви кръстоносен поход срещу чехите. Събра се отново огромна войска, но краят "и беше като на предишните две - паника и позорно бягство.

        Но това, което папистите не успяха да постигнат със силата на военните оръжия, те го постигнаха с хитрост и измама чрез преговори. Европа отново ,,заспа"", но на ,,хоризонта"" вече ,,изгряваше"" ,,звездата"" на Мартин Лутер в Германия и неговите ученици от Витенберг братята шведи - потомци на викингите - Олаф и Лаврентий Петри, благодарение на които по-късно шведите разгромиха папските армии в Северна Европа и отвориха пътя на научния прогрес в цяла Европа.

       За съжаление днешните протестантски църкви отдавна не са това, което бяха някога. Днес те са пълни със светски хора, които обичат златото и парите повече от небесните ,,съкровища"". Днес те изграждат същата йерархия и си служат със същите методи за постигане на целите си, както някога го правеше Римо-католическата църква. Щом процесът завърши, те ще се обединят със възраждащата се римо-католическа църква и окултистите ( привържениците на източните религии - будисти, дъновисти, кришнари и други сходни); и ще наложат на света ,,Новият Световен Ред". Добрата вест тук е, че няма да е задълго, но ще е много тежко - мнозина ще се окажат като онези двама човека, обградени от глутницата вълци в началото на книгата на Джек Лондон ,,Белият зъб"". Единият загина, другият оцеля. И в края на тази цивилизация пак ще има две групи хора - едни, които не са си губили времето в празни забавления и егоистични удоволствия, а са развивали физиката, психиката и духът си; и другите дето живеят единствено за себе си като животните - ,,ден да мине, друг да дойде"" ...      

      Още по-добрата вест е, че тогава Богът ще се завърне. Няма да има повече никакви нови ,,кръстоносни походи"" и разните му там задкулисни игри на мултимилиардерските фамилии на Ротшилдите и Рокфелерите.

      Звездите отдавна ни чакат. Време е отново да се срещнем с тях ...

    













Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: allvin
Категория: Други
Прочетен: 1470420
Постинги: 357
Коментари: 1447
Гласове: 2971
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930