Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2021 16:23 - ,,Бойно поле Земя'' - 6 - ,,Непобедимият"
Автор: allvin Категория: Други   
Прочетен: 914 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 25.09.2021 23:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
         На планетата ,,Регис-3"" каца космическият кръстосвач ,,Кондор"" и изпраща съобщение до базата в съзвездието ,,Лира"", че всичко е наред, но след това съобщение не идва нищо друго, все едно корабът се е ,,разтворил"" на тази планета ...

   Тогава от базата хората изпращат друг кръстосвач - ,,Непобедимият"", за да видят какво е станало. Там хората разбират, че на тази планета ,,властват"" мини-роботи във вид на малки кристалчета с големината на снежинки, които обаче могат да се групирват във вид на големи ,,облаци"", все едно са  пчелни рояци и тогава помитат всичко по пътя си.

     След 2-3 битки в продължение на близо един месец ,,Непобедимият"" губи почти половината от екипажа си, а накрая и самият кораб едвам оцелява, след като ,,черните облаци"" поставят под свой контрол най-силната им бойна машина - ,,Циклоп"", и я хвърлят срещу самия кораб.

      ,,Черните облаци"" първо прекъсваха ( ,,екранираха"") връзката между съответната група хора и ,,Непобедимият"" и след това ги нападаха, като изтриваха най-важната информация от умовете на хората, като така ги осакатяваха и те впоследствие умираха.( вижте книгата ,,Непобедимият"" от Станислав Лем).

   Приблизително по същия начин и Сатана(Луцифер), използва висшите си енергии от типа на ,,Парадокс на Айнщайн, Подолски,Розен"", -  ,,екранира"" връзката на човек с Бога и след като я прекъсне, хората му стават лесна плячка - или ги убива, или ги хвърля срещу други хора според принципа на ,,желязната" Римска Империя  ,,Разделяй и владей!", което обаче измамнически им показва като висше щастие( вижте ,,Двете корони"" от Елена Вайт).

      Елена Вайт(Елън Уайт) пише в ,,Ум, Характер, Личност-4", че той поставя около всеки човек групи от своите ангели, които много внимателно наблюдават какво се говори и и прави от съответният човек и след това му приготвят ,,капани"" въз основа на тази информация и човек ако не внимава, става като онези ,,зомбита"" от филма ,,Матрицата"".

      Много добра защита във всеки ден от живота на всеки човек е тяхното собствено ,,аз""( даже и ,,огненото аз"" на по-развитите!), да мине под ,,силовото поле"" на защита от Бога, както хората бяха спокойни под силовото поле на ,,Непобедимият"". Човешкият ,,аз"" трябва да ,,изчезне"",( не да си загубиш самоличността, а да се ,,скриеш"" един вид в Бога ), за да дойде на негово място ,,Аз-ът"" на Исус, иначе хората винаги ще бъдат на прицел, защото човешкият ум и психика са като разсекретени военни документи и врагът на Бога и хората чете свободно всичко в тях.

     Докато са под ,,силовото поле"" на ,,Непобедимият""(Бога), хората могат да бъдат спокойни.Но излязат ли самонадеяно на своя глава да се сражават сами със силите на злото, поражението им е сигурно. И в Могадишу през 1994 г. американските командоси мислеха, че са по-силни от местните банди, ама им ,,ядоха пердаха"" и трябваше да викат на помощ бронираните части на ООН-ето да ги спасяват. Самите части на ООН-ето също се страхуваха и в бързината да се приберат на сигурно в базата си в местния стадион изоставиха последната група командоси, които едвам се отърваха...( вижте първите два клипа по-долу - те са от филма Блек Хоук"", който е правен по истински случай именно при операция на американските ,,тюлени"" в Могадишу 1994 г).

      Краят на тази цивилизация е близо, защото ужасяващи фантастични романи и повести, които завинаги би трябвало да си останат такива, започват малко по-малко да се превръщат в ужасяваща реалност тук и сега, като спомената по горе книга ,,Непобедимият"", трилогията ,,Небесните господари"" на Джон Броснан,психическата и духовна дегенерация във ,,Трудно е да бъдеш Бог"" на братя Стругацки, общопланетарната дегенерация във ,,Часът на Бика"" от Иван Ефремов, фалша, лицемерието и измамата на средставата за масова информация(,,смрад""- овете) във Едем"" на Станислав Лем, и др. Божието търпение също си има предел...

      Въоръжете се със ,,оръжието"" на Божието Слово от Библията, сложете си ,,бронежилетките"" на Духа на пророчеството"" от книгите на Елена Вайт и ще бъдете добре. Всеки човек ще има своя ,,Армагедон"", своя личен ,,Могадишу"", и трябва да сте подготвени за това, иначе ще свършите като дивото прасе от един от клиповете по-надолу - то се чувстваше съвсем сигурно в ,,дома си"" в тази дупка, но дойде лъвът(Сатана), и го измъкна от тази тъй хубава ,,сигурност"" ....

     Да не дава Господ да се случи на никого от вас това. Амин!

      ,, ....... Здравето е мечтата както на бедните, така и на богатите.,,Когато бях стажант-лекар в болница ,,Джон Хопкинс"" - докладва д-р Бен Карсън, известен неврохирург - бях много впечатлен какви пациенти виждах в отделенията. Имаше много държавници, аристократи и шефове на доста големи организации. Много от тях умираха от ужасни болести и с радост биха заменили всяка своя титла и всеки свой цент за чист здравен картон. Това наистина те кара да преосмислиш истински важните неща в живота"". - откъс от книгата ,,Здраве и добър живот - тайните, които ще променят живота ви"" - от Марк Финли и Питър Ландлес, редактори.

    Много хора се отнасят с презрение към така наречената ,,измет"" на обществото(  ,,Господи, благодаря Ти, че не съм един от тях"- Лука 18-11), но Исус отиваше при всички хора по пътя си. Нечовешкото отношение на хората към изпаднали в беда е е нашият най-голям грях.

     Виждате ли на последния клип как крокодилите дебнат емигриращите антилопи в реката Масай-Мара в Кения, Африка? ... Два пъти в годината антилопите и зебрите пресичат тази река и тогава крокодилите хубаво се наяждат ... Върволицата от зебри през реката - това са и дните в живота на всеки човек - един след друг, един след друг се нижат, а кроколдилите(демоните на Луцифер-падналите ангели), ги наблюдават и дебнат...; и накрая хващат няколко от тях. В такъв момент, ако Бог не застане между човека и ,,челюстите"" на демоните - край с този човек! Моля за внимание - клипът не е за хора със слаби нерви! Ужасно е, но това е истинското лице на Луцифер!( Сатана)!












Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: allvin
Категория: Други
Прочетен: 1470664
Постинги: 357
Коментари: 1447
Гласове: 2971
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930