Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2021 00:37 - ,,Бойно поле Земя'' - 7
Автор: allvin Категория: Други   
Прочетен: 556 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 26.07.2022 19:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    
          ,, И в тази война няма уволнение."" - Еклисиаст 8:8


          В този пост ще наблегна главно на видеата по-надолу, като веднага предупреждавам, че не са за хора със слаби нерви. Видеата са автентични и нерижисирани и показват истинското лице на онзи, който някога беше закрилник на цивилизациите по целия Всемир ... . Първият е  как вълците разкъсват вързани кучета, вторият е как едно малко кученце се пожертва за детето, на третият клип стопанинът успя да спаси любимецът си, а четвъртият е част от филма ,,Сивият"" и част от два други филма, свързани с оцеляването и психологически коментар към тях. Падналият самолет във филма ,,Сивият"" всъщност е падналото човечество във властта на Луцифер след онзи далечен ден преди няколко хилядолетия, описан в Битие  3-та глава и в начлото на книгата на Елена Вайт ,,Патриарси и Пророци"". Още същият ден Бог ,,изключи"" основната система на човека - ,,Фотонната"", както биха я нарекли физиците, а пишещият тези редове я е нарекл ,,огнената раса"". Тази ,,система"" се ,,зареждаше"" със плодове от ,,Дървото на Живота"" така, както една атомна централа трябва да се зарежда със ,,свежо"" ядрено гориво отвреме-навреме. Тази ,,система"" ще бъде включена отново чак при второто идване на Бога - Исус Христос. Нали знаете как малките на пчелите(учените им викат ,,ларви""), растат в килийките си до един момент, и след това възрастните ги запечатват и те там, невидими за света, се преобразяват в съвършенно нови същества - ларвата се превръща в симпатична животинка - възрастна пчела, а гъсеницата - в красива пеперуда. В момента това земно тяло на всички хора е ,,резервната"" система.

       Ако например по някаква причина ви изключат централно от ел. мрежата(авария, буря, земетресение, пожар, война), но вие предвидливо сте си поставили генератор или соларни панели, но с ограничен капацитет, и не ви включат дълго време( ама много, много дълго време) обратно в централната ел. мрежа, лампите в къщата ви ще започнат да светят все по-бледо и по-бледо. Същото е и с човешката раса - изключени от много дълго време от своя главен ,,Енергоизточник"" - Бога, и нямащи възможност да се зареждат със ,,свежо ядрено гориво"" от плодовете от ,,Дървото на Живота"", хората все повече и повече ,,избледняват"" век след век и поколение след поколение. Вече почти няма жител на Земята, който да е 100% процента здрав физически и психически.

      Едно време, когато Христо Гешанов и аз бяхме окултисти, си спомням, че той ми разправяше, че освен 7-те чакри(изключените енергийни центрове на човешкото тяло), човек има и още една - 8-ма, която(внимание!) е над главата на всеки човек.

      Та аз си мисля следното: когато човек започне да се усъвършенства, четейки Библията(,,Голямата Светлина""), и книгите на Елена Вайт(,,малката светлина""), тази 8-ма ,,чакра"" започва да се ,,пълни"" със ,,плодовете"" на Духа, и когато се препълни, тя започва да ,,прелива"" и да пълни и останалите ,,чакри"" по принципа на ,,скачените съдове"", докато стигне и до най-долната и когато и тя се напълни, наблюдаващият те ангел те ,,запечатва"" така, както аз ако съм примерно Ректор на даден Университет и при завършването на дадения випуск студенти им давам диплома -,,Характерът на Исус Христос"", подпечатана със знака на Университета - ,,Съботата"". Лично Бога каза още в Стария завет - Изход 20-тата глава, че съботата е знак между него и тези които Го обичат.

       В края на земната история хората на ,,огнената раса""( ,,Господарите на Времето""), известни още в Света и като ,,адвентисти""( на латински език ,,адвент"" значи надежда), ще се сблъскат със сатанинската раса(,,Господарите на драконите""); - изповядващите източните окултни учения - будисти, йогисти, кришнари, дъновисти, екстрасенси и други подобни,при които зареждането на ,,чакрите"" не става отгоре, а отдолу и така не Бог, а Луцифер има контрол над всички такива души.

      Веригите в случая са всякакъв вид привързаности към този свят - наркотици, цигари, алкохол, кофеин, ,,захаросаните"" приказки на алчните политици и църквите за нов световен ред, а още и така наречените ,,безалкохолни", разните му там меса и консерви и въобще всичко, което те връзва като с ,,вериги"" към този свят и същевременно ти подкопава здравето и психиката. А вълците( демоните на Луцифер), наблюдават и когато дойде ,,зимата"" на твоята слабост или болест, идват  ... и виждате сами какво се случва ...

     За да противодействащ, трябва да си силен, а за да си силен, не трябва да имаш ,,вериги"", които да те ограничават. Имам познати, които например тренират, но само физически. А психиката и духът къде са?!?... Преди да я има ,,България на три морета"", такава България българите първо трябва да я имат в сърцето си - физика, психика , дух!; - Мизия, Тракия, Македония!... Както някога Аспарух поведе племето си на път, такъв път сега трябва да изминат и българите, но сега ,,вътре в сърцата си". Късайте веригите и тръгвайте на път! Не гледайте политици, филмови ,,звезди"", спортни ,,величия""! Вие самите сега сте кан(хан) Аспарух!!!

                                                 
                                                  Напред!

     











Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: allvin
Категория: Други
Прочетен: 1466044
Постинги: 356
Коментари: 1447
Гласове: 2969
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930