Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.08.2012 16:27 - Убийства,взривове,атентати ...
Автор: allvin Категория: Политика   
Прочетен: 2366 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 02.08.2012 20:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Днес е първи август - месеца с най - много летни отпуски,но аз няма да ви ви разправям за море и планини,а за някои събития само от преди 1-2 седмици.

Първо за атентата в Бургас. Ако зависеше от мен,моментално щях да заповядам на израелските туристи да се изнасят от България. Вероятно би се стигнало даже и до прекъсване на дипломатическите отношения с Израел,но сигурността на българите трябва да бъде приоритет на всеки български политик. Финансовите загуби за икономиката пък ще бъдат компенсирани с уреждането на почивките на други туристи от други държави.А как ли пък някой от политиците не спомена за правото на палестинския народ от собствена държава,а? Политици-лицемери ...

Това беше провал за българското разузнаване,а също така провал и на ,,Мосад",а щом вече веднъж се е случило,значи може и пак.И правителството(независимо дали ще е българското или някое друго,а най-вероятно за в бъдеще и световното),ще поиска орязване на гражданските права и свободи в името на сигурността. Но убийствата и терорът ще продължават. И правителствата отново ще поискат още орязване на гражданските права и свободи за сметка на сигурността. Но и това няма да помогне особено. След време пак ще се иска ,,затягане" на мерките за сигурност и обществото пак ще им разрешат и така неусетно хората ще изгубят правата си и ето ви го новият световен ред! Вече в Щатите има антихристиянски закони,в Англия уволниха стюардеса затова,че носела на шията си малко кръстче,а вече и в нас се прави опит - в проектозакона за новия закон за детето,ако заведеш детето си на църква-глоба!?!?!?!.След време тези хора,които сега протестират(,,последните мохикани"),вече няма да са същите - едни ще са емигрирали,други(по-възрастните) вече ще са мъртви,а други покрай семействата си ще са с ,,вързани ръце и уста",за да останат на работа,а много от младото поколение ще са с много повече ,,промити" мозъци и няма да окажат нужната съпротива и така малко по-малко,стъпка по-стъпка Луцифер чрез продажните политици ще постигне целите си - пълен контрол над цивилизацията,както някога през средните векове постигна пълен контрол над църквата(процесът е описан много ясно в първите глави от книгата ,,Великата Борба" от Елена Вайт(Елън Уайт).Въобще може и да не бъде посочен точно терорът като причина -може да е и нещо друго,но все нещо ще бъде измислено - достатъчно е да прочетете баснята на Лафонтен за вълка и агнето,отишли да пият вода от един поток и ще видите за какво иде реч ...

А онзи изперкалия от Щатите,дето влезе в киното на прожекцията на новия филм за Батман ,,Черният рицар"и уби невинни хора? Така е,като родителите оставят детето си да израсне само в къщи или да се шляе по улиците,докато те са в гонитба на ,,американската мечта".А когато не се грижиш за едно дете,в душата му вместо ,,цветя" израстват ,,бурени",а после сред ,,бурените" заживяват ,,отровни змии",растат и един ,,хубав ден за американската демокрация" те изпълзяват навън и почват да убиват. Този млад човек( и милиони други като него по целия свят) е ,,продукт" на тази масова американска култура - на тъпите електронни игри,на тъпите холивудски екшъни,на тъпите телевизионни програми,на тъпите образователни системи,на желанието да си на върха на всяка цена,та ако ще пътят ти нагоре да е постлан с труповете на близките и познатите ти ... Затова колкото по - далеч от Щатите и западноевропейските им съюзници,толкова по - добре. И въобще израелските,американските и сателитните им политици са много наивни(или по-точно казано заслепени от блясъка на златото -в ,,Двете корони" от Елена Вайт това е много ясно показано) - как може да си въобразяват ,че Луцифер ще им предаде властта,след като ,,Единственият пръстен" е на неговата ръка и той никога няма да им го даде? Той просто ги използва за своите си цели - унищожаването на хората - ,,И както стана в Ноевите дни,така ще бъде и в дните на Човешкия Син."- Лука 17:26.

.......................................................................

Във видението, дадено ми в Батъл Крийк, щата Мичиган, на 25.10.1861 г. ми бе показана земята - тъмна и мрачна. Ангелът каза: "Гледай внимателно!"

Видях хората по земята. Някои бяха обкръжени от Божии ангели, а други бяха в пълна тъмнина, обкръжени от зли ангели.

Протегната от небето ръка държеше златен скиптър, на чийто връх имаше корона, обсипана с диаманти. Всеки диамант блестеше с чиста и великолепна светлина. На короната бяха изписани думите: "Всеки, който ме спечели, е щастлив и ще има вечен живот."

Под короната се виждаше друг скиптър, където също бе поставена корона, в чийто център имаше диаманти, злато и сребро, излъчващи съвсем малко светлина. Надписът на короната гласеше: "Земно съкровище. Богатството е сила. Всеки, който ме спечели, ще има почит и слава."

Видях голямо множество, което се втурна напред, за да спечели тази корона. Всички вдигаха голям шум и в желанието си да получат короната изглеждаха като обезумели. Блъскаха се един друг, изтласкваха по-слабите назад и прескачаха падналите в бързината. Много от тях алчно сграбчваха съкровищата вътре в короната и ги стискаха здраво. Косите на някои бяха посивели, а лицата им - набраздени от грижи и безпокойство. Те не зачитаха собствените си роднини, които бяха кост от костта им и плът от плътта им; и когато към тях бяха отправени очакващи погледи, стискаха още по-здраво съкровищата си, сякаш се бояха да не би в момент на невнимание да загубят нещо или да бъдат принудени да ги разделят с роднините си. Алчните им погледи бяха приковани към земната корона и те смятаха и пресмятаха нейните съкровища. Сред тълпата се появяваха, белязани от нужда и нещастие хора, и поглеждаха с копнеж към съкровищата в короната. Но се отдалечаваха безпомощни, защото по-силните надвиваха и изтласкваха по-слабите. Въпреки това те не се отказваха напълно, а заедно с групата от болни, стари и обезобразени се опитваха да си пробият път към земната корона. Някои умираха в стремежа си да я достигнат. Други падаха в мига, когато вече се протягаха, за да я вземат. Мнозина я държаха само за кратко време преди да паднат. Мъртви тела покриваха земята, а множеството продължаваше да върви напред, прескачайки падналите и мъртвите тела на техните ближни. Който достигнеше короната, ставаше притежател на съкровищата, а насъбралата се група от хора шумно го аплодираха.

.......................................................................

Една голяма група от зли ангели бяха много заети. Сатана беше в средата и всички гледаха с огромно задоволство борещите се за короната. Той като че ли особено окуражаваше онези, които жадно се стремяха към нея. Мнозина от тях изповядваха, че са християни. Изглежда някои имаха известна светлина. Те поглеждаха с желание към небесната корона и оставаха очаровани от нейната красота, но нямаха истинско понятие за нейната стойност и слава. Докато протягаха вяло едната си ръка към нея, с другата се стремяха жадно да достигнат земната, решени на всяка цена да я имат. В усилената гонитба за получаване на земната корона, напълно изгубваха от погледа си небесната.



.......................................................................



Извадки от
"Кризата в нашето училище"
от АрхимандритБорис Неврокопски
- публикувано 1928 г.

"...За нашето училище е съвсем чуждо най-великото,вечното в човека – неговата душа. То презира тая божествена същност у човека.То признава само материята. То се стреми да заличи съществената разлика между човека и животното, и да внуши на нашите младежи, че техните прадеди са били човекоподобни животни и че са от животински произход. При такива внушения е ясно какъв мироглед ще могат да си създадът тези младежи и какви заключения ще направят те за себе си и за своя живот.Щом по същина и по произход те са съвсем близо до животните, няма как и по живот да са далеч от тях...

...Нашето училище обаче отрича не само човешката душа – то отрича и вечния, абсолютния дух, от който човешката душа е само дихание. Нашето училище отрича Бога.В нашето училище открито се говори по всякакви начини против Бога и против всичко божествено в човешката пророда.Но и да не се прави това,щом в училището не се говори за Бога, щом Бог е изгонен от него, значи то е без Бог, значи то е безбожно. А щом Бог не се утвърждава в училището, значи Той се отрича.Щом ние престанем да говорим в училището за Бога и душата, със самото си мълчание ние проповядваме бездушие.
Не може да има безразлично отношение.
А щом се отрича Бог, отрича се и се руши всичко божествено и велико в човека и в живота, отрича се и се руши човекът и животът в неговата същина.



Нашето училище е атеистично.Щом атеизмът и материализмът проникнаха в нашето училище, те започнаха да вършат опустошения във всички посоки.А материализмът и атеизмът са тъмни сили, които рушат всичко положително и ценно, всичко възвишено и светло. Атеизмът е демонично явление, а материализмът –проява на животинщината в човека. И единото и другото, доведени до крайност,означават край на всяка човечност и всяка култура. Атеизмът отрича Бога и всичко божествено в живота и в човека,а материализмът отрича човека и всичко възвишено в него. Атеизмът означава победа и тържество на демоничното начало, а материализмът – победа и тържество на животинското начало в човека и в живота.Атеизмът иска да демонизира човека, а материализмът се стреми да го превърне в животно. И единото, и другото, имат еднаква същност, и преследват една и съща крайна цел – разрушаване на човешкия образ в човека и унищожаване на човека в човека!



...Материализмът и атеизмът, и техните рожби – социализмът и анархокомунизмът, които в нашето училище нараснаха до чудовищни размери и взеха образа на страхотни чудовища,разрушиха в душата на нашата младеж почти всички възвишени идеи и всички велики ценности. Те разрушиха религиозно-нравствената идея или идеята за Бога, разрушиха също социално-човешката и национално-държавната идея. След като внесоха в нашето училище духа на отрицанието и разложението, те прогониха от там и националния дух, и се опитаха да заменят тоя дух с духа на интернационализма и безотечествеността."






Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. allvin - допълнителен коментар
02.08.2012 19:57
Ангелът с везните

Видях един ангел, който стоеше с везни в ръце и претегляше мислите и интересите на Божия народ. На едното блюдо бяха мислите и интересите, насочени към небето, а на другото - мислите и интересите, насочени към земните неща. В това блюдо бяха поставени всички прочетени книги със съмнително съдържание, всички мисли за облекло и външен показ, всяка суета, гордост и др. О, какъв тържествен момент! Божият ангел претегля с везните мислите на децата на Бога, които изповядват, че вярват в Него и претендират, че са мъртви за света и живи за Бога. Блюдото бързо се наклони надолу под тежестта на поставените върху него земни мисли, суета и гордост. Другото блюдо с мислите и интересите, насочени към небето, се вдигна бързо нагоре и, о, колко леко бе то! Аз мога да разкажа това, което видях, но никога няма да бъда в състояние да предам тържественото и живо впечатление, което остави тази картина в съзнанието ми, когато видях ангела с везните да претегля мислите и интересите на Божия народ. Той каза: "Могат ли такива да отидат в небето? Не, не, никога! Кажи им, че надеждата, която подхранват сега, е напразна и ако не се покаят незабавно и не приемат спасението, ще трябва да загинат!"
Формалната набожност няма да спаси никого. Всички трябва да имат една дълбока и жива опитност. Само това ще ги спаси във времето на скръбта. Тогава тяхното дело ще бъде изпитано. Ако е от злато, сребро и скъпоценни камъни, те ще бъдат под Божия закрила, но ако е от дърво, сено и слама, нищо няма да може да ги скрие от ужасния гняв на Бога.
И от младите, и от по-възрастните ще се изиска разумен отговор за тяхната надежда. Но умът, определен от Бога да се занимава с по-добри неща и създаден, за да Му служи съвършено, е бил ангажиран със суетни мисли, вместо с вечните интереси.

,,Съкровища от свидетелства" - том 1 - Елена Вайт
цитирай
2. allvin - коментар-2
02.08.2012 20:02
Нашата ръководна книга

Дадена ни е една ръководна книга(Библията), която да отправя нозете ни през този тъмен свят към небето. Тя ни казва как можем да избегнем Божия гняв. Говори ни за страданията, които Христос претърпя за нас, за великата жертва, дадена, за да бъдем спасени и да се наслаждаваме вечно на Божието присъствие. Ако някой се окаже недостатъчен, след като е чул истината така, както ни е предадена в това време на светлина, грешката ще бъде само негова и той ще остане без извинение. Божието слово ни казва как можем да станем съвършени християни и да избегнем седемте последни язви. Но християните не се интересуват от това. Умът е отклонен от други неща, обожават се идоли, а Божието слово се пренебрегва. Тези, които изповядват, че са християни, си играят с Бога и когато святото Му слово ги осъди в последния ден, ще се окажат недостатъчни. Словото, което са пренебрегвали заради глупави книги с измислени истории, изпитва живота им. Това е мярката - подбудите, думите, делата и начинът, по който са използвали времето си - всичко се измерва с Божието слово и ако не е според него, техните случаи биват завинаги решени.
цитирай
3. allvin - коментар-3
02.08.2012 20:03
Видях, че цялото небе се интересува от нашето спасение. Тогава трябва ли тогава да бъдем безразлични? Трябва ли да бъдем безгрижни, сякаш няма никакво значение дали ще се спасим, или ще бъдем изгубени? Ще презрем ли дадената за нас жертва? Някои са направили това. Те си играят с предложената милост и Божието неодобрение почива над тях. Божият дух няма винаги да бъде оскърбяван. Той ще се оттегли, ако това продължи още малко. След всичко, което Бог е направил, за да спаси хората, ако те показват чрез живота си, че пренебрегват Христовата благодатна жертва, скъпо ще заплатят за поведението си и последицата от делата им ще бъде смърт. Тази смърт ще бъде ужасна, защото ще изпитат агонията, която Христос изпита на кръста, за да им осигури изкупление, което те не желаят да приемат. И тогава ще осъзнаят какво са изгубили - вечния живот и безсмъртното наследство. Великата жертва, направена, за да се спаси човекът, показва колко висока е неговата цена. Когато някоя скъпа душа е загубена веднъж, тя е загубена завинаги.
цитирай
4. allvin - коментар - 4
08.08.2012 01:29
Днес знаменията на времето разкриват,че сме пред прага на големи и
важни събития. Светът е в трескаво състояние. Пред очите ни се
изпълнява пророчеството на Спасителя за събития, предшестващи второто
Му идване. “И ще чуете за войни и за военни слухове... Защото ще се
повдигне народ против народ и царство против царство и на разни места
ще има глад и трусове.”
Сегашното време представлява голям интерес за хората. Владетели и
държавници, мъже на отговорни и важни постове, разумни хора от всички
класи са насочили вниманието си към събитията, които се случват около
нас. Те наблюдават напрежението, завладяващо живота, и осъзнават, че
нещо велико и решително ще се случи; че светът е пред прага на голяма
криза.
Библията и само Библията дава точно обяснение на тези неща. В нея са
разкрити последните сцени от историята на нашия свят, събития, които
вече хвърлят сянката си пред нас. Звукът от тяхното приближаване кара
земята да трепери, а човешките сърца да се свиват от страх.
“Ето, Господ изпразва земята и я запустява, превръща я и разпръсва
жителите й... Защото престъпиха законите, не зачитаха повелението,
нарушиха вечния завет. Затова клетва погълна земята; и ония, които
живеят на нея, се намериха виновни.”
“Уви за оня ден! Защото денят Господен наближи и ще дойде като гибел от
Всесилния... Семената изсъхнаха под буците си, житниците запустяха,
хранилищата се съсипаха, защото житото изсъхна. Как пъшка добитъкът!
Скитат се чардите говеда, защото нямат пасбище. Да! изгниха стадата
овце.” “Лозата изсъхна и смоковницата повяхна; нарът, палмата и
ябълката, дори всичките полски дървета изсъхнаха и радостта изчезна
измежду човешките чада.”
“Боли ме в дълбочините на сърцето ми. Сърцето ми се смущава в мене, не
мога да мълча. Защото си чула, душе моя, тръбен глас, тревога за бой.
Погибел върху погибел се прогласява; защото цялата земя се опустошава.”
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: allvin
Категория: Други
Прочетен: 1469996
Постинги: 357
Коментари: 1447
Гласове: 2971
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930