Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2022 00:00 - Свръхчовекът в Библията - мост между Земята и Небето
Автор: allvin Категория: История   
Прочетен: 225 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 10.09.2022 19:33



                                                   ,,Свръхчовекът""

                          
                           ,,Войната се печели в класната стая."" - Бисмарк
     

                ,,Всеки войник има в раницата си маршалски жезъл."" - Наполеон


      ,, И им се явиха езици като огнени, които се разделяха, и застана по един над   всеки от тях."" - Библия, Нов Завет, Деяния на Апостолите, глава 2, стих 3


      ,,За операция на тялото е нужно приспиване;  за ,,операция"" на душата е нужно събуждане.""  -  Лев  Толстой



      Някога, преди много години, един от водачите на един народ - израилтяните, водеше битка с 5 армии. И понеже видя, че денят няма да им стигне, за да ги разгроми докрай, и че тези петима царе ще прегрупират армиите си през нощта, получавайки нови подкрепления, се обърна към Бога с молба да удължи денят, за да спечели битката. И Бог испълни молбата му! Как точно е станало, никой не знае(може би е било задържано за няколко часа центробежното въртене на планетата), но не начинът е толкова важен(макар че учените биха дали ,,мило и драго"", за да научат как е станало тогава това чудо), а ефектът, защото това е управление на Времето!

      Второ - когато израилевият цар Ахав започна да върши зло, пророк Илия дойде при него и му каза, че Бог ще изпрати суша като наказание за неговите престъпления. И стана точно така! Това ако не е управление на климата, тогава какво е?! Американците с техния ,,ХААРП"" ,,ряпа да ядат""!

      Трето - когато Ахав прати войници да заловят пророк Илия, защото изобличаваше престъпленията му, Илия се помоли на Бога и войниците бяха унищожени с огън - това е контрол над елементът огън - признак за принадлежност към ,,огнената раса"", силата на свръхчовека!

     Четвърто - когато след това Илия избяга в пустинята, Бог го хранеше чрез врани - това ако не е контрол над природата, тогава какво е?!

      Пето - когато Корей и още някои се разбунтуваха абсолютно неоснователно срещу властта на Мойсей, както някога Луцифер се разбунтува абсолютно неоснователно срещу властта на Исус, те пропаднаха в земята. Това ако не е контрол над елементът  земя, тогава какво е?! Подобно нещо се случи при превземането на Ерихон - свещениците засвириха силно с роговете, хората завикаха силно и стените на Ерихон се срутиха като при земетресение.

     Шесто - когато ожадняха в пустинята, израилтяните се помолиха на Мойсей и той чрез Божията Творческа Сила удари една скала с жезъла си и оттам бликна вода. Това ако не е управление на елементът вода, тогава какво е?!

     Седмо - когато посред нощ се разрази буря в Галилейските езеро, а насред езерото бяха Исус и учениците Му в една ладия, тогава Исус спря бурята. Това ако не е контрол над елементът въздух, тогава какво е?!

     Всички тези сили притежаваха в зародиш и Адам и Ева, а райската градина Едем беше специално приготвена за тях от Бога, за да развиват и усъвършенстват тези сили там в пълно спокойствие, непритеснявани от никого. Едем беше тяхната ,,класна стая.""

    И както виждаме, всички тези сили ги притежава в зародиш всеки човек. И може би онова всеобщо поле, което търсеше в последните си години Айнщайн, не е някакво си поле, а е самият Човек!

    Спомнете си: ,,И Бог създаде човека по свой образ и подобие."" Подобие!
   
    За свръх-човекът няма значение от коя раса или народ е, дали е българин, руснак,американец, германец, израилтянин; дали е беден или богат, нисък или висок... Пророците от древния Израил Илия и Елисей бяха именно такива - хора от ,,огнената раса"" - свръхчовеци!
   
     Древните народи на Изтока са имали знака на свастиката, допълнена в Германия през 30-те години на миналия век, като поставена сред лаврови клонки, а над нея орел. Орелът има най-острото зрение сред всички птици и животни, а това всъщност означава, че човек трябва да изучава пророчествата в Библията, за да придобие остър ,,поглед"" и да може да ,,вижда"" далеч назад в миналото, а като можеш да ,,виждаш"" миналото, ще може да ,,виждаш"" и бъдещето. Свастиката всъщност представлява ,,стилизирания"" образ на Галактиката, на Космоса, а лавровите клонки са израз на победата над твоя вътрешен егоизъм и са знак, че вече си порастнал вътрешно. И както малкото орле, когато порастне, настъпва момент, когато излита от гнездото, така и човек трябва да израстне ,,вътрешно"", за да е готов да полети в Космоса в деня ,,Х"" - Денят на завръщането на Бога.


        Така че е време да извадите маршалският жезъл от раниците си ...   :)


      












Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: allvin
Категория: Други
Прочетен: 1469838
Постинги: 357
Коментари: 1447
Гласове: 2971
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930