Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2012 08:56 - Не на гей-парадите и сатанистите!!!
Автор: allvin Категория: Политика   
Прочетен: 62479 Коментари: 122 Гласове:
11

Последна промяна: 04.07.2012 00:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
автор: lubomir33   lubomir33.blog.bg/politika/2012/06/25/vajno-zashto-triabva-da-protestirash-sreshtu-gei-parada.972330


Голяма част от българите, по принцип не одобряват гей парада, но гледат на това събитие по-скоро с пренебрежение и считат, че е по-добре да се игнорира, от колкото да се организират протести срещу него. Тази позиция е до някъде разбираема, но особено в перспектива на времето е крайно погрешна. В този текст ще изтъкнем основните причини, защо това е така.

Първо – гей парада на практика е насочен срещу традиционните български ценности. Всъщност, това събитие символизира пълното им отричане. Това са ценности, утвърдени с вековете. Ценности, които са ни запазили като народ седем века под чужда власт. Ценности, които са превръщали България във велика сила. Някой може да каже – добре, но това, че ги отхвърлят е за тяхна сметка. Това твърдение е вярно. Но тук идва и втората основна причина за протест:

Гей парада не е просто събитие, само за себе си. Той е стъпка в една цялостна стратегия. Това е стратегията на гей-активизма – едно изцяло политическо, подривно движение. Движение, което изобщо не се бори за равни права – такива на практика хомосексуалистите имат. То се бори на първо време за придобиване на широки привилегии, основани на сексуални отклонения. След добиването на такива широки привилегии, започва и борба за установяване на диктатура на сексуалните малцинства над хетеросексуалното мнозинство. Това е политическа идеология, чиято крайна цел е унищожаване на цивилизацията, основана на традиционните ценности.

Тази политическа идеология е един от продуктите на Франкфуртската школа и мислителите, които доразвиват идеите ѝ. В своята основа, това е културен марксизъм, примесен с фройдизъм. Какво искат да наложат тези хора е казано недвусмислено и ясно от един от вдъхновителите им Херберт Маркузе: „Цялата патология трябва да бъде утвърдена за норма, а цялата норма – за патология. Сливането на политическия и сексуално-моралния бунт е ключово за ефективната опозиция. Тогава най-после ще рухне буржоазното общество.” Една от големите победи в тази насока е отпадането на хомосексуализма като заболяване от регистрите на СЗО. Не поради някаква друга причина, а в следствие на политически натиск! Това се случва днес! Проява на това е гей парада! Още ли не усещате колко е опасно това явление?
Ако това не ви е убедило, нека видим каква е следващата и най-важна причина за съпротива:

Гей-активистите посягат към децата! От година на Запад, гей-активисти изпълняват програма по индоктриниране на децата, още от най-ранна възраст. Деца, включително и в детската градина са подлагани на системна обработка от страна на пропагандатори на хомосексуализма. Целта е да се повлияе на все още неоформената им психика и личността им да се формира, според  желанието на гей-активистите. Тук целта отново не е някакво приемане на „различните”, а превръщането на деца в хомосексуалисти, чрез интензивна обработка на съзнанието им. Това е единственият начин гей общността да се разширява, тъй като по естествен начин това няма как да се случи. Има специално разработена пропагандна литература за деца, различни песнички и цели методологии за тяхното индоктриниране. Предпоставки за такава пропаганда са заложени и в подготвения проект за закон за закрила на детето в България! Същевременно в някой държави на Запад, вече дори има своеобразни гей паради за деца!

Но с това атаката към децата далеч не приключва! Хомосексуални двойки, държът да бъдат признати за „семейства”  и да получат правото да осиновяват деца (да ги отглеждат и формират като личности). Това вече е факт в някой щати на САЩ. Искания за узаконяване на подобно извращение имаше и в България. Тази атака е насочена не само срещу децата, но и срещу традиционното семейство, в лицето на което гей-активистите виждат сериозна заплаха за идеологията си. Традиционното семейство е най-сигурният пазител на морала, отхвърлян от това политическо течение. За това се иска приравняване на патологичното отклонение, което се явява гей двойката  с традиционното семейство.

Но дори с това, опасностите не се изчерпват. Гей-активистите са само авангарда на революционерите с патологична сексуалност. На всякъде по света, където гей-активизмът е постигнал значителни победи и е наложил позициите си над обществото (най-вече САЩ и Холандия), виждаме как се надига втора вълна. Това са т.нар. бойловъри или по-точно, „умерени” педофили. Умерени, тъй като претендират за легализиране на секса (най-вече хомосексуалния) с деца в сравнително съзнателна възраст – 12 години. Слава Богу, тези движения все още са преследвани от закона. Но връзките им с представители на гей-организации са били разкривани многократно по време на разследвания срещу тях. Вече дори имаме и пример в пропагандирането на „умерена” педофилия – филмът „Съзряването на Максимо Оливерос”, история за 12 годишен хомосексуалист, влюбен във възрастен мъж! Филмът е носител на 3 награди на фестивала в Берлин! Същият филм беше прожектиран и в България в небезизвестната „Червена къща”!

Усещате ли вече истинските мащаби на заплахата?

Хомосексуалните лобита постигнаха значителен успех през последните десетилетия, най-вече поради факта, че са структурирани и действат на мафиотски принципи. Особено силни са на Запад, където успяха максимално добре да се възползват от всички недостатъци на демокрацията. Дори създадоха цели псевдонаучни направления, които да „доказват” твърденията им. По този начин, една незначителна част от човешката популация (по последни данни между 1,5 и 3% от хората са хомосексуалисти) успява да наложи мнението си над огромното мнозинство.

Именно силните хомосексуални лобита на Запад стоят и зад организирането на софийският гей парад. При това съвсем официално. Не на последно място и това е достатъчна причина за протест – тъй като се явява намеса във вътрешните работи на суверенна държава. Нещо повече, то е и форма на културен тероризъм, насочен срещу българите и рушащ ценностите и морала им. Виждаме и как цялата продажна и прогнила политическа класа в България се обявява в подкрепа на това извращение.

Тук трябва да кажем, че далеч не навсякъде по света това явление е приемано и налагано на държавно ниво. Ярък пример в това отношение е Русия, която от години води изключително активна борба срещу това подривно политическо движение. Там и държавниците и народа са добре запознати със същността на тази идеология и опасността за националната сигурност, която тя представлява.

Това е противоестествено явление, което убедени сме, историята ще осъди и отрече. Този социален експеримент ще е с много по-тежки и ужасяващи последствия от съветския, за това трябва да бъде спрян.
Всичко зависи от нас.

Крайно време е и българите да заемат категорична и ясна позиция срещу това движение.

Ако държиш на морала и ценностите на предците си, ако искаш да защитиш децата си и да им осигуриш нормално детство и бъдеще, ако искаш здрава и силна България – кажи НЕ на гей парада и гей-активизма!

Протеста е първата стъпка! После ще се борим за забрана на подобни събития. След това и за инкриминиране на гей-активизма като идеология. Подчертаваме, не инкриминиране на хомосексуализма, като състояние на индивида, а на гей-активизма като политическо подривно движение!

Подкрепи ни и ела на 30.06.2012 г. от 11 часа пред пилоните на НДК! от сайта на БНС - www.bgns.net




image






image





image




image






image




image





image








image





image




======================================================================================

monarchism.blog.bg/politika/2012/06/28/tradiciia-moral-gt-homoseksualizym-seksualna-revoliuciia.973547#last_comment


След два дни ще се проведе поредното хомосексуално извращение - т.нар. "София прайд 2012". Сега тази отвратителна сатанинска проява на содомия ще бъде подкрепена и от известни личности на пост-комунистическия "шоубизнес". Как стигнахме до положение, в което извратени хора парадират със заболяването си, а нацията апатично гледа отстрани?

След 9-ти септември 1944 г. традиционното българско семейство бе унищожено чрез ликвидиране на здравия патриархален морал на обществото. Как се случи това?

- Православната църква се заменя с комунистическа креатура подвластна на ОФ/БКП;
- Светото тайнство на църковния брак се заменя с т.нар. "граждански брак";
- Мащабната урбанизация отделя българина от земята превръщайки го в "полу-гражданин" обитател на панелно жилище с максимум 2 деца;
- Феминизъм и еманципация - действащи като сярна киселина върху традиционното християнско семейство;
- Отнемане на частната собственост и възможността на българите да бъдат независими и сами да изхранват семействата си;

През 1990 г. резултатите са налице - безбожен народ, масови разводи и пропаднали семейства, абортите са превърнати в практика, демографски срив, обезлюдели села. Българинът успешно бе превърнат в "съветски човек".

Какво предложи либералната демокрация обаче? Вместо връщане към патриархалните традиции на Третото Българско Царство т.нар. "преход" продължи духовната нищета и самоубийственото поведение със средствата на "Сексуалната революция" - порнография, "съвместно съжителство", издигане на сексуалните отношения в култ, открито пропагандиране на секс с повече от един партньор, контрацепция, "смесени бракове" и не на последно място радикалното разпространение на мита, че хомосексуализма е нещо нормално. Към тази група можем да сложим и т.нар. "сексуално образование" на децата, което би трябвало да ги предпази от венерически болести.

Упадъкът на нравите резонно води до нови и най-различни заболявания, регулиращи покварата. Голяма част от психолозите и лекарите са безбожници и в тяхната представа правилно е да научиш млади хора как се слага презерватив, не как да имат семейство и да бъдат с един партньор в живота си. Хипи "културата" и всичките негативи, които тя носи - разврат, наркомания, пиянство и пр., се възприеха като антикомунистическо поведение. Преливане от пусто в празно.

Проблемите на съвременното българско общество са много. Първопричината за всичко е отстъплението от Божиите повели. Изходът е само един.

Едно интересно интервю по повод "сексуалната революция", мега извратенякът Алфред Кинси и хомосексуалистите:


Д-р Риисман моля, разкажете ни повече за себе си. Каква е вашата основна специалност? Разкажете ни за постиженията си и защо може да ви се доверим?

Питате защо да ми имате доверие? Основно защото сами може да проверите какво говоря, документацията е на сайта ми (http://www.drjudithreisman.com) и в книгите и изследванията, които съм правила.

Второ, аз потвърждавам истини които повечето слушатели усещат че са верни. Трето, аз не получавам пари или специални привилегии заради моите становища и четвърто, аз съм напълно честна и съм издържала на обиди, подигравки, заплахи и цензура от страна на силните на деня

Аз също така се боря за един добър свят за моите внуци и с такава цел изкарах докторат по философия и се отказах от обещаваща кариера като сценарист в телевизия.

Вие вероятно сте най- големият критик на Алфред Кинси. Защо?

Кинси имаше много сериозни и известни критици когато издаде книгите Sexual Behavior in the Human Male (1948 г.) и Sexual Behavior in the Human Female (1953 г.), но техните гласове бяха заглушени от мощната медийна кампания платена от The Rockefeller Foundation, така че широката общественост не разбра за каква измама и злоупотреба става въпрос.

Освен това, даже най-прозорливите критици не можеха да приемат сексуалното блудство с деца, бруталното изнасилване на бебета и деца което е било част от "методологията" използвана от екипа на Кинси за "изследване" на детските "оргазми".

От историческа гледна точка, какви са последиците, когато едно общество напълно прегърне сексуалната революция? Кой ще пострада най-много?

Като се има предвид криминална и финасовата разруха, която ще последва когато се разпадне семейството основано на майка и баща, може да се каже че добрите нрави в цялото общество ще пострадат. Но винаги когато обществото реши да е нарцисистко и ориентирано към удоволствията, първите жертви ще са децата. Това е така исторически и в различните култури. Излиза че колкото по сексуално контролирани са хората, толкова по-здрави и щастливи ще са децата и обществото като цяло.

Как бихме могли да се справим с разрухата и да оставим по-добро бъдеще за идните поколения?

Убедена съм, че повечето хора търсят щастие, което изисква любов и стабилност. Това, което може да върне хората отново в правия път е да разберат как са били излъгани и манипулирани от сексуално извратени и неуравновесени “учени” и техните порнографски последователи. След това връщането на законодателството (на САЩ, бел. прев.), там където беше то през 1948 г. Хората все още живееха добре след Втората световна война, когато обществата криминализираха блудството, прелюбодейството, съжителството, содомията, аборта, цялата порнография, променящи мозъка лекарства и др. Опасявам се, че тези закони бяха нашият единствен източник на добри нрави.

Защо обществото трябва да се противопоставя на гей активизма?

Гей активистите са нанесли сериозни щети на обществото, защото техните интереси са противоположни на интересите на децата, жените и цялото общество. Всяка победа за гей активистите е загуба за гражданското общество. Преглед на гей литература, книги, новини, туристически гидове, филми и истории показва враждебност към всякакви форми на сексуален контрол - нещата винаги стигат до публичен секс, сексуален достъп до деца, разпространение на болести, демонизация на всеки човек и всяка група, която има друго мнение и се противопоставя.

Какъв е най-ефективният начин да се противопоставяме?

Образование, разбира се. Трябва да имате достъп до медиите с факти, някои от които извадени от хомосексуална литература. Трябва да се знае истината за началото на хомосексуалното и пансексуалното движение - Алфред Кинси е бил брутален психопат, който твърдеше, че изнасилването на невръстни деца на възраст от два месеца нагоре, е легитимно “изследване” на човешката сексуалност. Цялото сексуално образование от тогава насам произлезе от непотизма присъща на тази измама. Трябва да го разобличим като такова и да го отменим. Отделно, вашите политици и учители трябва да знаят истината.

Смятате ли че гей активистите лъжат и умишлено заблуждават широката общественост?

Да, човек трябва да лъже ако иска да преобърне установената морална система.

Кои са най-големите им лъжи и неверни твърдения?

Първо, ключовите лъжи са по отношение на самите тях и тяхното минало. Знаем че повечето хомосексуалисти са били жертви на сексуално блудство като деца и това цял живот им създава проблеми. Това са деца, чието доверие е било предадено от възрастната част от обществото, допуснала злоупотребата с тях в ранна възраст. Като общество ние сме били отговорни да защитаваме децата си от такова насилие и сериозно сме се провалили в това.

Ядосани до края на живота си, подобни наранени деца порастват в мъже и жени, които ще накарат обществото да си плати за стореното. За съжаление това не носи изцеление на раните в детството им, а разпространява заразата, най-вече сред децата, които са най-уязвимите.

С какво тази пропаганда застрашава обществото?

Аз вече отговорих - болести, престъпност, разпад на семейството, падение на добрите нрави.

Вие сте казвали че гей активистите вербуват и развращават деца с цел да ги превърнат в хомо/бисексуални. Моля пояснете.

Както вече стана дума, сексуалното блудство е в основата на повечето хомосексуалисти. За жалост, някои от тези които са били наранени впоследствие нараняват други като начин да успокоят собствената си болка. Това е често срещано.

Но в днешни дни привличането на последователи се прави и сред тези, които никога не са били сексуално малтретирани, но съчувстват на жертвите на подобно насилие. Със сигурност разбирам тази емоция, да си честен, да не съдиш другите. Това е добра, грижовна и съпричастна емоция, което е чудесно нещо сред младите хора, но то се използва от гей активисти, които в САЩ имат достъп до деца чрез училищата.

През 2002 г. българските гей активисти свалиха възрастовата граница за хомосексуални сношения до 14 години. Преди това беше 18 години. Аргументът им беше че има дискриминация защото възрастовата граница за хетеросексуална интимност беше 18. Моля коментирайте последствията и опасностите на това решение.

Приемането за нормално хомосексуалното изнасилване на момчета и лесбийското на момичета (тъй като всеки сексуален акт с деца под 18 години е в действителност изнасилване) винаги води до това искане. Първо да бъде снижена възрастта, на която може да се изнасилва момиче и след това да се включи и възможността да се изнасилва и момче.

Стремежът да бъдат промотирани безразборните сексуални връзки поставя в опасност всяко едно дете. По принцип гей движението, както и педофилското движение, винаги са искали сваляне или премахване на възрастовата граница.

В България имаше идея хомосексуална тематика да бъде включена в учебниците. Какво е Вашето мнение като специалист?

Сигурна съм че споменаването ще бъде изцяло положително и ще се твърди че хомосексуалността е нормална, без да се споменава че всъщност ранното сексуално блудство е често срещана причина. Това се прави с цел да се спечели симпатията на детето, да се отдели то от възгледите на своите родители и да се увеличи гей лобито.

Правилно ли е да се каже, че гей активистите обръщат много внимание на деца?

Да.

Какви са последствията? Какво да направят родителите за да предпазят своите деца?

Ами това, което до момента споменах. Като се има предвид ХИВ/СПИН и други болести предавани по полов път, за които обществото плаща с пари от данъци, както и неизбежното легализиране на порнография, марихуана и други наркотици - защото те са важни за начина на живот промотиран от гей движението, цената е висока.

България има сериозни демографски проблеми. Коефициентът на плодовитост е нисък, раждаемостта също. В обществото непрекъснато тече дискусия на различни нива как да се справим с този проблем. Какво мислите вие? Какъв е най-добрият начин трайно да увеличим коефициента на плодовитост над 2.1?

Забранете всякаква порнография (независимо дали мека или твърда) в реклами, филми и т.н. Подкрепяйте брака и плодовитостта ще се увеличи.

Какъв съвет бихте дали на България и българския народ?

Направете така че вашите политици, учители, законодатели и свещеници да се държат отговорно.



източник: mamaitatko.com/reports/%D0%98%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B2%D1%8E_%D1%81_%D0%B4-%D1%80_%D0%A0%D0%B8%D0%B8%D1%81%D0%BC%D0%B0%D0%BD.html

=======================================================================================





Добра здравна и сексуална култура - щастлив брак - здраво семейство - силна държава

Oткъс от книгата на д-р Джеймз Добсън ,,Брак и сексуалност - д-р Добсън отговаря на вашите въпроси" - глава 7 - ,,Сексуалност"

Казахте, че сексуалната революция може да ни унищожи като нация. На какво се основава това ваше мнение?

Най-малко от 50 века човечеството интуитивно знае, че неконтролираният сексуален живот представлява опасност за оцеляването както на отделния индивид, така и на цялото общество. Историята доказва същото. Антропологът Дж.Д.Ънуин е провел изследвания върху 88-те цивилизации, съществували в човешката история. Всяка култура, заявява той, притежава сходен жизнен цикъл, който започва със стриктна система от правила за сексуално поведение и завършва със стремеж към пълна "свобода" на желанията и страстите. Ънуин твърди, че всяко общество, което разширява границите на сексуалната етика, скоро загива. Изключения не е имало.

Защо смятате, че сексуалното поведение на един народ е свързано с неговата сила и стабилност? Не мога да разбера каква е връзката.

Оцеляването е свързано със секса, тъй като енергията, която поддържа съществуването на един народ, е сексуална! Физическото привличане между мъжете и жените ги подтиква да създават семейства и да се посвещават на тяхното развиване. Това привличане ги насърчава да се трудят, да спестяват и да се бъхтят, за да осигурят оцеляването на семействата си. Тяхната сексуална енергия им дава стимул за отглеждане на здрави деца и за предаване на ценности от поколение на поколение. Половият нагон подтиква мъжа да работи, когато му се забавлява, а жената -- да спестява, когато й се харчи. Накратко, сексуалната страна на нашата природа -- но само когато се изявява вътре в семейството -- дава стабилност и отговорност, които иначе не биха съществували. Когато една нация притежава милиони посветени и съзнателни семейства, цялото общество е устойчиво, отговорно и репродуктивно.

И обратно, необузданото освобождаване на сексуална енергия извън семейството води до потенциална катастрофа. Същата сила, която свързва един народ, може да се превърне в причинител на собственото му унищожение. Това може да се илюстрира, като сравним сексуалната енергия в семейството и физичната енергия в ядрото на атома. Електроните, неутроните и протоните се поддържат в динамично равновесие от електрически сили в атома. Когато атомът и неговите съседи се разцепят (както в атомната бомба), енергията, която е осигурявала вътрешната стабилност, се освобождава с невероятна разрушителна сила. Имам достатъчно причини да вярвам, че аналогията между атома и семейството е нещо повече от случайно съвпадение.

Кой може да оспори факта, че обществото отслабва сериозно, когато силното сексуално привличане между мъжете и жените придобива формата на подозрения и интриги в милиони семейства. Когато жената не знае какво прави мъжът й извън дома; когато мъжът не се доверява на жена си в свое отсъствие; когато половината от булките застават бременни пред брачния олтар; когато двамата младоженци предварително са преспали с множество партньори, изгубвайки по този начин изключителното тайнство на брачното легло; когато всеки върши каквото си иска, т.е. каквото му носи незабавно чувствено удовлетворение.

За нещастие най-беззащитната жертва на неморалното общество е малкото дете, което чува как родителите му крещят и се карат. Неразбирателството и огорчението им се изливат върху неговия свят и нестабилността на дома оставя грозните си белези върху младото съзнание. После то вижда родителите си да се разделят и казва сбогом на баща си, когото обича и от когото така се нуждае. Да не споменавам хилядите деца, които се раждат всяка година от самотни млади майки, повечето от които никога не узнават какво е топъл и уютен дом. Или да се замислим над неконтролируемия бич на венерическите болести, достигащи размерите на епидемия сред съвременната младеж. Това е истинското лице на сексуалната революция и ми е омръзнало да слушам да я превъзнасят и величаят. Бог съвсем ясно забранява безотговорното сексуално поведение -- не за да ни лиши от удоволствия, а за да ни предпази от катастрофалните последствия от този гнил начин на живот. Отделни хора или цели нации, избрали да се отрекат от Неговите заповеди в това отношение, рано или късно ще платят скъпо за глупостта си.


=======================================================================================



20 факта за хомосексуалното поведение



1.) Според изследване проведено в Холандия, хомосексуалното поведение значително увеличава риска от психически и емоционални разстройства.


Източник: (Study of 5,998 Dutch adults) Theo G.M. Sandforde et al., "Same-sex sexual behavior and psychiatric disorders: Findings from the Netherlands Mental Health Survey and Incidence," Archives of General Psychiatry 58, 10 (2001): 85-91.


2.) Епидемиолози предполагат, че половината от мъжете, които правят секс с мъже, ще се разболеят от ХИВ [вирусът, който причинява СПИН]. Мъжете, които почнат да правят секс с мъже докато са по-млади са по-склонни към заразяване с вируса ХИВ.



Източник: N. Hessol et al., "Prevelance, incidence, and progression of human immunodeficiency virus infection in homosexual and bisexual men in hepatitis B vaccine trials, 1978-1988," American Jounal of Epidemiology 130, 6 (1989): 1167-1175. D. Hoover et al., "Estimating the 1978-1990 and future spread of human immunodeficiency virus type 1 in subgroups of homosexual men," American Jounal of Epidemiology 134, 10 (1991): 1190-1205. M. Morris and L. Dean, "Effects of sexual behavior change on long-term human immunodeficiency virus prevelance among homosexual men," American Jounal of Epidemiology 140, 3 (1994): 217-232.



3.) В САЩ случаите на нови заразявания с ХИВ сред мъже които правят секс с мъже (МСМ) са поне 43 пъти повече от случаите на нови заразявания с ХИВ сред други мъже и 40 пъти над случаите сред жени.



Източник: Centers for Disease Control and Prevention; Март 10, 2010; http://www.cdc.gov/nchhstp/Newsroom/msmpressrelease.html



4.) Според изследване проведено сред 425 мъже на възраст между 17 и 22 години, които са правили секс с други мъже: 15,2% от 79те мъже, почнали да правят секс с мъже преди да навършат 15 години, са серопозитивни. 11,6% процента от тези, започнали да правят секс с мъже докато са били на възраст между 15-19 години, са серопозитивни.



Източник: G. Lemp et al., "Seroprevalence of HIV and risk behaviors among young homosexual and bisexual men," Journal of the American Medical Association 272, 6 (1994): 449-454.



5.) Хепатит B и C, прекомерно пушене на цигари, злоупотреба с алкохол и наркотици, проституция и СПИН се срещат значително по-често сред жени, които правят секс с жени.



Източник: Katherine Fethers et al., "Sexually Transmitted Infections and Risk Behaviors in Women Who Have Sex With Women," Sexually Transmitted Infections 76, 5 (2000): 345-349. T. Myers et al., "The Talking Sex Project: Descriptions of the Study Populations and Correlates of Sexual Practice Baseline." Canadian Journal of Public Health 83, 1 (1992).



6.) Според американския център за контрол на заболяванията (Centers for Disease Control), повече от три четвърти от хомосексуалните мъже, участвали в изследването, не са знаели, че са заразени с ХИВ.



Източник: CDC Media Relations, Centers for Disease Control, 7-12 July 2002. (http://www.cdc.gov/od/oc/media/pressrel/archives/2002.htm)



7.) 32% от хомосексуалните мъже и жени злоупотребяват с алкохол. Сред хетеросексуалните процентите са съответно 10 и 5.



Източник: L. Field, J. Latham and C. Philips, "Alcoholism in the Gay Community: The Price of Alienation, Isolation, and Oppression." (1977)



8.) Според изследване проведено през 1991 г., гейовете имат средно по 308 партньора през живота си.



Източник: H. Meyer-Balburg et al., "Sexual Risk Behavior, Sexual Functioning and HIV-Disease Progression in Gay Men," Journal of Sex Research 28, 1 (1991): 3-27.



9.) Според изследване на женския и мъжкия хомосексуализъм на A.P. Bell и M.S. Weinberg, 43 процента от белите хомосексуалните мъже са имали над 500 партньора, а 28% са имали над 1000 партньора.



Източник: A.P. Bell and M.S. Weinberg, Homosexualities, A Study of Diversity Among Men and Women (New York: Simon and Schuster, 1978), 308-309; A освен това: A.P. Bell, M.S. Weinberg и S.K. Hammersmith, Sexual Preference (Bloomington: Indiana University Press, 1981).



10.) Едва 2.7% от възрастните гейове са имали само един партньор през живота си.



Източник: Paul Van de Ven et al., "A Comparative Demographic and Social Profile of Older Homosexually Active Men," Journal of Sex Research 34 (1997): 35.



11.) Според изследване на американското министерство на правосъдието, има епидемия от насилие между хомосексуалисти: Средно по 13740 мъже годишно стават жертви на насилие от страна на своите хомосексуални партньори. Средно по 16900 жени стават жертви на насилие извършено от еднополовите им партньорки.



Източник: Callie Maire Rennison, "Intimate Partner Violence and Age of Victim, 1993-99," Bureau of Justice Statistics: Special Report, Oct. 2001.
(Случаите на насилие между хомосексуални лица са значително повече от случаите на насилие извършени от хетеросексуални лица срещу хомосексуалисти.)



12.) Според друго изследване, повече от полoвината лесбийки са били обект на физически, психически, словесен и емоционален тормоз от страна на жена-любовница.



Източник: Gwat Yong Lie and Sabrina Gentlewarrier, "Intimate Violence in Lesbian Relationships: Discussion of Survey Findings and Practice Implications," Journal of Social Service Research 15 (1991): 41-59.



13.) Тормоз и насилие са съществен проблем за еднополовите двойки. 44% от гейовете се оплакват, че са били обект на насилие; 13% се оплакват от сексуално насилие и 83% се оплакват от емоционален тормоз. 55% от лесбийките са били обект на физическо насилие, 14% се оплакват от сексуален тормоз, а 84% са били жертва на емоционален тормоз.



Източник: (Study of 499 ethnically diverse homosexual, bisexual, and transgender teenagers and adults) Susan C. Turrell, "A Descriptive Analysis of Same-Sex Relationship Violence for a Diverse Sample," Journal of Family Violence 13 (2000): 281-293.



14.) Макар че много хомосексуални мъже не търсят млади сексуални партньори, немалък процент от гейовете търсят юноши или момчета за секс.



Източник: Zebulon A. Silverthorne and Vernon L. Quinsey, "Sexual Partner Age Preferences of Homosexual and Heterosexual Men and Women," Archives of Sexual Behavior 29, 1 (2000): 73.



15.) 73% от хомосексуалните мъже са правили секс с момчета на възраст 16-19 г., или по-млади.



Източник: Karla Jay and Allen Young, The Gay Report: Lesbians and Gay Men Speak Out about Sexual Experiences and Lifestyles (New York: Summit Books, 1979), 275.



16.) Тези, които са привлечени от лица от същия пол, са 1%-3% от населението, но извършват около една трета от всички сексуални престъпления срещу деца.



Източник: Timothy J. Dailey, "Homosexuality and Child Sexual Abuse,"



17.) Много изследвания доказват, че хомосексуалистите са по-склонни към блудства с малолетни.



Източник: W.D. Erickson et al., "Behavior Patterns of Child Molesters," Archives of Sexual Behavior 17 (1988): 83. K. Jay et al., The Gay Report: Lesbians and Gays Speak Out About Sexual Experiences and Lifestyles (New York: Summit Books, 1979,) 275. Eugene Abel et al., "Self-reported sex crimes of non-incarcerated Pedophiliacs," 2 J. Interpersonal Violence 3 (1987): 5. ("Child molestation, by comparison, was a relatively infrequent crime, occuring from an average of 23.2 times by a pedophile (nonincest) with female targets, to an average of 281.7 times by a pedophile (nonincest) whose targets were male.") R. Blanchard et al., "Fraternal Order and Sexual Orientation Among Pedophiles," Archives of Sexual Behavior 29 (2000): 464. K. Freund and R.I. Watson, "The Proportions of Heterosexual and Homosexual Pedophiles Among Sex Offenders Against Children: An Exploratory Study," Journal of Sex and Marital Therapy 34 (1992): 34-43.



18.) Според статия в Journal of Homosexuality (академичния журнал на гей движението) сексуалните отношения между мъже и момчета, и жени и момичета, са част от "гей и лесбийския живот".



Източник: Helmit Graupner, "Love Versus Abuse: Crossgenerational Sexual Relations of Minors: A Gay Rights Issue?" Journal of Homosexuality 37 (1999): 23, 26.



19.) 12% от децата на лесбийски "семейства" стават лесбийки. Процентът е многократно по-висок от процента на обратни жени в обществото.



Източник: Tasker and S. Golombok, "Adults Raised as Children in Lesbian Families," American Journal of Orthopsychiatry 65, 2 (1995): 213.



20.) Според изследване, сравнило група деца израснали в нормално "традиционно" семейство с група деца израснали в лезбийско "семейство": 29% от момичетата и 13% от момчетата с еднополови родители са имали поне една хомосексуална връзка. Нито едно от децата с хетеросексуални родители не е имало хомосексуална връзка.



Източник: Susan Golombok and and Fiona L. Tasker, "Do Parents Influence The Sexual Orientation of Their Children? Findings from a Longitudinal Study of Lesbian Families," Developmental Psychology 32 (1996): 7.



=======================================================================================



НОВ САТАНИНСКИ ПИР – ПРАВЯТ СЕ АКТИВНИ ПОСТЪПКИ ЗА УЗАКОНЯВАНЕ НА ПЕДОФИЛИЯТА

Има за какво да пирува Лукавият, щом като на 17 август/2011г/ в Балтимор, щата Мериленд, се е провела пропедофилска конференция, домакин на която е била педофилс...ката организация B4U-ACT и на която са представили своите позиции повече от петдесет участници – сред тях немалко открити педофили (или „хора, изпитващи чувство на привличане към непълнолетни”, както самите те предпочитат да ги наричат), а също и редица учени, психолози, сексолози, юристи и други експерти.


На тази конференция е бил открито поставен въпросът педофилията да се извади от списъка с психически заболявания, включен в официалното издание на Американската психиатрична асоциация „Диагностичен и статистически наръчник за душевни разстройства”. При откриването й световноизвестният сексолог д-р Фред Бърлин от Джон Хопкинс Юнивърсити се е обърнал към участниците с думите: „Имам желанието да подпомогна максимално B4U-ACT в постигането на техните цели”.



Макар да не дава такава предизвикателна гласност на своето толерантно отношение към педофилската практика, Европа съвсем не е чужда на това безчестие. Тя го постига със своята безшумна, лукава дипломатичност, свидетелство за което е Лисабонският договор от 2009 г. В този договор, както във всички предишни европейски договори, е налице специален член, посочващ правото на абсолютна свобода в избора на лична сексуална ориентация. В него има обаче и една наглед незабележима, но недвусмислена разлика: във всички предишни договори към съответния член е добавено изричното уточнение, че „педофилията” не се явява вид сексуална ориентация, а в Лисабонския договор това немаловажно уточнение е пропуснато. Така този договор, макар да не дава открита законност на педофилията, на практика я изважда от списъка на незаконните практики, чрез която й отваря опасно широко вратите към законосъобразните модели на светски живот.

В контекста на събития от този род няма как Сатаната да не пиршествува. Та светът щедро е положил върху трапезата му всяко човешко достойнство и морал в пълно поругание на човешката природа, което на практика е един тежък акт на богохулство.

С подобен тип лобиране и конференции се реализират опасни амбиции още от 1973 г., когато се внесе искането хомосексуализмът да бъде изваден от официалния списък на психическите разстройства. Само няколко години след това по странен начин се стопиха и изчезнаха 2/3 от изписаните материали и изследвания за рисковете и вредите от хомосексуалния начин на живот. А днешните резултати вследствие на тогавашната активна кампания са повече от тревожни – последица от тези събития на практика е и самият факт на пропедофилската конференция.

Самите теми, обсъдени в така проведената пропедофилска конференция, лъхат на дълбоко зло и показват с какви ужасяващи темпове светът пропада надолу, към преизподнята. Ето, преценете сами от обсъжданите на конференцията тематики степента на посегателство над морала и личностните достойнства на човека:

- Педофилите са „несправедливо заклеймявани и демонизирани” от обществото;

- „Ние не бива да възпираме и ограничаваме сексуалните стремежи на нашите деца”;

- „У децата няма вродена неспособност да приемат със съгласие” полов контакт с възрастен човек;

- Желанието на възрастен човек за полов контакт с деца е изцяло в рамките на „нормативното”;

- Нашето общество трябва да даде „максимален простор на индивидуалната свобода”… Имаме крайно моралистично общество, което е несъвместимо с принципите на свободата;

- В официалния списък на душевните разстройства се пренебрегва фактът, че педофилите „изпитват чувства на нежност и любов към децата”, също както хетеросексуалните и хомосексуалните двойки, които имат нежни чувства един към друг;

- „Болшинството педофили са хора кротки и разумни”;

- В официалния списък на душевните разстройства трябва „да се обърне внимание преди всичко на потребностите на педофилите” и „да не се дава централно място на социалния контрол и нуждата децата да бъдат защитавани”.

Нека спрем с изброяването дотук, защото гнусотата в горните редове (и това са само малка част от всички подобни тематики) не приляга особено на нашето издание, чрез което това събитие получава гласност, но ние като християни не бива и да мълчим, нито да се оставим да ни налагат мълчание, обвинявайки ни в краен „консерватизъм и морализъм”, защото няма място за мълчание, когато в света така щедро се уреждат пирове за Сатаната.

И нека не спираме да отправяме молитви към Бога да укрепва нашата будност и бдителност и да ни защитава от неудържимите набези на злото и неговите приносители. Защото казано е: „Горко на ония, които злото наричат добро, и доброто - зло, тъмнината считат за светлина, и светлината - за тъмнина, горчивото считат за сладко, и сладкото - за горчиво! Горко на ония, които са мъдри в своите очи и разумни пред сами себе си!” (Ис.5:20-21).

http://www.globalorthodoxy.com/

==========================================================================



grigorsimov.blog.bg/politika/2010/06/28/kakvo-vidiahme-i-ne-vidiahme-na-gei-parada-avtor-lambo.568601



Третия вече Гей-парад в София бе наречен от организаторите, Парад на гордоста !!! Колкото едно твърдение е по-абсурдно, толкова по-лесно се налага  нали ? Нима е гордост, да те шибат изотзадзе ?! Простете за израза, но както се казва "НА ЗЛА КРУША - ЗЪЛ ПРЪТ"!!!

Станах банален с моята любима поговорка
"КАТО ГЛЕДАШ - ВИЖДАШ ЛИ ?"

Та какво видяхме този път, за разлика от предишните два парада :

1) "Независимите" медии отрано почнаха да обработват общественото мнение. За "правото" на изродите да бъдат признати за някаква сексуална разновидност, а не криминални престъпници, каквито са в действителност. Крайната цел на тези кампании е една - да бъдат узаконени хомобраковете в БГ и да получат право да осиновяват деца. Казано по прямо ... гадовете искат да се доберат до дупенцата на дечицата законно.

2) "Независимите" медии под диктовката на ония хазари-лихвопийци от Уолстрийт, начело с Ротшилдови, обаче този път подеха много опасна медийна атака. Те започнаха да лепят етикети като:  "добрите и толерантни гейове" и ... "лошите националисти, православни християни с неонацистки уклон".

Аааа ето къде ги боляло хазарчетата ... Християнската религия винаги е била и сега е главния им враг.


3) За пръв път в Атаката се включиха открито, с недопустима намеса във вътрешните ни работи,  посланниците на държави, където хазарите-банкери командват парада - САЩ, Англия ... Щото това и преди се правеше, но скрито. Явно не са доволни от жалките резултати досега

4) За пръв път "крайните националисти" от Атака, вместо гневно да се противопоставят на това гнусно сборище, си подвиха опашките и се скриха в дупките си кат лалугери. Щото Сидер-Пидер си е правил едни голи снимки като млад, които много ме карат да се съмнявам, в това че е "десен"
За пръв път една парламентарна партия открито подкрепи гейовете ... и така известния у нас Мангаль Костов стана Педал Костов
Но аз не мога да си обясня, защо Главното МУФТийство, не подкрепи Синода както по-рано. Че нали не само според Християнската, но и според Мюсюлманската религия Педерасчийството е смъртен грях ?!

5) И накрая "добрите и толерантни гейове" поискаха промени в НК, с които на практика, всеки който се опита да защити морала на нацията и децата ни, може да бъде пратен в затвора. Задава се нова страшна Диктатура - на извратеняците.
Които не продължават живота, а го прекъсват. И именно това е интимната цел на ония гадове от Уолстрийт - да се унищожат демографски християнските нации.

Засега те не успяват. Колкото и да ги броих по снимките, на парада имаше 100-150 гея, а не 700 както лъжат. Все пак искам да ви предупредя :

"ХОРА БДЕТЕ - ЮДОФАШИЗМА НАСТЪПВА"

image
Дали на това момченце, вече не са му пъхнали "шомпола" ?

image
Кой мъж би ги пожелал тези пиростии ?!

image
Ало ... С наркоманските погледи ...

image
Сред лесбийките няма циганки. Ромките раждат живот, а тези - смърт.

image
Бабата се е хванала за главата - такова чудо не видяла

image
В жълтата елипса е етническия циганин Красимир Кънев.
Същия анти-бял расист е назначен от хазарите-банкери,
за шеф на най-реакционната анти-българска организация БХК
image
Платената от нас полиция охранява гейовете ...

image
Без добавка ,,,

image
Платената от нас полиция арестува протестиращите момчета.

image

image

image
Васка е намерила нова сцена и млада мъжка плът

image
Много си се сбабушкерила Васке !

image
Аз повече от 100 - 150 не мога да преброя

image Жалкия край на жалкото сборище
...................

Григор Симов:
Обикновено не публикувам материали с доста цинични изрази, но този път ни принуждават!
Благодаря на Ламбо за категоричната позиция.

======================================================================================



image
image


image







Гласувай:
12



1. allvin - коментар на Atanasiq Petrova
26.06.2012 08:59
Скъпи приятели, бих искала да предложа на вашето внимание следната идея- подписка до президента и премиера на републиката ни за отстраняването на американския посланик Джеймс Уорлик по повод това, че подкрепя гей- прайда! На нас такива "посланици" на сатана не ни трябват. Ето какво е казал миналата година и как е наречен този парад- " Софийска гордост"..ужа, ужас...нямам думи...: "В подкрепа за пр...овеждането на София прайд 2011 американският посланик в България — Джеймс Уорлик, заявява:[15]
„ Като посланик на Съединените американски щати в София бих искал да изразя личната си подкрепа и подкрепата на моята страна за всички, които ще участват на 18 юни в четвъртия ежегоден парад „Софийска гордост“.( цитирам от сайта http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%B5%D0%B9_%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4_%D0%B2_%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F
цитирай
2. allvin - коментар на Alex Res
26.06.2012 09:02
Alex Res

Докато БХК и содомистите харчат луди пари за да пропагандират извращение, са спряли тока на приюта на отец Иван в Нови Хан.
Ей HELLзинкски кръволоци, нали се борите за правата на хората, що не дарите от кървавите си пари на отец Иван, а гадове лицемерни и човеконенавистни?
цитирай
3. allvin - коментар на Николай Дренчев
26.06.2012 09:06
Една перефраза: "Когато педерасите дойдоха - аз мълчах. Когато педофилите дойдоха - аз мълчах. Когато социалните ми взеха децата - аз мълчах, защото беше късно и безсмислено да казвам каквото и да е"
Слава богу, за нас, днес, тук и сега, не е късно. Да им кажем какво мислим!
цитирай
4. allvin - коментар на Иво Асенов
26.06.2012 09:08
Иво Асенов

Досега един педал, поканен от педала камен воденичаров в канал 1 на БНТ, разказваше какви "страхотни" мероприятия са предвидили софия прайд през следващата седмица, и как болшинството от хетеросексуалнте подкрепяли педалите и лисбииките. А ние баламите, дето се пънем тука да спрем този греховен срам, сме били малцинство и нямало да постигнем нищо!
Аз пък решавам, че една от главните цели в живота ми занапред, ще бъде спирането на подобни срамни педераски паради и други изродщини.....
цитирай
5. allvin - коментар на Prodan Stoyanov
26.06.2012 09:14
ЧЕ ТОЗ ГЛУПАК....УОРЛИК ПРИСЪСТВА И НА СЪБИРАНЕТО НА..ИМАНИТЕ ВЪВ БЪЛГАРИЯ И ПУБЛИЧНО ПОДКРЕПИ НОВИЯ МЮФТИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ МЮСЮЛМАНИ ..КОИТО БЪЛГАРСКИ СЪД ОТХВЪРЛИ КАТО НЕ ЗАКОННО ИЗБРАН ..ДОБРЕ ЧЕ СИ ОТИВА----НЕГО ПОСРЕШНАХ МЕ КАТО ХОРАТА ПОНЕ ДА ГО ИЗПРАТИМ КАТО ПОДОБАВА...ЕВОЛЮИРАЛ ГЕЙ...
цитирай
6. allvin - коментар на Lozinka Yordanova
26.06.2012 09:16
А когато болни хора искат да направят протест ги заплашват,че ще им вземат и тези лекарства ,които им дават.КАК НЕ ГИ Е СРАМ,КАК СПЯТ,КАК ДИШАТ ,КАК ЖИВЕЯТ В СОБСТВЕНАТА СИ ПОМИЯ УМЪТ МИ НЕ ГО ПОБИРА!!!
цитирай
7. allvin - коментар на Аз съм българче
26.06.2012 09:17
много правилно Лозинка , те тези хора са безгласни букви , последни дупки на кавала са , тях никой не ги и забелязва че са на протест , но уви виж педерастите са ценни хора на Майка България и на нас
цитирай
8. allvin - коментар на Lozinka Yordanova
26.06.2012 09:18
Ние се бяхме опитали да направим протест за това,че не получаваме необходимото лечение,но уви ....то не бяха заплахи,то не бяха предупреждения,а да не говорим,че нито една медия не се заинтересова да ни излъчи,ако изобщо направим протеста....
цитирай
9. allvin - коментар на Prodan Stoyanov
26.06.2012 09:20
ПОЖЕЛАВАМ НА БРАТСКИЯТ НАРОД И ЛИЧНО НА ПОСЛАНИК УОРЛИК..ОТ ВСЕ СЪРЦЕ И ДУША..ПОНЕЖЕ ТОЛКОВА СИЛНО ОБИЧАТ И ПОДКРЕПЯТ ПОДОБЕН РОД ПАРАДИ--СЛЕДВАЩИЯТ ИМ ПРЕЗИДЕНТ ДА Е ЕДИН ОТ УЧАСТНИЦИТЕ ВЪВ ЛЮБИМИТЕ ИМ ПАРАДИ И ДА СИ ГО ПРОВЕЖДАТ НА ЧЕТВЪРТИ ЮЛИ -КАТО НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК
цитирай
10. allvin - коментар на Prodan Stoyanov
26.06.2012 09:25
НЕКА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ ВЪВ СОБСТВЕНАТА СИ СТРАНА..ТЯХНА СИ РАБОТА..МОДЕРНА РАБОТА..АЗ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ СЪС ИСКОНИТЕ МОРАЛНИ ЦЕННОСТИ НА ДЕДИТЕ СИ КОИТО СА ПЛАТИЛИ СЪС КРЪВТА СИ ЗА ТОВА ДНЕС АЗ ДА СЕ НАРИЧАМ БЪЛГАРИН..ПЪК НЕКА ДА САМ ДИВАК ЗА ТЯХ..ИМАМ ПРАВО НА ИЗБОР ВЪВ СОБСТВЕНАТА СИ СТРАНА ПОНЕ НА ХАРТИЯ..И КАКВО ОТ ТОВА ТОВА Е МОЯТА СТРАНА НЕ ТЯХНАТА..
цитирай
11. allvin - Отец Силвестър Янакиев
26.06.2012 09:27
Да се хвърлят яйца и домати към содомитския парад е подходяща изява на отношение отстрана на обикновените хора.
цитирай
12. allvin - коментар на Розета Маркова
26.06.2012 09:29
Романът ,,1984" го знам наизуст! И ,,Фермата"! Сценарият е в ход!
цитирай
13. allvin - коментар на Розета Маркожа
26.06.2012 09:33
Лк. 21:7 И попитаха Го казвайки: Учителю, а кога ще бъде това? и какъв ще бъде белегът, когато предстои да стане това?
Лк. 21:8 А той каза: Внимавайте да не ви заблудят; защото мнозина ще дойдат в Мое име и ще казват: Аз съм Христос, и, че времето е наближило. Да не отидете подир тях.
Лк. 21:9 И когато чуете за войни и размирици, да не се уплашите; защото тия неща трябва първо да станат, но не е веднага свършекът.
Лк. 21:10 Тогава им каза: Народ, ще се повдигне против народ, и царство против царство;
Лк. 21:11 и ще има големи трусове, и в разни места глад и мор; ще има и ужаси и големи знамения от небето.
Лк. 21:12 А преди да стане всичко това ще турят ръце на вас и ще ви изгонят, като ви предадат на синагоги и в тъмници, и ще ви извеждат пред царе и пред управители поради Моето име.
Лк. 21:13 Това ще ви служи за свидетелство.
Лк. 21:14 И тъй, решете в сърцата си да не обмисляте предварително що да отговаряте;
Лк. 21:15 защото Аз ще ви дам тъй мъдро да отговорите {Гръцки: Уста и мъдрост.}†, щото всичките ви противници ще бъдат безсилни да ви противостоят или противоречат.
Лк. 21:16 И ще бъдете предадени и даже от родители и братя, от роднини и приятели; и ще умъртвят някои от вас.
Лк. 21:17 И ще бъдете мразени от всички поради Моето име.
цитирай
14. allvin - коментар на Prodan Stoyanov
26.06.2012 09:39
ТВЪРДО НЕ..ИМАТ ПОВЕЧЕ ПРАВА ОТ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА...ХОРА..ХОРА..КРИВО РАЗБРАНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ ОТ ДОБРИ ВОЙНИКОВ--ОТ КРАТУНА КАРТУНКИ ОТ МАЙМУНА МАЙМУНКИ ОТ ГЕЙ...КАКВО ГЕМЕО ИЛИ ПРОСТО ПЛАЩАМЕ КЪРВАВ ДАНЪК НА ПЕДЕРАСТИИТЕ..СРАМ И ПОЗОР....
цитирай
15. allvin - коментар на Svetolav Alexandrov
26.06.2012 09:44
Вие казвате, че ако нямаше деца в домовете, нямаше да се налага да се осиновяват от обратни. Но нали знаете, че деца в домовете има точно защото защото ценностите се подменят и защото се толерира безразборния секс, и то преди брака? Наличието на деца в домовете е продукт на разврата. И с хомо-браковете вие искате да решите проблема на разврата с още разврат
цитирай
16. allvin - коментар на Иво Асенов
26.06.2012 09:54
От прокуратурата били обявили, че засега няма данни за призоваване към насилие от страна на националистите, но ако се намерят такива, щели да вземат мерки!
Г-да от прокуратурата, ако в в самият факт, че се провежда педерастко шествие не намирате данни за престъпление, то вашето место е на къра, да садите картофи, а не да правораздавате! Демонстрацията на хомосексуализъм не е ли престъпление по всички човешки, морални и религиозни норми? Или за вас желанията на болшинството от българите не са критерии? Затова народа ни ще страда, защото хората с власт са боклуци, купени от престъпници, педофили, хомосексуалисти и лесбийки!
цитирай
17. allvin - коментар на Тодор Колев
26.06.2012 09:56
Наръчник срещу педофилията на мен не ми е нужен г-н Расате, на ръчка една дебела тояга и нещата си идват на място. Наръчник е нужен срещу педофилското мислене на нашите управници , които поощряват и организират такива неестествени, против всяко нормално поведение прояви. Ще подсигурим нормалното развитие на децата ни, това е ясно, но трябва да се почне с педерюнгелите , които разрешават това, а не с шепа ненормалници на улицата .За тях и един добър ''кьотек'' стига.
цитирай
18. allvin - коментар на Гергана Митева
26.06.2012 09:58
ако тръгнем с дебела тояга по медиите ще ни изкарат анархисти, хулигани, фашисти и какво ли не
цитирай
19. allvin - коментар на Тодор Колев
26.06.2012 11:27
Сигурно ще го направят Иво, бива ги да подкрепят беззаконници, мутри , цигани и всякаква подобна измет. Може и добри премиални да им отпусне Цветанов.
цитирай
20. allvin - коментар на Тодор Колев
26.06.2012 11:30
Митева, бъдете сигурна, че според БТВ и сие, ние ще сме откачалки, алкохолици , пропаднали типове, дори само за това, че се занимавам с този проблем . Аз не се страхувам да защитя своята позизия и нормалното развитие на България, независимо на каква цена.
цитирай
21. allvin - Отец Силвестър Янакиев
26.06.2012 11:32
БХК и останалите омразни на Бога организации не искат демаргинализация на маргиналните и етническите групи у нас - те искат напрежение и нарушаване на обществения ред. Искат безредици, обществени сътресения и криза в българското демократично общество. Трябва да им се противопоставим докато е време, защото те работят точно като демоните - не спят и се чудят какво зло да направят на България
цитирай
22. allvin - коментар на Силвестър Янакиев
26.06.2012 11:34
Време е да престанем да бълваме думи като хъшовете едно време, а да предприемем действителни мерки по запазване и съхраняване на православната ни вяра и идентичност. Както ненапразно (надявам се) говорихме преди да създадем организация за защита на нашите права пред европейските структури тази малка група от хора може да бъде ядрото на едно добро начало
цитирай
23. allvin - коментар на Nikolai Kochev
26.06.2012 11:36
Отец Силвестре направете дългосрочна програма за борба с негативите в Българското общество - визирам борба с хомосексуализма,лесбийството ,проституцията,дрогата и други покварни явления ,който деградират и дестабилизират Българското общество .В тази кауза да влязат всички Държавни и обществени организации да вземат активно участие за издигането на Духовното развитие на нацията !!!
цитирай
24. allvin - коментар на отец Силвестър Янакиев
26.06.2012 11:38
Ще ви кажа нещо: Аз твърдо съм решил да се боря за тази кауза. Който желае ще ме последва. Който желае просто да говори на бира и цаца - нямам време за това. Времето е лукаво, а ние седим и дрънкаме като кимвали, що звекат. Онези, както стана ясно, не спят. Работят.
цитирай
25. allvin - коментар на отец Силвестър Янакиев
26.06.2012 11:41
Аз се познавам, няма да спра, дори и да не откликнете на призива ми. Няма и да ви осъдя, разбира се. Всеки си прави сам сметката. Но мисля, че е време заедно да поискаме сметка защо постоянно ни се нарушават правата и ни третират като маргинална загубена небитието и забравена от тъпите политици група
цитирай
26. allvin - коментар на отец Силвестър Янакиев:Кой шемет казва, че политическите ...
26.06.2012 11:48
Кой шемет казва, че политическите действия са запазена марка на тъпанари и идиоти, гласуващи срещу българския народ в Парламента? Политическо действие е и защита на правата на онеправданите и това ние ще правим без да се интересуваме кой тъп политолог или държавник не ни признава правото на обществена позиция.Може ли 12 полу-гея и 10 полу-лезбийки да имат организация за правата им, а 5 милиона християни-не?!

Умират си от яд, че Православието, макар и оръфано и лишено от вероучение все още битува у българите...Проклетият Даниел Вълчев скри подписка на един милион българи за въвеждане на вероучението и два дни по-късно направи изявление в медиите с думите: Никой не се интересува от вероучение! - ТАЗИ НАГЛОСТ ТРЯБВА ДА Я ПРЕСЕЧЕМ! Ще изпреваря един въпрос като направо му отговоря: Основната функция на Църквата е грижа за спасение на хората. Тя, в този формат на Светия синод, не е в състояние да брани правата пред международните институции и на ниво медии, правителство, Парламент...Това трябва да прави организация с добра подкрепа от страна на юристи, журналисти, общественици. Навремето, когато излезе Концепцията на Светия синод бе подкрепена от почти всички представители на академичната общност в СУ, без току що умрелия проф.Бакалов. Това не стигна до медиите и народа. Защо ли? Защото нямаше кой да им каже.

Не обичам да критикувам митрополитите но една от най-големите грешки на повечето наши владици е, че подценяват работата на PR-експертите. Така понякога и добрите им дела биват очернени заради лоша презентация. Какво остава да бъдат ефективно защитени.
цитирай
27. allvin - коментар на Красимир Тодоров
26.06.2012 11:52
Аз само в едно не съм съгласен с отец Силвестър, пункта за демократичното общество в България. Според моя жизнен опит такова нещо няма. И въобще това което ни се пробутва като демокрация, не е нищо друго освен красиви думи и грозна реалност. Някакъв нео - либерален, пост - капиталистически нео - феодализъм със сатанистко - масонска украска, и у нас това е особено видно. Всичко друго което казва отчето си е вярно, пак според моя скромен жизнен опит, макар че малцинствата нямат абсолютно нищо против да ни прережат гърлта и без помощ от БХК, Отровено общество и хилядите други знайни и незнайни НПО. За отец Евгении, мога само да кажа, че напълно го подкрепям и макар че нямам почти никакви възможности, с каквото мога бих му помогнал.
цитирай
28. allvin - коментар на Румен Дечев
26.06.2012 11:54
Трябва да се изясни съдържанието на понятието демокрация (управление на народа). В древна Атина формата (пряка демокрация) и съдържанието в някаква степен са съвпадали. След Френската революция обявяват парламентаризма (като политическа форма) за равно на демокрация и оттогава се използват като синоними. Впрочем, още Русо доказва, че парламентарното представителство не отразява народната (общата) воля. Няма логика, която да задължи народния представител д асе съобразява с националния интерес. Практиката показва, че обикновено не го прави. Изключенията са 1 : 1000. Така че "парламентарна демокрация" е понятие нон сенс, като "дървено желязо". Тук е големия философски проблем на съвременното общество. Парламентарната демокарция е фасада, зад която управляват хората с парите, организирани в тайни общества (те не смеят да излязат открито със своите цели). При съвременните национални държави (стотици пъти по-големи от древните полиси) и при съвременното развитие на знанието (невъзможно да се усвои без специализация) пряката демокрация е невъзможна. Няма как всички да приемат законите и да взимат решения, дори в бъдеще това да стане технически възможно чрез интернет. Ето това е дилемата!
цитирай
29. allvin - коментар на Розета Заркова
26.06.2012 12:16
На първо време, налага се да се започне от последицата на грехопадението, т.е. гей-парадите да бъдат забранени.А след това да се започне с просвещението във вярата, в т.ч. и лечение. А ако не са съгласни, то изборът си е техен, тогава трябва да бъдат отлъчени от обществото, за да не го покваряват. Но обществото всъщност страда и от други поквари.
цитирай
30. allvin - коментар на Искра Ангелова
26.06.2012 12:18
Ето някои статистики: 76% от всички педофили признават че са хомосексуалисти. 79% от децата осиновени от хомосексуалисти признават че имат объркани или открито хомосексуалистки сексуални ориентации. 87% от всички хомосексуалисти признават че са участвали в оргии. 82% от всички хомосексуалисти признават че са и мазохисти. 73% от всички хомосексуалисти признават че имат сексуални отношения с 2-3 или...... повече партньори едновременно. 85% от всички хомосексуалисти признават че са или биха правили секс с непознат. 35% от всички болни от спин в световен мащаб са хомосексуалисти. Научни изследвания показват че 87% от хомосексуалистите изпитват удоволствие от публичната показност на сексуалната си ориентация. Научни изследвания показват че 93% от хомосексуалистите нямат изградено чувство за лоялност,чест и достойнство. Научни изследвания показват че 94% от хомосексуалистите нямат ясна представа или заинтересованост към спазването на моралните и обществените закони на общностите в които се намират. Преценете сами дали е морално спряно вашите деца да толерирате публичното рекламиране и идеализиране на такъв вит психична извратеност. Да толерираш хомосексуалистите е същото като да искаш серийни убийци и педофили да се разхождат на свобода, защото в крайна сметка те също обичат това което правят.
цитирай
31. allvin - информация на Alex Res
26.06.2012 12:22
Макар че много хомосексуални мъже не търсят млади сексуални партньори, немалък процент от гейовете търсят юноши или момчета за секс.

Източник: Zebulon A. Silverthorne and Vernon L. Quinsey, "Sexual Partner Age Preferences of Homosexual and Heterosexual Men and Women," Archives of Sexual Behavior 29, 1 (2000): 73.

***

73% от хомосексуалните мъже са правили секс с момчета на възраст 16-19 г., или по-млади.

Източник: Karla Jay and Allen Young, The Gay Report: Lesbians and Gay Men Speak Out about Sexual Experiences and Lifestyles (New York: Summit Books, 1979), 275.

***

Тези, които са привлечени от лица от същия пол, са 1%-3% от населението, но извършват около една трета от всички сексуални престъпления срещу деца.

Източник: Timothy J. Dailey, "Homosexuality and Child Sexual Abuse,"

***

Много изследвания доказват, че хомосексуалистите са по-склонни към блудства с малолетни.

Източник: W.D. Erickson et al., "Behavior Patterns of Child Molesters," Archives of Sexual Behavior 17 (1988): 83. K. Jay et al., The Gay Report: Lesbians and Gays Speak Out About Sexual Experiences and Lifestyles (New York: Summit Books, 1979,) 275. Eugene Abel et al., "Self-reported sex crimes of non-incarcerated Pedophiliacs," 2 J. Interpersonal Violence 3 (1987): 5. ("Child molestation, by comparison, was a relatively infrequent crime, occuring from an average of 23.2 times by a pedophile (nonincest) with female targets, to an average of 281.7 times by a pedophile (nonincest) whose targets were male.") R. Blanchard et al., "Fraternal Order and Sexual Orientation Among Pedophiles," Archives of Sexual Behavior 29 (2000): 464. K. Freund and R.I. Watson, "The Proportions of Heterosexual and Homosexual Pedophiles Among Sex Offenders Against Children: An Exploratory Study," Journal of Sex and Marital Therapy 34 (1992): 34-43.

***

цитирай
32. allvin - коментар на Димитър Стоянов
26.06.2012 12:27
Евфемизми в услуга на политическата коректност и толерантността и в ущърб на истинноста:

Не било циганин, а ром, не било педераст, а гей, не било уличница, а жрица на любовта, не било курва, а политик.
Баси.
цитирай
33. allvin - коментар на Георги Николов
26.06.2012 12:32
Ако е модерно в днешно време да си гей...то значи е модерно да грешиш? По тази логика трябва всички престъпници да си правят паради...ужас! Църквата проповядва, че това е голям грях и защо всички са настроени срещу нея...нали тя изпълнява своите функции. Как тези гейове искат църквата да не реагира?
цитирай
34. allvin - коментар на Надежда Косева
26.06.2012 12:33
Ами точно затова са настроени срещу нея, защото тя със Словото им посочва грешките и ги кани към покаяние. А нали знаете истината как боли.
цитирай
35. allvin - коментар на Илия Пенчев
26.06.2012 12:36
Самият Христос е бил доста скандализиращ за съвременниците си, днес малко хора го осъзнават.
И не защото Бог е целял това, а защото и тогавашните хора са били в духовен сън, а в обществото порядките са били доста лицемерни. И в такова едно общество, доста подобно на нас днес, се появява един Човек, който открито казва на всеослушание Истината. Само това е било достатъчно, за да стане голям скандал, което е сериозен симптом на едно болно общество/човечество.
Но е било необходимо да се бръкне в раната, че пациента да се стресне и да осъзнае, че има нужда от животоспасяващо лечение.
На много места в Светото Евангелие четем как цели групи хора търсели Христа да го уловят и убият. Човек, който не се откроява и не прави изключително силно впечатление не може да предизвика такива емоции :)
цитирай
36. allvin - коментар на Николай Джорев
26.06.2012 12:40
г-н Пенев ,според мен камъните символизират несъгласие и отпор ,което отец Евгени първи достойно изрази, но праволинейните разбирания на част от обществото се хванаха буквално за думата и доста изопачиха целта на призива . Нима хомосексуалистите с парадирането си не хвърлят "камъни"
по едва прохождащите и лабилни психически деца , желаещи някой да ги зебележи ! Аз лично няма да
хвърлям камъни ,но бих нашамарил с голям кеф някой нагъл агент от така наречените "неразбрани" педали.
цитирай
37. allvin - коментар на Аз съм българче
26.06.2012 12:47
Пенчев благодаря , ами то е така и с наркотиците е така , едно време при нас бяха цигарите - дръпнат те настрани и казват - "опитай да видиш колко е хуабво" са не си крива душата ами си е така , няма как да е това зарибяване хора , това се почва по дискотеки , клубчета , паркове , имат си техна стратегия и тя е добре РАБОТЕЩА !!!са ако някой ми обясни как 16 годишно момче само ще иска да бъде ГЕЙ като знае че всички около него мразят гейовете ............? няма как , някой трябжва да го дръпне и да му каже ех да си гей е било хубаво искаш ли да опиташ ............ мамка му - зарибяват ни децата лошо , и другото видяхте оня ден бях постнал за А-КЛУБА как дърпат младите в капана им
цитирай
38. allvin - коментар на Alex Res
26.06.2012 13:01
Според изследване, сравнило група деца израснали в нормално "традиционно" семейство с група деца израснали в лезбийско "семейство": 29% от момичетата и 13% от момчетата с еднополови родители са имали поне една хомосексуална връзка. Нито едно от децата с хетеросексуални родители не е имало хомосексуална връзка.

Източник: Susan Golombok and and Fiona L. Tasker, "Do Parents Influence The Sexual Orientation of Their Children? Findings from a Longitudinal Study of Lesbian Families," Developmental Psychology 32 (1996): 7.
цитирай
39. allvin - коментар на Alex Res
26.06.2012 13:03
Тормоз и насилие са съществен проблем за еднополовите двойки. 44% от гейовете се оплакват, че са били обект на насилие; 13% се оплакват от сексуално насилие и 83% се оплакват от емоционален тормоз. 55% от лесбийките са били обект на физическо насилие, 14% се оплакват от сексуален тормоз, а 84% са били жертва на емоционален тормоз.

Източник: (Study of 499 ethnically diverse homosexual, bisexual, and transgender teenagers and adults) Susan C. Turrell, "A Descriptive Analysis of Same-Sex Relationship Violence for a Diverse Sample," Journal of Family Violence 13 (2000): 281-293.
22 юни в 15:59 · Харесва ми
цитирай
40. allvin - коментар на Аз съм българче
26.06.2012 13:11
Български Национален Съюз призовава – нека всички нормални българи, ползващи социалната мрежа, да се присъединят към групата в подкрепа на отец Евгений. Нека да смажем провокаторите с аргументи, въздържайки се от обиди или от изказвания, които могат да ни навлекът съдебно преследване. Липсата на аргументи е основната и най-видима слабост на анти-българите, да я използваме. Моралът и правдата са на наша страна. Разкажете и на ваши приятели и помогнете за популяризиране на инициативата.

Припомняме – отец Евгений освен изключително уважаван, заради морала си свещеник, е и баща на осем деца. Той е символ на всичко, което организации като БХК, ЛГБТ и подобни мразят и чрез действята си, се опитват да унищожът. Нека бъде и символ на всичко онова, което ние защитаваме – висок морал, силен национален дух и здраво традиционно семейство!
цитирай
41. allvin - коментар на отец Силвестър Янакиев
26.06.2012 13:17
НЕбългарския хелзенски комитет за пореден път показва своята наглост. Според мен не шествието на БНС ще доведе до проблеми, а наглите боядисани гейчета ще нападат нищо неподозиращите граждани, задоволявайки своя ексхибиционизъм върху тях.
Стоиш си на кафе на "Витошка" и банда разюздани гейове започват да навират в очите ти гола сланина, боядисана в цветовете на дъгата.
цитирай
42. allvin - коментар на Аз съм българче
26.06.2012 13:27
Николай Кочев,виждам че не харесваш насилието и неидобряваш това което пишем тук , но туй като българския народ изгуби доверието си в правителството , видя че не може да го защитава и му дава доверие - а аз виждам смисъл и голяма подкрепа от Отец Силвестър и отец Евгений са единствените хора до ден днешен от властта застъпили се за народа и това е беше преди 4 дена , сега тече 5 ден и отец Силвестър е на същото мнение което беше и в първия си пост когато го написа в тази група;казвам властта властта от православната черква не от като държавна власт или някоя от другите , нима мислиш че цръквата няма и нежелае да помага на народа , нима тя иска да гледа от страни разни педали разхождащи се по центъра , нима изкаш да гледаш майки закриващи лицата на децата , възмутени старци умрекващи педерасите , нима искаш да видиш тези българи със знамената на Българи отишли от цяла България там който също са възмутени от педерасите; на времето Левски се е бил - в едната ръка молитвеник или библия в другата оръжие ...... нима тези двама благородни православни патриоти говорят и пишат 5-ти ден ей така че нямат си работа , колко попа са умрели за да спасят България - това може да ти звучи някак си странно, но аз не вярвам на българското правителство даже и на полицията , вяра нямам и на армията ни , така че помощ не чакам от никой защото знам че на 30 те ще излезат и ще показват извращения - може би тая година ще са културни , но не ме карай да грозя групата със снимки от съседни гей паради да ти покажа дърти небръснати педераси какво правят , тази година няма да го направят но след 2-3 когато стане всичко легално заедно с педофилията ти самия ще ги целиш !!! и не с домати ми с друго!;От тук се почва приятели , то е като с другите пороци , по малко по малко докато накрая не стане СТРАШНО , да не ви давам примери с наркотици , и разни подобни , сега свалим ли гащите пред тези ще ни мачкат до край! ...
цитирай
43. allvin - коментар на Ирина Кръстева
26.06.2012 13:40
Отец Евгений,Бог да ви Благослови изобилно с мъдростта си,време е да се противопоставим на онова,което е омразно в Божите очи.Бях хомосексуална 24 години от живота си,не просто копирах заради модата ,а от детинство карах "нормалните"да бъдат като мен и успявах...Прав сте,заразно е !С други думи,бях по радикална от мнозина хомосексуални.Вярвах ,че това е живота ми и аз просто съм такава... Но не бе...ше истина,защото познах истината и тя ме освободи.Един ден Бог дойде в живота ми със сила и мощ и промени всичко вътре в мен.Днес искам да се изправя срещу онова,което е извратено и да покажа на други хора заблудата и лъжата в която са се оплели.Слава Богу,днес с годеника ми вървим напред и се изправяме заедно срещу онова,което е омразно на Бог.Време е църквата да се обедини срещу греха,бъдете благословени.
цитирай
44. allvin - Архимандрит Самуил Теодосиев
26.06.2012 13:50
Много е тъжно, недостойно и бих казал грозно, когато ненормалното се представя за нормално. Отец Евгений, под въздействието на тази грозота и неприемливост на хомосексуализма е казал, че трябва да се хвърлят камъни по тези хора. И всъщност се забрави въобще същността на този проблем (хомосексуализма) от телевизионния водещ. Нека всички внимаваме в думите си, макар и в мрежата. Съгласен съм с о. Силвестър Янакиев за изказванията ни. А хомосексуализма е мръсотия!!! Това е гнилота в умовете и душите на тези мъже. Да се молим за тях, Бог да ги промени.
цитирай
45. germantiger - ...
26.06.2012 15:30
С голяма част от инфото и позиоцията в постинга на Любомир съсм съгласен, с малко може би - не.

Детайл - ЗАЩО ПОД ЕДНА СНИМКА ПИШЕ ЮДЕО-ФАШИЗЪМ?!
Може да е юдео-комунизъм или каквото Любчо пожелае...
цитирай
46. анонимен - Момиче на 17
26.06.2012 16:07
Тук сте се събрали само деградирали личности, които плюят гнусната си отрова срещу гейове и лесбийки за да отклонят вниманието на хората от истинските проблеми в тая скапана държава наречена България. Жалки моралистчета и псевдо-патриотчета, смешни сте!!
цитирай
47. анонимен - Момиче на 17
26.06.2012 16:09
Тук сте се събрали само деградирали личности, които плюят гнусната си отрова срещу гейове и лесбийки за да отклонят вниманието на хората от истинските проблеми в тая скапана държава наречена България. Жалки моралистчета и псевдо-патриотчета, смешни сте!!
цитирай
48. allvin - коментар на Илия Пенчев
26.06.2012 16:48
Като се е казало обаче А, трябва лека полека да се стигне и до Я.
Какво имам предвид: много добър пример и да подсили позицията на отец Евгений (която всъщност е позиция на Църквата, не само негова) - би било, ако той успее да намери за подкрепа някой човек, който е страдал от духовната болест на хомосексуализма, но е успял да го преодолее с помощта на Христовата вяра.
Защото, доколкото това са моите разбирания, целта на Христа, а от там и на Неговата Църква - е да лекува и спасява човека, а не само да го заклейми. Да, злото трябва да се заклеймява, но не и самия човек, на него трябва да се помага.
Убеден съм, че немалко хомосексуални осъзнават, че това не е правилно и нормално. Но, знаете ли, никой не им е давал алтернатива. Никой не им е казвал: приятелю, знаеш ли - макар и нелеко, но за теб има шанс, има и друг път. Христос дойде на земята и за теб. Не се отчавай, но като за начало направи това и това.. и ми кажи после как си се почувствал, има ли разлика. Не си сам, ето Църквата ще те подкрепи, аз ще те подкрепя, ти само поеми по Благия път на спасението. Няма да те лъжа, че ще е лесно, но Бог помага на човека, не го изоставя и всякак желае неговото обръщане, така че ще помогне и на теб, уверен съм, ти само пожелай и тръгни.
Надявам се, че ме разбирате какво имам предвид - трябва да се види, че Църквата има любов към грешника и му протяга своята спасителна ръка.
Имам приятели хомосексуални и не са нито лоши хора, нито непременно приемат състоянието си за нормално, просто те самите са доста объркани, а обществото не им помага много.. Счита ги за прокажени и толкова.
Някъде бях чел следната мъдрост: не отнемай гнилата ябълка от ръката на човек, ако нямаш да му предложиш нещо по-добро.
Вярвам, че Църквата има това по-добро, но трябва някак да го покаже, да го изяви, да се тръгне отнякъде.
цитирай
49. анонимен - Момиче на 17
26.06.2012 17:07
Опитвате се да отклоните вниманието на хората от истинските проблеми в тая скапана държава наречена България, като ги насъсквате срещу гейовете и лесбийките. Жалки псевдо-моралистчета, ето това сте вие! На мен не ми пречат и съм сигурна, че и на вас не ви пречат, ама нали трябва "наш Ганьо"да се направи на голям патриот и да търси "под вола теле". Нали се сещате?
цитирай
50. анонимен - много приятно съм изненадан като ...
26.06.2012 20:41
много приятно съм изненадан като виждам толкова концентрирано, обосновано и подкрепено с научни и логични аргументи обяснение с какво са вредни свободията на геьовете за обществото. един приятелски съвет от мен. Ако искате остатъците от здравомислещото общество да се обедини с вашите тези, то премахнете от изявленията си атаките към юдо-масонството защото война с трите мощни движения /юдей,масони,гейове/ е невъзможна, освен това еврейте ни вършат много хубава работа като се оправят с арабите. докато те са там арабите няма да могат да се концентрират срещу европа. всеки интересуващ се човек знае кой стои зад големите пари и манипулации на хората, но открита воина срещу тях направо ви маргинализира , но пак ви казвам че война на три фронта е загубена, първо спечелете най- лесната, тази срещу извратеняците-там имате естествени съюзници в лицето на хората пазещи традициите, децата си, вярата която ги е съхранила като народ толкова хилядолетия. не залитайте в крайностите срещу еврейте и ще спечели цялото общество, иначе ще загубим и битката за семействата и децата си, ще започнат да ни ги вземат и да ги дават на други "семейства" защото си пляснал детето си по дупето когато не е слушало.
цитирай
51. allvin - коментар на Розета Заркова
26.06.2012 21:30
"Първата глътка от чашата на природните науки прави човека атеист, но на дъното на чашата го очаква Бог!"- Вернер Хайзенберг, нобелов лауреат за физика, създател на квантовата механика.

Постнатият от мен цитат е от книгата "50 нобелови лауреати и други велики учени за вярата си в Бога". Страхотна книга е, препоръчвам ви я!
цитирай
52. allvin - виц от Краси Нетов
26.06.2012 21:39
- Господине, защо искате да емигрирате от България?
- Вижте, преди години хомосексуализмът се наказваше със затвор, после само с принудително лечение, после започнаха да го смятат за нормален, напоследък започнаха рекламни гей-паради. Искам да се махна преди да е станал задължителен:)))
цитирай
53. allvin - коментар на Илко Янакиев
26.06.2012 21:43
Въобще в България да няма такива Извращения . На какво ще учим Децата си на Задължително Учение по Православие което е крайно време да се узакони в Защита на Християнската Мисия на Българската Църква или Да учим децата на Извратеност и Греховност.
цитирай
54. allvin - коментар на Иво Асенов
26.06.2012 21:47


Хомосексуализмът е грях, който води към вечна погибел, ако не бъде изповядан и изкоренен. Св. Писание говори за него в Книгите Битие 18:20-22, 19:1-29; Левит 18:22, 20:13; Второзаконие 22:5; 1Кор. 6:9; Римл. 1:26-28; 1 Тим. 1:8-10; Божият съд над Содом и Гомора. Св. ап. Павел разглежда хомосексуализма като една от формите на идолопоклонство на душата, забравила Бога (Римл. 1:21-27...).

От медицинска гледна точка нещата стоят така. Полът се детерминира генетично. Но освен понятието "генетичен пол" съществува и понятието "психичен пол"; неговото формиране става най-вече чрез механизма на впечатването. Понякога е възможно тъй нареченото "погрешно впечатване" и това става най-вече в пубертета, когато половото влечение е аморфно, неопределено. Любопитно е дали подлежат на някаква терапия хомосексуалните наклонности? Според лекарите, ако все още не е оформен устойчив стереотип на сексуално поведение, тогава е възможно лечение чрез психотерапия, чрез условно-рефлексна терапия.

Но има и друга гледна точка. Агиологията (житиеописанието на светците) свидетелства, че в своята езическа младост св. Августин също е имал връзки с мъже, но след като приел християнството, с цената на големи усилия подвижникът се преборил с този порок. В днешно време, за да има успех подобна борба (или психо-терапия, ако повече ви харесва), полезно е да се знае следното. По време на земния му живот, на всеки човек се дава ангел-пазител (при тайнството кръщение), който го води към добро; но всеки е съпътстван и от демон или демони-изкусители, които внушават греховни мисли. Така че, ако в главата на изкушавания се върти натрапчивата мисъл за хомо-интимности, това не означава, че той е "обратен", че е обречен да бъде обратен. Това просто не е негова мисъл и изкушаваният трябва решително да я отхвърли, а не да се съгласява с нея...

цитирай
55. allvin - продължение от предишния коментар на Иво Асенов
26.06.2012 21:48
Според християнството, содомията или мъжеложството е грях, достатъчен хомо-индивидът да получи постоянно жителство в Ада. Показателен е фактът, че при някои видове магьосничества "посвещаването" на ученика от майстора става чрез хомосексуален акт - една типично сатанинска обредност.

Остава въпросът дали дадена личност ще постигне своята душевна псевдо-хармония по линията на по-малкото съпротивление, приемайки като неотменима даденост своята хомосексуалност, или ще се опита да придобие истински духовен мир, постигайки своята нереализирана нормалност с цената на духовна борба и психотерапия...
цитирай
56. allvin - коментар на Георги Котев
26.06.2012 21:50
Педерастията е болест също както и аутизма и рака примерно. Не виждам нищо виновно в такова поведение. Това е все едно да обвиниш шизофрениците че те самите са си виновни без дори да знаеш какво значи шизофрения. Педерастите трябва да бъдат лекувани не да парадират с болестта си. Все едно всички болни от рак да се гордеят с болеста си и да си правят паради на раковоболните. Не е за подигравка а за съжаление.
цитирай
57. allvin - коментар на Иво Асенов
26.06.2012 21:52
"Мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разпалиха се с похоти един към други и вършеха срамотии мъже на мъже, та получаваха в себе си отплата, каквато подобаваше на тяхната заблуда" (1:27).

Апостол Павел е напълно ясен. Четящите тук хомосксуалисти, журналисти и ченгета е добре да разберат, че повечето от нас, като Православни християни, приемат Светото Писание като закон, по който сме длъжни да живеем, закон, много по-значим и важен от светските закони, създадени от помияри, служащи на дявола!
цитирай
58. allvin - коментар на Аз съм българче за готвената подкрепа на президента Плевнелиев за гей-парада
26.06.2012 21:57
ПЛЕВНЕЛИЕВ ако го направи това , за мене от тук на там той не е президент на България , вместо сега в този момент са се застъпи за нас него го тласка педерастията напред - ДА ХВАЩА знаменцето и да отива сред гнусните педераси!!!
цитирай
59. allvin - коментар на Аз съм българче
26.06.2012 22:01
И особено сега с разрастването на ПЕДЕРАСТИЯТА в България на половина ще се пресеем до 5-6 години след като направят легална педерастията в България , педофилията и извращенията , в дискотеките ще е пълно с педераси и лизбиийки и край на децата в България , 2012 поколението на деца ще е последно, да ви е*а майката педерастка, може да съм циничен и груб ама трябвше някой да ви го каже!!!
цитирай
60. allvin - коментар на Георги Котев
26.06.2012 22:03
До къде се стигна в родината ни, разни педерасти и лесбийки да сформират общественото мнение и да се изказват за това кое е добро и кое лошо.
цитирай
61. allvin - коментар на Аз съм българче
26.06.2012 22:05
Айдеее ДИСКРИМИНАЦИЯ НА ЖЕНИТЕ се получава с тая педерастия , айде мили български жени надигнете се срещу травеститите и педерасите ние сме зад вас
цитирай
62. allvin - коментар на Георги Котев
26.06.2012 22:21
Говори ясно и красноречиво че всичко днес в света е обърнато с главата наопаки - доброто и нормалното се считат за лошо, а лошото за добро.
цитирай
63. allvin - коментар на Аз съм българче
26.06.2012 22:23
На колко фронта води война МАЙКА БЪЛГАРИЯ бе ? Срещу циганския садизъм върху българите , срещу педерастията , срещу беззаконието , срещу мутрите , срещу българофобията , срещу беднотията, срещу горивата , срещу ниския стандарт на живот колко още да ви напиша , та ние нямаме никакво самочувствие като хора бе , всеки е стиснал 2 лева и вика да си купя ли вафла или да пазя парите , какъв народ сме бе , депресират ни от минута на минута , мачкат и унижават , цигански своеволия нон стоп , турски пропаганди непрекъснато - ние сме коренните жители на България бе не разни малцинаства и етноси , ще издигаме култове на цигани а българите в трета глуха ...........немам думи просто!!!
цитирай
64. allvin - коментар на един българин
26.06.2012 22:28
Есть гей - есть проблем!!! Неть гей - неть проблем!!!
цитирай
65. allvin - коментар на Аз съм българче
26.06.2012 22:31
ДОБЪР ДЕН ПРИЯТЕЛИ... :) Разгледах някой неща видях сайта на БХК и наглия сайта на „София Прайд 2012“ и се сетих вчера една жена какво ми беше писала на стената ми. За Бхк няма и да говоря защото те са Анти-българска организация и не заслужават нашето внимание , а за ЛГБТ ще кажа че освен че са нагли, извратени, безсрамни , арогантни и цинични със всички с което парадират . Жената ми даде идеята д...а питам защо в България няма парад на "просяците" и БХК знаят ли че има такива в България . Жената работи в Гърция от два месеца , защото в България няма как да издържа 2-те си деца . Каза ми следното(можете да го видите на стената ми) , - Жоре представяш ли си какво унижение е да ти показват и да ти казват как да метеш , да ти вземат метлата от ръката и да ти показват това което ти го правиш перфектно само и само да те обидят , другото което са я обидили нашата българка в Гърция е че бащата на едно от децата който тя трябва да гледа там е казал на детото да не доближава чистатчката че тя е "заразна" .....
Atanaska Nikolova Tatarska i poneje gledam 2 deza-roditelite sa razvedeni-ba6tata vze malkite v petak-v nedelq se vru6tat i momi4enzeto vika-ne me zelyvai-tatko mi kaza -4e moje da si >>>zarazna<<< преди 11 часа · Вече не харесвам · 1
Тази Атанаска едва ли някога ще тръгне да търси помощта на БХК , защото те не са известни в България сред българите , работещите , нормалните човеци , точно обратното - известни са сред престъпниците , циганите и гей обществото .
БХК не съществува за нас и не е съществувала никога....!!!
цитирай
66. allvin - коментар на Аз съм българче
26.06.2012 23:08
ЗАЩО НЯМА ПАРАД НА ПРОСЯЦИТЕ БЕ УВАЖАЕМИ БХК ААА? ДА ИЗЛЕЗАТ С ДРИПАВИТЕ СИ ДРЕХИ , СКЪСАНИ ОБУВКИ , ДА ГИ ВИДИМ БЪЛГАРСКИТЕ ПРОСЯЦИ КОЙТО ВИЕ НЕ ЗАЩИТАВАТЕ ЗАЩОТО ЗА ВАС НЯМАТ ИНТЕРЕС БЕДНИТЕ ХОРА В БЪЛГАРИЯ , СТАРИТЕ НИ МИЛИ МАЙКИ И БАЩИ ???????/ БХК ТОЛЕРИРАТЕ ПЕДЕРАСТИ И ЛИЗБИЙКИ А ПРОСЯЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ ДА МРЪТ ??????? ХАРЧИТЕ ПАРИ ЗА СКЪПИ КОЛИ И ДРЕХИ И ДАВАТЕ ПАРИ ДА СЪДИТЕ МИРНИ ХОРА ?????????? ЕЙ ЧЕ СТЕ БОКЛУЦИ
цитирай
67. allvin - коментар на Олег Цветков
26.06.2012 23:13
Християнството проповядва смирение, но смирението не е примирение! Трябва да се направи нещо с тези педераси, живи богохулници. Не съм наясно в детайли, но не може ли един референдум да се спретне, който да забранява подобни публични прояви?
цитирай
68. allvin - коментар на Надежда Драганова
26.06.2012 23:14
да, ето защитниците на гората(в това число и аз) как се обединиха за да си получат общественото обсъждане, редно е и по гей-въпроса, а и по всички останали въпроси, да се търси общественото мнение, а тук в България, при всички подписки, при всички изпратени до премиера писма от недоволни родители, притеснени за децата си, при цялото обществено недоволство, никой не зачита правата на хората които искат да опазят християнските си морал и ценности, а ние сме мнозинство....
цитирай
69. allvin - коментар на Олег Цветков
26.06.2012 23:15
Според чл.10 от Закона за реферндумите, за инициирането е нужно:

1. не по-малко от една пета от народните представители;

2. Президента на Републиката;

3. Министерския съвет;

4. не по-малко от една пета от общинските съвети в страната;

5. инициативен комитет на граждани с избирателни права, събрал не по-малко от 200 000 подписа на граждани с избирателни права.
цитирай
70. allvin - коментар на Найден Николов
26.06.2012 23:20
Европейска България стана обратна на Балканска България, защото повечето депутати са хомосексуалисти и ни дупят с педерастки закони. Наложената световнаюсей криза в България заформи професионалните гласоподаватели - циганоидите! И те да олевеят до там, че тотално са преминали на лява резба и за 20-30 лева ни избират леви меки китки, т.е. от обратни да се очаква обратно на нормалното. Видно е, че който натиска и върти педалите се облажва най-много от властови, материални и други благинки. Важното е да се наказват с мека китка манафите и да им се дават със задна дата хомонадежди! Педерунгер педерунгеру око не вади!
цитирай
71. allvin - коментар на Димитър Стоянов
26.06.2012 23:22
Забелязал съм(от това, което чета по медиите), че хомосексуалистите(уж, които все пропагандират любов и разбиране) са крайно ревниви и неакватни в действия като избиват свои бивши партньори, или хора, които по някакъв начин са ги накърнили душевно, по особено жесток начин. Бях чел за много такива убийства, как един педал убил бившия си любовник и прочие... Та и тази новина не ме изненадва. За съжаление обаче, все още не никой не е тръгнал да повдига въпроса за това тяхно поведение и защо е толкова характерно при тях...
цитирай
72. allvin - коментар на Георги Кацаров
26.06.2012 23:23
За тази гнусота е нередно дори да се говори, а в България ще се прави парад... възмутително... нека се противопоставим на това с всички сили.
Да, българският народ е толерантен, но той не е помиина яма в която да се излива развалата и смрадта. Да си праваят театъра където искат, но да не петнят нашата Майка България, не само защото нейната зема е напоена с кръвта на светци, мъченици и герои, а и за това което ще видите в очите на всяко дете - чистотата!

Благодаря на отец Евгений за смелостта му!
цитирай
73. allvin - коментар на Илия Пенчев
26.06.2012 23:56
Браво на отец Евгений, че по един интелигентен начин предизвика тази дискусия. Ако не беше споменал за камъни, никой нямаше да му обърне внимание. За съжаление е така - само това, което не е нормално се показва по ТВ и става обществен дебат, ако някой излезе и каже проповед за доброто - нито ще го излъчат някъде, нито ще му обърнат внимание.
Едно е да си с хомосексуална ориентация, друго е да го парадираш, рекламираш, да се опитваш да съблазняваш и други, че и да искаш да се признае за нормално, нещо което е противоестествено дори чисто биологически (да не говорим нравствено и духовно погледнато).
цитирай
74. allvin - коментар на Аз съм българче
27.06.2012 00:02
В последните години, откакто Азис “възпитава” се подрастващите, наблюдаванещо изключително интересно: броят на гейовете, лесбийките, бисексуалните и трансексуалните се увеличава и обществото вече е задръстено от тях.

и още един коментар на батбаян681:

Почти всички българи,търпят лишения на здрав разум,съвест и смелост.Днес ще наебът жена ти,утре дъщеря ти,а ти ще си траеш.Защото преди това са минали жената и дъщерята на съседа,а ти си се крил зад входната врата.
цитирай
75. allvin - коментар на Михаил Димитров
27.06.2012 00:11
Искам да уточня, че нямам нищо против хомосексуалистите, поне до толкова, доколкото не засягат мен лично, близките ми и моите приятели. Избора си е техен. Господ Бог ни е дал правото на избор, дали да поемем по правилният и богоугоден път или да тръгнем по пътя на греха. Аз, лично никога няма да изляза на пътя за да парадирам своята хетеросексуалност, изборът ми да създам семейство и да... имам деца и да ги възпитам във вяра в Бог. Това е така, защото това е моя избор и той не е такъв заради хорското мнение, а заради вярата ми в Бог. И защото е казано да прощаваме грешките на хората, аз приемам хомосексуалните, но не мога да приема те да парадират с това по улици и площади и по този начин да подвеждат младото поколение по греховният път на разврата. Знам, че те рано или късно ще получат божието възмездие за тази си разюзданост, но нека не вкарват в грях и нашите деца.
цитирай
76. allvin - Отец Силвестър Янакиев
27.06.2012 00:13
Като хора и аз нямам нищо против, но тяхното поведение е опасно за спасението на човешката душа и няма как да не съм категорично против всяко тяхно гей-действие
цитирай
77. allvin - коментар на Михаил Димитров
27.06.2012 00:14
Да, категорично поведението на хомосексуалистите и особено когато му е дадена публичност е не само опасно но и пагубно за човеците и техният избор по кой път да поемат
цитирай
78. allvin - коментар на Кочо Запряновски
27.06.2012 00:18
Ако днес приемем, че да си хомосексуален е норма, то излиза, че различното - хетеросексуалността, е отклонение? Ако хомосексуалността е норма, защо да отказваме нормалност на зоофилията? На ексхибиционизма? На педофилията? На некрофилията? Откъде накъде? Педофилските увлечения на героя на Набоков Хумберт Хумберт са описани с такова човеколюбие, вещина и познаване, че само неграмотен не би се трогнал... Философът Жан-Жак Русо пък си признава в "Изповеди", че има ексхибиционистични наклонности - и практики...
цитирай
79. allvin - коментар на Дора Апостолова
27.06.2012 00:22
Включване на посланикът на САЩ г-н Уорлик в гей похода тази година у нас е въпрос не на морал, а на прокарване на американската външна политика на Балканите в подкрепа на политиката на Отворено общество у нас. "Отворено общество",е инструментът на американската външна политика за разпространение на неолиберализма у нас и превръщане на Балканите в новия барутен погреб на ЕС и еврото .Използва се за тази цел най-ниско развитото демократично съзнание на балканските народи в Европа( за това са и най бедни, яхнати и изисквани от всички външни и наши инвеститори мошеници) Със специална политика на "Отворено общество" да създава от религиозни групи нови етноси и да възпламенява между тях конфликти-т.е да разединява и противопоставя балканските народи. Сега май ще прави от гейовете също нов етнос-:)). "Отворено общество" върши това с помощта на целия ни политически елит в България, всички партии са приели неолибералната американска идеология и се кланят на парата и САЩ. В момента Отворено общество ръководи външната и вътрешна политика ан България, за това получава всяка година безвъзмездни субсидии между 40- 50 милиона лева.
цитирай
80. allvin - коментар на Иво Асенов
27.06.2012 00:26
Аз например не мога да понасям чалга, слушам рок, джаз, соул. Много ми се иска да направя едно метал парад, да минем с плакати и надути касетофони през Стара загора, София и Пловдив, да искаме забрана на чалгата, но си давам сметка, че не мога да натрапвам на другите предпочитанията си. Може би примера не е съвсем подходящ, но аналогията е видна. Не искам педали и лесбийки да парадират с различността си пред очите на обществото. Не искам децата ни да смятат за нормално да си хомосексуалист, защото не е! Това е грях и тежка болест!
цитирай
81. allvin - коментар на Биляна Петрова
27.06.2012 00:34
Това е идеята! И още факта, че когато решим да защитим изконните морални ценности и децата си НИ СЪДЯТ!!!!!!!!!!!!! Оставете отеца на мира, той изразява мнението на мнозинството! Тогава съдете и 5 млн. българи, които не искаме децата ни да са педерасти!!!!
цитирай
82. allvin - коментар на Аз съм българче
27.06.2012 00:36
ООН подкрепи правата на хомосексуалистите за първи път
19.06.2011 г. В петък ООН за първи път подкрепи правата на гейове, лесбийки и транссексуални хора. Приемането на резолюцията бе приветствано като историческо от САЩ и други поддръжници. Декларацията бе внимателно формулирана, като изразява "сериозна загриженост" за злоупотреби, тъй като имало дискриминация срещу сексуално различните. Членовете... на Съвета по правата на човека гласуваха в подкрепа на декларацията, предложена от Южна Африка, с 23 гласа за и 19 против. Поддръжниците бяха САЩ, Европейският съюз, Бразилия и други латиноамерикански страни. Против бяха Русия, Саудитска Арабия, Нигерия и Пакистан. Китай, Буркина Фасо и Замбия се въздържаха, Киргизстан не са гласували.

Ноевите дни се завръщат.
цитирай
83. allvin - коментар на Биляна Петрова
27.06.2012 00:40
Кога държавата ни ще защити и правата на мнозинството, които винаги сме потискани от агресивни малцинства! Г-да управляващи НИЕ ви избрахме, защо искате да ни направите нация от педерасти... или вие сте такива?
цитирай
84. allvin - коментар от Alex Res
27.06.2012 00:50
Искам да ви кажа и покажа нещо иносказателно ...
Сцената е от Крюгър нейшънъл парк в Африка.
Вижте как един ПРАЙД лъвове, хваща едно малко биволче, вижте как дори и един крокодил-изедник се опитва да вземе парченце от него...
... и вижте как целия тоя "горд" ПРАЙД бе СТЪПКАН от добрите и плашливи тревопасни, които обединиха усилията си, за да спасят един от тях, едно от техните деца.

Разбирайте го както искате ... Бъдете вие прайд, нека ние бъдем говеда ... ама знайте, захапете ли един от нас, ще си имате работа с всички нас!
цитирай
85. allvin - коментар на Биляна Петрова
27.06.2012 00:59
Не можем да забраним кой какъв да бъде. Идеята е да не допускаме да ни натрапват своята ненормалност, да не допускаме да ни отнемат правото да защитим нас и децата си от болестта Педерастия, да не допуснем да ни съдят и потискат, ако не приемаме с охота техните демонстрации! Демокрацията е по отношение на извратеняка, а не по отношение на нормалния гражданин, който е мнозинство и който плаща данъци и избира правителство! Правителство обаче, което не защити гражданите си от насилниците, правителство, което разрешава демонстративно и агресивно педерастите да въздействат на младото поколение, чрез шествия и агитации в училищата, правителство, което ако и сега не ни защити в лицето на отец Евгений ДА НЕ РАЗЧИТА НА НАС! Да си го избират педерастите, защото разбира се те скоро ще станат мнозинство!!!!!!!!!!
цитирай
86. allvin - коментар на Аз съм българче
27.06.2012 01:08
Отчеее, сега ще кажа нещо много вярно ...когато на богатите им свършат нормалните и земните удоволствия те търсят нещо различно , тръпката от това което са могли да купят с парите си е вече отминала . търсят нещо различно , интересно и по твърдо/странно някак си , та мисълта ми е че педерастията по високите етажи е нормално нещо , там са парите - при елита , ние нормалните хора който имаме нормално пари колкото да им се радваме не изпитваме такива чувства и търсене към нещо различно , та исках да ти кажа и9 се чудя когато на елита им свършат всички земни удоволствия като педерастия и наркотици те ще тръгнат да търсят нещо не земно ...... от това идва цялата работа - няма няма и някъде по някое време избучи някой вестник че еди кой си посланик са го хванали че е педераст или извратен тип
цитирай
87. allvin - коментар на Аз съм българче
27.06.2012 01:10
БОГАТИЯ = на злоба , лошотия, жестокост, ненавист към бедния ( средния човек ) за него ние сме човеци дето преживяват някак си от ден за ден , той с нас не се занимава , той не е измежду нас и няма да се слее с нас , та поразрових се днес малко тука там и видях какви игрички си играят тези хора , игрички на живот и смърт , а точно тези от БХК по големи изроди няма , защото са защитници на всичкото зло в България , всеки който причинява някакво зло , злоба и наранява по някакъв начин нас,а онези го пазят.

НЕ чекайте от богатия подаръци и дарове , никога нема да видим под никаква форма даже и ЛУКЧЕ нема да сложим в уста.
цитирай
88. allvin - Отец Силвестър Янакиев
27.06.2012 01:15
Има едно много странно, според мен, развитие на хомосексуализма на базата на кривото разбиране на свободата в западната култура и цивилизация. Свободата е съвършена когато свършва там, където започва свободата на другия. Това е истина, но не е пълна. Има група от хора, които обществото и демокрацията са длъжни да пазят - това са децата. Те нямат собствени защитни сили и който дръзне да ги манипулира с цел гнусно използване трябва да бъде ограничен от закона дори и с най-голямата му тежест и сила. Педалите се опитват от край време да се докопат до децата ни. Ако политиците са толкова омекнали, че са се присъединили към гей-парада по необходимост ние трябва сами да пазим децата си от тази напаст.
цитирай
89. allvin - коментар на Иво Асенов
27.06.2012 01:22
За последните двадесет години гадовете превърнаха "Вяра", "Любов", "Православие" и "Църква" в мръсни думи! Ако някой разбере, че ходя на църква, и ме гледа като скелет на динозавър...Какво да очакваме от държава, в която в училищата ще се учи какво е педерастия, но няма да се учи кой е Бога наш Иисус Христос и какво е сторил за нас.....
цитирай
90. allvin - коментар на една българка
27.06.2012 01:26
Искам да споделя със всички в групата и с цяла България,че съм под голям стрес от всичко това,което става в нашата мила родина. От 2 седмици се завърнах от Гърция,но техните стачки не са толкова страшни пред нашият разврат ,който се толерира,рекламира и налага сред младежите.Детето ми е тинейжър ,и е в тази възраст където младежите са най -податливи на всичко ,което се рекламира. Възмутена съм от ...песните,които въобще се разрешават да се издават. С една дума в нашата държава се толерира голямата простотия,като ценностна система. Всеки,който поддържа морала в нормалните граници се счита за прост,необразован и неразбиращ от живота. /това е мисленето на повечето младежи в днешна България/ Лошото е ,че сина ми спада към тези младежи. Той ми казва Ти вече си стара и не разбираш от живота./Тук,като става въпрос за гей парада,не искам да кажа,че сина ми е гей,а искам да потвърдя,че толерирайки разврата,нашите деца са на път да загинат !!!! В пълна защита съм на о.Евгении!!!Тази наша хубава Родина България,не е създадена да се затрива ,а да ражда пълноценни граждани . ГЕЙОВЕТЕ ВИЕ СТЕ ПЪЛНОЦЕННИ УБИИЦИ НА НАШАТА ДЪРЖАВА!!!! ВАС ТРЯБВА ДА ВИ СЪДЯТ ЗА УБИИСТВО.!!!!
цитирай
91. allvin - коментар на Пламен Радев
27.06.2012 01:31
За съжаление е така, моралните изроди парадират със своята извратеност, а който се осмели да надигне глас против тях го обявяват за нетолерантен престъпник. Дано наистина хората в София се организират и дадат отпор на тази гнусна проява - т.н.гейпарад !!!
цитирай
92. allvin - коментар на Дора Апостолова
27.06.2012 01:39
Eмилия привет! Напълно споделям мнението ти за България. И аз живея в чужбина и констатирам същото като дойда в България. Напълно лумпенизирано общество. Европейски образована и знаеща интелигенция&#8209;България няма, всичко от нейните останки е пропито от стария комунизъм . А интелигенцията е водещата сила в едно общество към промените.
цитирай
93. allvin - коментар на Пламен Радев
27.06.2012 01:40
Лумпени и простаци лесно се манипулират Дора,,, За съжаление голяма част от интелигентните хора предпочетоха емиграцията ...
цитирай
94. allvin - коментар на Дора Апостолова
27.06.2012 01:42
да, лесно се управляват от създадената през прехода управляваща и държаща цялата власт в НС политическа мафия. А именно този черен, бездуховен и без обществен идеал грабителски и бандитски преход лумпенизира българското общество, създаде явлението "мутри"( само в Българя го има), мафия ,олигархия, кич, чалга.
цитирай
95. allvin - коментар на Аз съм българче
27.06.2012 01:46
Е за туй си Е*А майката всичко защото обезверяхме всички , загърбихме традиции и обичай и тръгнахме към еврейското - европейско-американско просветление , модернизъм и педерасисъм , на 30 години съм всяка година във всеки град в България по нещо се забравя от старите обичай , това е защото вече не е "модерно било" щом не е модерно за някой да си такова таковата при модерните , аз искам да съм не модерен така ми харесва такава искам да ми оставите БЪЛГАРИЯ а не да ми я ПРОМЕНЯТЕ пед............... сещате се
цитирай
96. allvin - коментар на Розета Заркова
27.06.2012 01:52
1Кор. 15:47 Първият човек е от земята, пръстен; вторият човек е от небето.
1Кор. 15:48 Какъвто е пръстният, такива са и пръстните; и какъвто е небесният, такива са и небесните.
1Кор. 15:49 И както сме се облекли в образа на пръстния, ще се облечем и в образа на небесния.
1Кор. 15:50 А това казвам, братя, че плът и кръв не могат да наследят Божието царство, нито тленното наследява нетленното.
1Кор. 15:51 Ето, една тайна ви казвам: Не всички ще починем, но всички ще се изменим,
1Кор. 15:52 в една минута, в миг на око, при последната тръба; защото тя ще затръби, и мъртвите ще възкръснат нетленни, и ние ще се изменим.
1Кор. 15:53 Защото това тленното трябва да се облече в нетление, и това смъртното да се облече в безсмъртие.
цитирай
97. allvin - Св. Синод е против гей - парада-коментар на Розета Здравкова
27.06.2012 01:58
Това е изключителен акт на Синода! Време е клирът да излезе от черупката си, да се смири пред Бога и да бъде пастир на народа си! Всяко едно Богоугодно дело е благословено! Това е единствения начин за спасяване на нацията! Необходимо е да с...е изиска обществен дебат с участието на Църквата! Абсурдно е българският народ да е оцелял като православен 500 години под турския ятаган, а сега да не може да се справи с шепа хора, завладени от мерзостите на лукавия! Просто е абсурдно! И да престанат да хленчат за някакви измислени права, защото нито в Конституцията на България, нито в Хартата за правата на човека не се визират содомиски отклонения. Събудете се българи, научете си конституционните права и изучавайте Словото!
цитирай
98. allvin - Отец Силвестър Янакиев
27.06.2012 02:00
Или не знаете, че неправедници няма да наследят царството Божие? Не се лъжете: нито блудници, ни идолослужители, ни прелюбодейци, нито малакийци, ни мъжеложници, &#8680;
10. нито крадци, ни користолюбци, ни пияници, нито хулители, ни грабители няма да наследят царството Божие.
цитирай
99. allvin - коментар на Георги Котев
27.06.2012 02:29
На първо място българите трябва да се завърнат към традиционните си християнски ценности и принципи които толкова дълго са ни крепили като народ и са довели до високото ни духовно и интелектуално равнище.
цитирай
100. allvin - коментар на Георги Котев
27.06.2012 02:31
Родителите са заблудени още по времето на комунизма. Нищо чудно че важи поговорката че децата приличат на родителите си. 45 години комунизъм си изиграха деструктивната роля върху българското семейство. Феминизмът (женския комунизъм) се стремеше да откъсне жената от домакинството и да я хвърли на улицата, сред водовъртежа на политическите и икономически борби, Христовата вяра задържа жената в домакинството, като и създава възможно най-големи удобства." Покорството на жената е важно от гледна точка запазване на уюта, топлината и спокойствието в семейството. На мъжа - християнин се пада задачата да брани семейството си от агресивните светски влияния на развратната женска еманципация.
цитирай
101. allvin - коментар на Alex Res
27.06.2012 03:02
До сега основно нищихме ЛГБТ, но нека да кажем и няколко думи за антибългарската, расистко-ционистка организация на Дьорд Шорош (анти)Български HELLзинкски Комитет...

Прекрасен пример за налагането на ЦЕНЗУРА, за откровенна омраза към българите и за откровенно плюене на великите личности на нащия народ е съществото Красимир Кънев.
Историята започва в село Михайлово, където Красимира и нейното сем...ейство държи магазин за хранителни стоки. В селото е имало две циганите (перманентно безработни, 18 годишни но вече "родители"). Тези циганета, които били хранени от цялото село, включително и от Красимира я издебват една вечер, след като е затворила магазина си и Я УБИВАТ ПО НАЙ-БРУТАЛЕН НАЧИН, като я удушават с връзка за обувки и я захвърлят в дерето на близката река. От Красимира циганите взимат 2 златни обички и герданче, както и дребна сума пари.
В последствие на това зверство, млади хора - студенти по журналистика в СУ правят документален филм - с разкази (интервюта) на роднини на Красимира и на кмета на селото. Озаглавяват филма "Самоубийствена толерантност" по думите на Николай Хайтов "Когато живееш в зверилник, толерантността е равносилна на самоубийство".
Но тук идват БХК ... тези "правозащитници" налагат ЦЕНЗУРА на филма с писма до ректора на СУ, който следвайки техните наставления свали филма от прожекция. Филмът така и НЕ БЕШЕ ИЗГЛЕДАН НИТО ОТ БХК, нито от ректората на СУ.
Филмът беше свален, само заради името му, като индивидът Кънев твърди, че това име е "ФАШИСТКО" и този който е казал подобно нещо ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН (това да ви прилича на един друг случай на който е посветена групата?).
цитирай
102. allvin - още един коментар на Alex Res
27.06.2012 03:27
Знаете ли какво е NAMBLA - НАМБЛА (Северно Американската Асоциация на Бой-ловърите (т.е. асоциация на ПЕДОФИЛИТЕ). е върхът на извращението в модерния свят.
Това е асоциация, която неизменно присъства на гей-парадите в САЩ и вече дори е постигнала доста "успехи" в декриминализирането, оправдаването и опитите не само за легализиране а и за изкарване като нещо "добро" на сношението между дърти извр...атеняци и МАЛКИ МОМЧЕНЦА.
В някои от по-консервативните шати, изродите от НАМБЛА биват преследвани от закона и си получават заслужените престои в затвори и в лудници ... но в някои извратени щати (като Масачузец напр.) НАМБЛА организира "научни" конференции обясняващи как сношението с малки момченца (ПЕДОФИЛИЯТА) е нещо добро и прекрасно ... и е "проява на най-искрена любов към детето".
Преди години, аз самият се натъкнах на подобно на НАМБЛА извращение, при това не някъде другаде а в България.
Всъщност, хомосексуало-педофилията е нещо което за ужас на всеки нормален човек набира скорост по света... ето страница във Фейсбук с ФИЛМИ показващи тези най-извратени прояви на мракобесие.
http://www.facebook.com/boylovesaz
Дори, тези извратеняци са си организирали Дан на бой-ловърството.

Ето една страница посветена на тази гнусотия.
http://ibld.fpc.li/

Както е тръгнало, дали скоро и у нас няма да им се дадат права на тези?
Ако обществото ни не е запознато с този проблем и ако не окаже отпор на това извращение, скоро може да се окаже така, че дърти перверзници с извратени погледи ще гонят момченца и ще се оправдават, че това е тяхна изконна сексуална потребност...
цитирай
103. allvin - и още един коментар на Аlex Res
27.06.2012 03:29
Хомосексуало-педофилството е "естественото" продължение на това което става ... първо беше декриминализиран хомосексуализма, после стана "модерен". Както е тръгнало, скоро ще разрешат на содомистите да сключват брак, а следващата стъпка ще бъде да им се позволи да осиновяват дечица.
А когато двама дърти перверзници си осиновят момченце, нали ви е ясно какво ще се случва на това клето създание.
цитирай
104. allvin - коментар на Илияна Христова
27.06.2012 03:32
Прочетете проектозакона за детето да видите какво ни очаква! Деца могат да бъдат отнемани от семействата им само по анонимен сигнал и давани за осиновяване без знанието и съгласието на биологичното им семейство, включително и международно осиновяване.... нищо чудно и на гейове!
цитирай
105. allvin - Alex Res
27.06.2012 03:39
Още веднъж благодаря най-сърдечно на всички, които откликнаха на апела в защита на отеца.
И в най-големите си мечти, не съм вярвал, че бих могъл да обединя толкова много хора в една обща кауза. За няма и 2 дни, тук се събраха НАД ХИЛЯДА И ДВЕСТА ДУШИ (и заявките продължават да идват) ... вярно, днес получих 1 камара съобщения да изтрия групата (има и 3 пъти повече идзпратени дирекно като донос на ...ФБ), получих и хубаво количество заплахи, псувни, клетви ("се стряска ме див вой от омрази" - Вазов). може и утре профила да ми изтрият.
Хора, това не беше напразно ... каквото и да се случва, тук доказахме няколко неща:

- Когато един от нас попадне под ударите на тези които ни мразят МОЖЕМ, да се обединим в негова защита (надявам се Светия Синод и държавата да чуят това). От хора, като отец Евгений не трябва и косъм да пада от главата, защото хората са зад тях, а който е тръгнал срещу народа - добро не е видял.
- Когато някой мачка българите, гаври се с тях и най-вече ИСКА ДА ПОСЕГНЕ НА ДЕЦАТА НИ, хората се обединяваме - различни, може би несъгласни един с друг, но се обединяваме ЗА ОБЩОТО НИ БЪДЕЩЕ!
- Че на всеки един от нас му пука за България, за нашия народ, за нашето семийство, за изконните български културни и битови ценности.
- За това, че тези (политици) които разрешават и подкрепят извращението са малко и че хората не са с тях.
- За това, че нашият народ, въпреки всичко може да се обедини против общия вредител и в името на правдива кауза (заблежете, групата не е "ПРОТИВ", а е "В ЗАЩИТА")!

...
Явно има още надежда за България и народа ни, и благодаря ви, приятели, вие ми доказахте че това е така.

Не се гаси туй, що не гасне, а това е българският дух, и чувството за правда у българина!

Поклон пред отец Евгений...
Поклон пред всички вас, които се присъединихте към групата.
цитирай
106. boristodorov56 - НИКАКВА ПУБЛИЧНА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗЯВА НА ОБРАТНИТЕ!
27.06.2012 07:38
ПОДКРЕПЯМ ИЗЦЯЛО!

НИКОЙ НЕ ИМ СЕ БЪРКА ПОД ЮРГАНИТЕ, НО ДА СИ НАЛЯГАТ ЦВЕТНИТЕ ПАРЦАЛИ!

В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ -
ДАСКАЛИЦАТА И ПОЖАРНИКАРЯ -
ДА ДЕФИЛИРАТ НАЧЕЛО НА ШЕСТВИЕТО ИМ КАТО ГО ОДОБРЯВАТ!
цитирай
107. анонимен - Тук освен религиозна човеконенавистна повръщотина не виждам друго
29.06.2012 08:12
Аз пък напук на всичко съм за свят без граници, за еднакви закони за всички, единно правителство. Така ще изчезнат войните и няма да се дават толкова много пари за война, глупавите граници и много други вредни за човечеството неща.

Знам, сега ще ме наречете глупак, сатанист (а аз не съм поне последното), коментарът ми ще е глупав, ще стана глобалист и вредна персона - но да ви кажа истината - не ми пука.

цитирай
108. allvin - Декларация на Софийската организация на НФСБ
29.06.2012 10:04
Декларация на Софийската организация на ПП НФСБ по повод провеждането на гей-парад на 30.06.2012

За 5-та поредна година в столицата ще се проведе шествие на хомосексуалистите, организирано от "София Прайд" 2012, Български хелзинкски комитет, Младежка ЛГБТ организация “Действие”, Ресурсен център “Билитис”.

Организаторите твърдят, че на шествието, което ще се проведе на 30-ти юни, събота от 17,00 часа, ще бъдат и посланиците на САЩ и на Великобритания, представители на дипломатически мисии в София, представители на международни правозащитни организации.

Софийската организация на ПП НФСБ, с председател адвокат Светослав Мандиков, категорично осъжда тази проява на пошлост и аморалност, която ще доведе до редица затруднения в движението през деня. То ще бъде спирано поетапно в зависисимост от преминаването на участниците в шествието, според официалното съобщение на сайта на Столичната община. Мотивите, с които осъждаме тази проява са следните:

1.Всички сме равнопоставени, никой не е привилегирован заради своята сексуалност и това не е повод за парадиране.

2.Недопустимо е нестандартността да ни се внушава за нещо стандартно и обичайно и от нас да се изисква да бъдем толерантни. Недопустимо е мнозинството с нормална сексуална ориентация и възгледи да се съобразява с малцинството. Ние не осъждаме сексуалната ориентация на когото и да било – това е личен избор, но се противопоставяме на агресивното и публично афиширане и накърняването на правата на всички останали.

3.Недоумение буди фактът защо чуждите посланици и международни правозащитни организации не реагираха по подобен начин и не подкрепиха протестите на младежите на Орлов мост по повод поправките в Закона за горите, или пък регулярните протести на българските пенсионери за достойни старини. Същите тези организации обаче са изключително активни в защита на правата на определени етнически и сексуални групи.

цитирай
109. allvin - Декларация на Софийската организация на НФСБ - продължение
29.06.2012 10:06


4.Твърде обезпокоителни са исканията на участниците в гей-парада, открито заявявани до момента на предишните им изяви, за легализирането на еднополовите бракове и отглеждането на деца в такава среда, което ще доведе до тотална деградация на българската нация.

Настояваме Столичната община да не разрешава занапред провеждането на подобни мероприятия, които уронват престижа на София и скандализират цялата общественост. В града има достатъчно специализирани заведения и клубове, в които хомосексуалистите могат да парадират с екзотичната си сексуалност, вместо да оскверняват с поведението си булеварда носещ името на най-светлата личност в българската история – Васил Левски, откъдето ще премине т.нар. гей-парад.

Софийската организация на ПП НФСБ изразява своето възмущение и огорчение от факта, че гей-парадът се провежда в деня, в който отбелязваме 10 години от кончината на големия писател и родолюбец – Николай Хайтов, който приживе прозря, че “Деморализацията в държавата достига своя най-опасен връх, когато на родолюбието започва да се гледа като на анахронизъм и граждански позор. Това е най-опасната фаза, когато бацилът на националния нихилизъм доизгризва белите дробове на обществото и то може да рухне при всяко, дори най-малко побутване отвътре или отвън.”

29-ти юни 2012г.

С. Трендафилова – регионален координатор за София на ПП НФСБ
С. Мандиков – предс. на Софийската организация на ПП НФСБ.
цитирай
110. allvin - коментар на nac48
30.06.2012 16:32
Налагането на гей парадите във всички европеиски държави от ЕС води само и единствено до занижаване и унищожаване на моралните норми и благоприличието. Тези "МОДЕРНИ" похвати на управляващите в ЕС тотално объркват нашите деца и създават у тях впечатление, че това е нещо нормално и когато пораснат е напълно приемливо да станат такива. Още от най - ранна детска възраст едно дете знае, че то трябва да има майка и баща и това тябва да бъде така, защото в различна от тази среда неговата психика бива разбивана и не може да направи разликата между пошлото, перверзното, извратеното и общоприетите нормални морални норми, които показват, че единственият начин човечеството да се развива е традиционното семейство. Всички знаем, че бъдещето на една нация, а също така и на човечеството са децата. Въпросът е как тогава, щом децата се покваряват от малки и са психически побъркани( защото не са гледали нормалните детски филмчета и песнички, а гледат за радикални хомосексуалисти, за които в медиите има винаги време за тях) очакваме да имаме бъдеще, след като "европеиците" го рушат целенасочено?!

цитирай
111. allvin - коментар на Elena Vatashka
30.06.2012 17:04

В навечерието сме на поредния гей-парад в София. Дали София е по-модерна и по-европейска столица заради това събитие? Едва ли, защото модерност означава ред, чистота, спокойствие за живота и собствеността на гражданите, редовен транспорт, в който всички плащат билетите си, добре оборудвани линейки, които пристигат бързо, модерни болници, модерни улилища, спорт за всички. Това било н...ай-мащабното събитие за защита на човешките права в България. На мен ми е по важно по-скоро да защитим правата на умиращите всеки ден деца и хора в разцета на силите си заради хаоса и кокупцията в здравеопазването, правата на децата ни да не учат в уродливи сварталища на евтин алкохол, чалга и долна проституция като Студентски град, правата на обикновените мъже и жени, които със зъби и нокти се борят да отгледат и да изучат децата си, работят на две места да си плащат ипотеките и да се надяват някога да могат да отидат поне една седмица на почивка. Мисля си всеки път и за по-възрастните столичани, леви или десни или аполитични, без значение, които са били лекари, учители, инженери и сега мизерстват с 200 лв. пенсия. Как ли гледат на този маскарад, на този панаир на суетата и егоизма, как ли отговорят на въпросите на внуците си, които са извели на разходка. От друга страна, събитието е крайно непопулярно и полицията го охранява като високорисково. 500-1000 човека участници се охранява от 200-300 полицаи. Тази охрана обаче не се плаща от организаторите, а от българските данъкоплатци. Не е лесно и на г-жа Фандъкова. Тя е наясно с негативните нагласи, но ако забрани провеждането, ще й се обадят половината европейски посолства, кмета на Берлин, Кмета на Тел-Авив, г-жа Клинтън, че даже и Барак Обама. Все ми се ще за един политик на такова ниво да е по-важно какво ще кажат тези, които са го избрали, а не тези, които ще го потупат по гърба. Пак се показваме на чужденците колко сме отворени, колко сме напредничави...
цитирай
112. анонимен - Пази Боже сляпо да прогледа
01.07.2012 08:24
Гледам снимките от шествието на на тези извратени типове и си казвам Боже защо наказа България , защо целокупният Български народ трябва да страда заради тези боклуци и помияри , подкрепяни от още по големи негодници като Американският и други посланници .Жал ми е и ми е мъка затова че България е вече тотално и морално деградирала държава .Погледнете , абитюрентските балове, чалга концертите насред София, гейпарадите , наркоманите, убииствата и тн ..А сега да видим , къде е онази уруспия Диана Найденова , или другата проститутка Миролюба Бенатова , къде е БТВ за да им видим гражданската позиция . и още едни важни лица не виждам тук във форума ,Американската подлога Parasol и неговите сподвижници .Всичките тези боклуци са се изпокрили и ни вопъл ни стон .А на автора на коментара и на другите честни и достойни Българи им казвам едно голямо благодаря за достойната им позиция и гражданска чест и да ги уверя че ние сме с тях и ще ги подкрепяме в защита на Българският дух и традиции и опазването на народа ни от покварата която ни е налегнала .
цитирай
113. nbrakalova - (1) Позиция на Младежки Консервативен Клуб относно планирания на 30 юни 2012г. гей-парад в София
04.07.2012 11:43
Младежки Консервативен Клуб счита, че България се намира в достатъчно дискусионна обществено-политическа и икономическа ситуация, която на свой ред трябва да генерира гражданска енергия и експертен потенциал за преодоляване на социалните трудности пред съотечествениците ни. От МКК сме категорични, че провеждането на хомосексуално шоу в София, като планираното такова на 30 юни тази година, не е от този род инициативи, които могат да бъдат полезни за дневния ред на страната ни, така че тя да намери себе си пред императивите на днешния ден.

Въпреки своите съображения относно мотивите на организаторите на този гей-парад, МКК не оспорва чисто-човешкото право на един субект да обича друг субект. МКК обаче е категорично против натрапването на сексуалното различие като аргумент сам по себе си за инициирането на подобен род обществени прояви, които са доказали, че са по-скоро разделителна линия за сънародниците ни, отколкото обединителна такава.

От МКК напомняме, че Конституцията и законодателството на Република България не допускат дискриминация по пол, възраст, етническа и религиозна принадлежност, както и на база сексуална ориентация. Солидаризираме се с позицията на БПЦ, според която хомосексуализмът е страст, която не е в помощ на личността, семейството и обществото. От МКК заявяваме, че с готовност бихме се присъединили към обществено мероприятие, което се обявява именно в защитата на семейството като основна единица на социума и на християнските ценности.
цитирай
114. nbrakalova - (2) Позиция на Младежки Консервативен Клуб относно планирания на 30 юни 2012г. гей-парад в София
04.07.2012 11:44
Същевременно считаме схващането за подкрепата на гей-парада като нещо модерно, демократично и „европейско“, респективно, противопоставянето му като „закостенялост”, за прекалено елементарно по своята еднозначност.

С оглед на това, че не подценяваме житейския капацитет на хората, които евентуално ще вземат участие в този гей-парад, не смятаме за сериозна неговата облицовка като протест срещу „дискриминацията“, тъй като всеки гражданин добре знае, че съществуват съответните институции и органи, които могат да бъдат сезирани при наличието на сеграгация под каквато и да е форма. Затова не считаме, че улицата е мястото, а дрогата и сексуалната небрежност са формата, чрез която някой може да протестира срещу накърненото си личностно право на щастие и свобода. Гледаме на това хомосексуално шоу като на криворазбран „жест” към реда и спокойствието на софиянци. За съжаление констатираме, че сред инициаторите на тази „шарена” вълна в европейски контекст стоят ултралевичарски кръгове и тяхната дейност в немалко държави вече е постигнала резултати – подкопаване авторитета на семейството и църквата, както и масовизиране на моралната деградация.

От МКК изразяваме тревожност, че такива мероприятия като предстоящия гей-парад объркват дневния ред на обществото и по никакъв начин не допринасят за неговото нормално функциониране. МКК призовава всички политически партии и организации, за които семейството, традициите и християнския морал представляват ценност

http://conservative.bg/index.php/sample-sites/109-pozitziya-na-mladezhki-konservativen-klub-otnosno-planiraniya-na-30-yuni-2012g-gei-parad-v-sofiya
цитирай
115. allvin - коментар на Иван Лажански
06.07.2012 23:13
Ако ви дразни това, че не сте гейове си е ваш проблем. Аз все пак съм нормален хетеросексуален мъж и не виждам нищо лошо в този гей парад!!!
цитирай
116. allvin - коментар на Биляна Петрова
06.07.2012 23:14
Именно, НЕ ни интересува, ама те държат да ни го натрапят. А ти вземи се поинтересувай какъв е резултата при липса на граждански "интерес" към подобни прояви в други държави. В Канада например става задължително във всяко училище да има нещ...о като клубове на педераса, където задължително ще има гей, който ще учи децата на това колко е хубаво да си гей и как се става такъв... А в момента в САЩ се опитват да легализират педофилията и да я махната от списъка с престъпления, защото видиш ли децата имали право на сексуална свобода... Не че ни интересува, ама ти, Иване, ако имаш деца искаш ли да ги опъва чичко Педофил, който примерно ще си пада основно по момченца? Аз това не го искам за моите деца!
цитирай
117. allvin - коментар на Биляна Петрова
06.07.2012 23:17
Няма нищо общо с разисъм това. Каква връзка има цвета на кожата с мъже които си го набиват един друг в дупетата и се опитват да представят на децата ни колко е привлекателно това!?! А тези, хетеросексуалните, които одобрявате това, надявам ...се, че няма да имате нищо против, когато децата ви един ден станат педерасти, защото още няколко такива парада и крехките детски умове ще почнат да смятат педерастията освен за нормално, но и за нещо крайно привлекателно... Имам близки, семейство с дете на седем години, в държава, в която педерастията е приета за най-нормалното нещо и браковете между мъже са разрешени. Бащата е крайно притеснен, защото в училищата там има задължителни педерастки клубове (може ...би нещо като СИП :РР), където гей, назначен на щат обяснява колко е хубаво да си "различен" и насочват децата да се развиват хомосексуално. Та въпросният баща хем се опитва да обясни на сина си, че не е нормално мъже да са любовници с други мъже и да се омъжват по между си, хем обаче в същото време внимава сина му да не каже в училище, че педерастията не е приемлива. Защото освен, че там вече има расизъм спрямо нормалните хора, е в сила и закона за "защита" на детето, според който, ако сина му не подкрепя педерастията и изрази различна позиция, ще обвинят семейството в насаждане на омраза и социалните ще му вземат детето. До тук се стига с прекалена толерантност. Щрауси!Защо да нямаме право да протестираме?!? Нима не живеем в свободна страна? Защо правата ни се потъпкват за сметка на правата на малцинствата? Освен това отново искам да направя уточнението, че ми е абсолютно безразлично, кой с кой и къде оби...ча да си го слага. Имам против парадирането и представянето на педерастията като нещо положително и не заради друго, а заради последиците, които в момента наблюдаваме в други държави. Резултата е расизъм спрямо обикновените, нормални хора - разбирай средната извадка от обществото.
цитирай
118. allvin - коментар на Азь Буки
06.07.2012 23:21
Защо налагат тази задокеански "ценности"? За да ерозират нацията и да станеме лесни за манипулиране.Охулвайки всичко свято - от Батак до Левски, От древните ни обичаи до православната ни религия!Профанизират ни с долнопробна консуматорска... чалга култура за да не сме самостоятелно мислещи, а зомбирани от медиите и лесни за управление, народ без славно минало и култура и съответно без особени претенции в настоящето! ".......Ето как според него може да се управлява по най-лесния начин един народ: „Убий представата на човека за ценностите." http://novinar.bg/news/goliamoto-shegovito-oprostachvane_MzQ0NDsy.html?qstr=%D0%92%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B0+%D0%A1%D0%B5%D0%B4%D0%BB%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%93%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%BE
цитирай
119. allvin - Веселина Седларска - ,,Голямото шеговито опростачване" - 1 част
06.07.2012 23:25
Бобо и Фифо са два сладура на около десет години, които интервюират участниците в едно интелигентно и благотворително телевизионно предаване. Бобо и Фифо интервюират министъра на културата Вежди Рашидов. Дечицата питат министъра пипал ли е силикон. Министърът е пипал, казва самият той с пошличка усмивчица. Казва също така, че сътворил една жена с три гърди. Дечицата са впечатлени – две не са ли достатъчни? Неее, на мъжете никога не са им достатъчни. И така нататък пред погледите на цял един народ, СЕМ, Агенция за закрила на детето и др., седящи пред телевизорите в кротка кома. Създадени са тоест всички условия Бобо и Фифо да прераснат в Иван и Андрей, после да се превърнат в Слави и Годжи и накрая да станат премиер и президент.

Дисидентство в момента в България е отказът да се превърнеш в простак. За да запазят разума си, най-новите български дисиденти поемат България дистанцирано, като художествено произведение. България е криминале, в което висшият администратор се казва Калина Илиева.

България е чиклит, в който звездата на киното се казва Мишел Бонев. България е трилър, в който бившият вътрешен министър е може би дилър. България е хорър, в който октоподът може да се чуе, види, усети, но не и назове. България е фентъзи, няма такава държава.

Питате се каква е връзката на опростачването/ изпростяването с безпомощността/ примирението? Питате се какво общо има между кресливите, некадърни телевизионни шоута и жалката ни така наречена политика? Питате се пресичат ли се някъде чалгата с икономиката, кючекът с енергийните проекти, убийството на театъра и операта с дипломата на Калина и т.н. На този въпрос може да бъде отговорено по много убедителни начини. Но попаднах на един, който непременно искам да споделя с вас. Това е обяснението на Елсуърт Тухи, един от главните герои в култовата за ХХ книга на Айн Ранд „Изворът” (Издателска къща „МаК”, издателство „Изток-Запад”).

цитирай
120. allvin - Веселина Седларска - ,,Голямото шеговито опростачване" - 2 част
06.07.2012 23:27
Ето как според него може да се управлява по най-лесния начин един народ: „Убий представата на човека за ценностите. Убий способността му да разпознава възвишеното или да го постига. Никой няма власт над велики хора. Ние не искаме никакви велики хора. Но няма да отричаме самото величие, а ще го унищожим отвътре. Великото е рядко, трудно, изключително. Създай критерии, постижими за всички, до последния човек, за най-негодния, и ще пресечеш стремежите на всички, и на великите, и на нищожните. Ще пресечеш всякакъв стремеж към по-добро, към превъзходство, към съвършенство. Присмей се на Роурк (в книгата: талантливият архитект) и обяви Питър Кийтинг (посредствен творец) за голям архитект. И вече си унищожил архитектурата… Не си поставяй за цел да унищожиш всички храмове – ще уплашиш хората. Издигни в култ посредствеността и храмовете сами ще се изравнят със земята.

Има и друг начин. Убивай със смях. Научи се да го използваш като унищожително средство. Превърни го в подигравка. Съвсем лесно е. Кажи им да се присмиват на всичко... Ако унищожиш всичко свято в душата на човека, и самата му душа ще престане да е свята за него. Убий преклонението, за да убиеш героя в човека. Няма преклонение с кикот. Човекът ще се подчини и покорството му ще е безгранично. Ще се съгласява с всичко и няма да приема нищо твърде сериозно.

...Безсмислицата винаги има някаква цел. Не си губи времето да изследваш безумието – само се запитай каква е целта му… Природата не търпи вакуум. Опустоши човешката душа и ще получиш празно пространство, което да запълниш”, казва учителят Тухи.

Спомнете си тези думи следващия път, когато се питате защо толкова шум около някого, който е очевиден некадърник, или убиват с тишина някого, който е очевидно талантлив. И не се чудете как стигнахме дотук. Голямото опростачване, голямото изпразване на душите от години е в ход. Дори тези, на които то е поверено, може да не са наясно – ако разбираха какво правят, може би нямаше да го правят.
цитирай
121. allvin - коментар н Alex Res
09.07.2012 02:57
Всеки може да прави у тях си каквото иска... но, когато тръгне да прави разни публични прояви, обиждащи мен, религията ми, държавата ми, народа ми и неговите морални ценности за мен това е недопустимо.
Евгений, вие казвате, че сте вярващ човек и че сте прочел материалите ... видяхте ли как содомитите плюят по Църквата или сте протуснал? А видяхте ли, че искат озаконяване на гей-барковете, осиновяване на дечица от бракувани гейове и по-нататък легализиране на педофилията?
И един въпрос ... вие българин ли сте? Защото ако сте такъв, най-малкото трябва да ви е станало неприятно, че разли травестити наричащи се "превъзходителства" имаха наглостта да дойдат от на Мачу Пикчу Царевичако и да тръгнат да ни обясняват на нас - българите как да живеем и каква да ни бъде сексуалната ориентация.

п.п.
Толерастията е упадъчна и извратена, и е средство за деградиране на моралните ценности и бита на хората.
цитирай
122. allvin - коментар на Надя Добрева
09.07.2012 02:59
г-н Цачев, аз ви разбирам напълно. Аз също не мразя гейовете и лесбийките. вам, макар, че и това не е добро. Но жал ми е, че никога мъжете гейове няма да познаят изживяването от истинския секс с жена, женската ласка, а жените-лесбийки няма да разберат усещането от това да си с мъж, особено когато го обичаш. Дано да ме разбирате. Дотук с нивото на физическите изживявания. Ако се пренесем на духовно ниво - нещата при тях са още по-плачевни. Не може да израстваш в духовно отношение , когато някой те ръга отзад и ти галиш космати гърди. Ако говорим за интелектуално равнище - до какви висоти се достига във всяка една област когато си влюбен и на какво си способен. Няма да навлизаме в подробности.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: allvin
Категория: Други
Прочетен: 1456179
Постинги: 356
Коментари: 1447
Гласове: 2968
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031