Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2012 00:30 - 2012
Автор: allvin Категория: Политика   
Прочетен: 1764 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 14.01.2012 20:37


Новата Година дойде.

Е,и?


,,Атака"е полупотопена и вероятно е възможно в скоро време вълните на времето да я изхвърлят на брега на забравата,а психиката на мнозинството българи е тотално манипулирана.Селата продължават  да пустеят (http://www.vbox7.com/play:4246474d0c), а точно от там дойдоха тези българи,които някога успяха да спрат нашествениците при Дойран - защото бяха научени в семействата си от майките и бащите си каква е истинската цена на хляба и земята си - България. Бяха научени от малки да се трудят честно и почтено,бяха научени на семейните добродетели и на морал и почит към Бога,а който уважава Бога и неговите закони,Бог му помага в трудни моменти - ,,Който живее под покрива на Всевишния,той ще пребъдва под сянката на Всемогъщия".

Вижте добре на картинката по-долу каква сила идва насреща ни. Човек ще може да им устои само ако развие вътрешните си сили. 2012 година не е краят на света,а преходен период,както есента е преходен период преди настъпването на свирепата и студена зима. Ще оцелеят само тези,които както животните преди зимата се запасят с храна - ,,Не само с хляб ще живее човек,но и с всяко слово,което излиза от Божиите уста".

image




image


Само внимавайте да не попаднете на замаскиралия се като притаена змия Луцифер - той е ненадминат майстор в това отношение и хиляди години вече опустошава земните империи и държави - както ,,Лудия Ум" от книгата на Артър Кларк ,,Градът и Звездите" опустошаваше хилядолетия наред Вселената. Напоследък даже забелязвам,че някои от националистите се увличат по Тангра и източните учения, а те са като всевластните пръстени от книгата на Толкин ,,Властелинът на пръстените" - отначало ти дават сила и могъщество, но хората не се усещат, че същевременно ,,стрелочникът" вече е преместил незабелязано от самите тях стрелките към друг коловоз,който не води към ,,Златния Град" и Новата Земя. Както капят през есента листата на дърветата преди свирепата и студена зима,така и сега изчезват едно по едно добродетелите на хората - има специален предупреждаващ текст в Библията именно за това време и който иска да се научи - ще се научи и който иска да оцелее - ще оцелее.



Светът се управлява от тези, които имат властта да създават пари
  Източник

  image

Историкът от Джорджтаунския университет, Карол Куигли в книгата си, озаглавена ,,Трагедия и надежда", пише:

"Финансовият капитализъм си е поставил дългосрочна амбициозна цел - създаване на световна система за финансов контрол, концентриран в частните му ръце, за да доминира над политическата система на всяка страна.

Тази система ще бъде контролирана с помощта на централните банки по света, действащи съгласувано, чрез тайни споразумения, сключени по време на частни срещи и конференции."

Контролирайки, както демократичните, така и автократичните, деспотични правителства, както и всички други правителства, те ще се приближат до абсолютния контрол над глобалните пари, кредитирането и дълговете, доминиращи в икономиката, политиката, търговията и имперските авантюри."



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: allvin
Категория: Други
Прочетен: 1468119
Постинги: 357
Коментари: 1447
Гласове: 2971
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930