Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.08.2011 05:20 - ФРАНКФУРТСКАТА ШКОЛА - 2
Автор: allvin Категория: Политика   
Прочетен: 2111 Коментари: 3 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

"Гладът дава на капитала права над работниците по-сигурно, отколкото законната царска власт даваше тези права на аристократите. С нуждата и с раждащата се от нея робска зависимост ние ще движим тълпите и с техните ръце ще унищожаваме ония, които се изпречват на нашия път и когато дойде времето да се короняса нашият всемирен владетел, същите тези робски ръце ще пометат всички препятствия, които му пречат".

(Протоколи от световния ционистки конгрес в Базел, Швейцария 1897 г. или т.н. "тайни протоколи на ционските мъдреци")

Oбществото ни е изправено пред морален колапс, заяви вчера британският премиер Дейвид Камерън и обяви че едно от решенията на проблема е да наеме "суперполицай" от САЩ, бившия ръководител на нюйоркската полиция Бил Братън, за да помогне за справянето с насилието на бандите. Но както заявиха полицейските началници в Лондон – „ Не искаме да ни съветва човек, в чийто град бандите са над 400”.
Съвсем очевидно е че проблема съвсем не е само икономически или на полицията - той е в самата тъкан на обществото. В течение на много години обществата в Западна Европа, САЩ и други държави са подложени на един чудовищен експеримент за довеждането им до пълен разпад – културен и икономически. Този процес е показан в статията на Тимъти Матюс / в предишният ми постинг/, а и не само там.
Хората трябва да бъдат тотално объркани, всички семейни, родови и национални връзки да бъдат прекъснати.
В резултат от така наречената "социална политика" в Западна Европа са се формирали огромни групи от емигранти и местни безработни / някои от които са такива от няколко поколения - т.н. наследствени безработни /, които разчитат само на държавните помощи. A и те не полагат особени усилия да си търсят работа, защото тези помощи им стигат за задоволяване на не особено високите им потребности. Това което не им достига си го набавят чрез кражби и други престъпления. Една такава група са и така наречените “chavs” във Великобритания / названието им произлиза от “чави” , на цигански деца/. Под този термин се разбира безработни бели младежи произхождащи предимно от работнически семейства, които се отличават с асоциално и агресивно поведение, употреба на алкохол в големи количества на обществени места /част от тях виждаме и в „Слънчев бряг”/, употреба и разпространение на наркотици, побоища и други форми на престъпност.

imageimage
Проблема разбира се, не е само във Великобритания. Така наречената “масова култура” чрез филми, музика, игри формира в подрастващите по целия свят точно такова мислене и начин на поведение - гангстерите и всевъзможните престъпници са представяни и възприемани като герои, а нормалните хора като някакви загубеняци. Липсата на всякаква дисциплина и уважение към учителите и родителите е умишлено насаждана и представяна като някакъв вид "свобода".

Разпространението и рекламирането на хомосексуализма /гей паради/ и проституцията както и на “свободните” / на практика безразборни сексуални контакти/, широко разпространената порнография и алкохолизъм също дават своите резултати.
Дирижираните от Холивуд филми непрекъснато ни показват негрите и хомосексуалистите като едни мили и чувствителни хора, при това способни и образовани, а белите като едни грубияни и престъпници. Забележете кой играе ролите на "доброто ченге", на "спасител на света" в тези филми.

Наркоманията сред младежта е в застрашителни размери и продължава да нараства.

Нравственото падение съвсем естествено води дo криза и в останалите социални сфери - икономика, култура, демография.

Числеността на армиите в Европа непрекъснато намалява и те основно се подготвят за изпълнение на чисто полицейски функции насочени срещу собствения си народ - борба с масови демонстрации, бунтове и т.н., може би предчуствайки накъде отиват нещата.

Същото важи и за жалките остатъци от нашата армия - основните им "тренировки" са да ритат врати на полигона Ново село, заедно с американците, като имитират "борба с тероризма".
Всъщност, евреите отдавна се гаврят с народите, особено с белите. Крайният резултат от всичко това е – тотално объркване на обществата и насаждането на чувство за пълна безнадежност. Тогава като единственото спасение и решение на тази криза ще се представи така нареченият Нов Световен ред, за който вече все повече се говори. Това ще представлява един тотален контрол на всички и на всичко, пред който комунизма ще ни се стори като детска приказка. Света ще се управлява от едно правителство, от една банка - точно както в романа на Оруел „1984 година”.
Звучи апокалиптично, но е факт.
И така наречените “народни революции” в арабския свят няма да доведат до нищо друго освен до разпадането на обществата там и хвърлянето им в тежка икономическа и социална криза, последвана или предшествана от граждански или по-точно междуплеменни войни. Просто там средствата за постигане на целта са други.

Икономическата криза в САЩ ще се задълбочи и ще изправи пред фалит милиони фирми и домакинства. Не е ясно още колко дълго ще издържат финансовите системи на развитите страни с оглед на застаряващото им население и непрекъснато нарастващата емигрантска вълна. Очевидно е, че голяма част от проекта вече е изпълнена и остава да видим финалните акорди...
За съжаление ситуацията в нашата страна не е много  по-различна от тази в развитите страни, а в много отношения е доста по-трагична.
Това което ни остава е да се подготвяме за предстоящите обществени трусове и да разпространяваме истината, каквото и да ни струва това.





Гласувай:
7



1. germantiger - ЦИТИРАМ ПОСТИНГА ТИ... ТЪЖНИ ИСТИНИ!
17.08.2011 13:41
В течение на много години обществата в Западна Европа, САЩ и други държави са подложени на един чудовищен експеримент за довеждането им до пълен разпад – културен и икономически. Този процес е показан в статията на Тимъти Матюс / в предишният ми постинг/, а и не само там.
Хората трябва да бъдат тотално объркани, всички семейни, родови и национални връзки да бъдат прекъснати.
В резултат от така наречената "социална политика" в Западна Европа са се формирали огромни групи от емигранти и местни безработни / някои от които са такива от няколко поколения - т.н. наследствени безработни /, които разчитат само на държавните помощи. A и те не полагат особени усилия да си търсят работа, защото тези помощи им стигат за задоволяване на не особено високите им потребности.

Гладът дава на капитала права над работниците по-сигурно, отколкото законната царска власт даваше тези права на аристократите. С нуждата и с раждащата се от нея робска зависимост ние ще движим тълпите...
цитирай
2. nkf - Всичко описано и казано в статията е ...
17.08.2011 14:15
Всичко описано и казано в статията е абсолютно точно.Всичко се случва пред очите ни!И наистина сме към финалните акорди .
цитирай
3. vidrica - . . . . . но неведоми са пътищата Го...
18.08.2011 23:07
.....но неведоми са пътищата Господни!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: allvin
Категория: Други
Прочетен: 1466260
Постинги: 356
Коментари: 1447
Гласове: 2969
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930