Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2011 20:10 - НАДГРОБНОТО СЛОВО НА РАВИНА РАЙХОРН
Автор: allvin Категория: Политика   
Прочетен: 4301 Коментари: 6 Гласове:
8

Последна промяна: 11.10.2012 14:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Надгробно слово на равина Райхорн

– произнесено 1859 г. в Прага, над гроба на великия за евреите, равин- Талмудист, Симеон-бен-Иехуда. Речта е била публикувана от Ритклиф, който заплаща с живота си за разгласяването ъ. А Сенол, който завел Ритклиф да чуе надгробната реч, малко по-късно, също бил убит в дуел. Основните идеи, изразени в речта, се срещат напълно развити в “тайните протоколи”.                                 (източник - интернет. автор: antimason)

 

1. На всеки сто години ние, мъдреците на Израил, обикновено се срещаме в синедриона, за да разгледаме нашия напредък по отношение господството ни над света, което Йехова ни е обещал, и нашето завоевание над неприятеля – християните и християнството.

2. Тази година, събрани около гроба на нашия велик Симеон-бен-Йехуда, ние можем да обявим с голяма гордост, че изминалото столетие ни доведе много близо до нашата цел, и че тази цел много скоро ще бъде постигната.

3. Златото винаги е било и ще бъде непреодолима сила, и манипулирано от наши експерти, то винаги ще бъде най-полезния лост за тези, които го притежават, и обект на завист за онези, които го нямат. Със злато ние можем да купим и най-упоритото съзнание. С него можем да определим всеки стандарт, точната стойност и настоящите цени на продуктите. Със злато можем да субсидираме всички държавни заеми, за да държим държавите под наша власт.

4. Вече главните банки, борсите на целия свят и кредитите на всички управления са в наши ръце.

5. Другата велика сила е пресата. Повтаряйки непрекъснато някакви идеи, пресата успява в края на краищата да ги наложи като действителни. Театърът ни служи по същия начин. Навсякъде пресата и театърът се подчиняват на нашите нареждания.

6. Чрез непрекъснато поддържане на демокрациите ние ще разделим християните в политически партии, ще разрушим тяхното единство и навсякъде ще посеем разногласие и разединение. Така притиснати, те ще бъдат принудени да се подчинят на закона на нашата банка, която винаги стои обединена и предана на нашата кауза.

7.  Ние ще принудим християните да влязат във войни, като използваме тяхната гордост, високомерие и глупост. Те ще се избиват един друг и ще прочистят за нас земята, която ще принадлежи на нашия народ.

8. Притежаването на земя винаги е носело влияние и власт, С призив за социална правда и равенство ние ще раздробим големите чифлици. Ще дадем на селяните малки парчета земя, и те много скоро ще станат наши длъжници, тъй като разходите по култивирането на малкото земя ще ги принудят да вземат заеми от нас. Нашият капитал ще ни направи техни господари. По този начин ние ще станем собственици, притежатели на земята им, която ще подсигури властта ни.

9. Нека опитаме да заменим движението на златото с книжни пари. Така нашите каси ще погълнат златото, а ние ще регулираме стойността на книжните пари, което ще ни направи господари при всички положения.

10.  Между нас има много оратори, способни да възбуждат ентусиазъм и да убеждават народите. Ние ще ги разпръснем между хората да проповядват промените, които ще подсигурят “щастието на човечеството”. Със злато и лас­кателства ние ще спечелим пролетариата, който сам ще се справи с унищожаването на капиталистите-християни. Ние ще обещаем на работниците такива заплати, каквито те никога дори не са сънували, но в същото време ще повишим цените на продуктите от първа необходимост, така че нашата печалба също да бъде голяма. 
             

11. По този начин ние ще подготвим революции, които християните сами ще направят и от които ние ще оберем плодовете.

12. Чрез подигравки и нападки срещу тях ще направим техните свещеници за посмешище, а тяхната религия - смешна и отвратителна, както и духовенството им, Тогава ще станем господари и на техните души. Нашата привързаност към религията ни, нашето служене на Бога ще докаже превъзходството на нашата религия, превъзходството на нашите души.

13. Ние вече сме поставили наши собствени хора на всички важни места и длъжности (в държавите). Освен това правим всичко възможно да снабдим гоите с наши адвокати и лекари. В резултат получаваме: адвокатите ни са в течение за всичко, което ни интересува, а лекарите ни, влезли веднъж в някое семейство, стават негови изповедници и регулатори на съзнанието на членовете му.

14.   Преди всичко трябва да монополизираме възпитанието и просветата (прехваленото светско образование). Чрез тях ще разпространим идеи, полезни за нас, и ще обработим детските мозъци да ни слушат и да ни служат.

15. Ако някой от нашите хора случайно попадне в ръцете на правосъдието, ние трябва да се разтичаме да му помогнем. Да му намерим толкова свидетели, колкото са му необходими, за да го спасят от съдиите, докато самите ние станем съдии.

16. Монарсите на християнския свят, погълнати от амбиции и суетност, са обградени с лукс и правят излишни разходи за поддържането на многобройна армия. Ние трябва да им доставим всички необходими пари, които те така глупаво искат и харчат. По този начин ще ги държим вързани.

17. Нека не възпрепятстваме женитбата между наши мъже и християнски-момичета. Това ще позволи крака ни да стъпи и в най-затворените християнски кръгове. Ако наши дъщери се омъжат за гои, те ще ни бъдат не по-малко полезни, защото децата на една майка еврейка са наши.Нека поощряваме свободната любов, чрез която християнските жени ще разрушат един от принципите на тяхната религия.

18. През многото изминали столетия синовете на Израил, презирани и преследвани, са работили и мислили как да намерят пътя към силата. Те извоюваха славата. Те контролират икономическия живот на омразните християни. Тяхното влияние доминира над политиката и над морала.

19.  По наше решение трябва да пуснем в действие предварително замислената революция, която, разрушавайки всички класи на християнството, ще превърне християните окончателно в наши роби. Така ще се изпълни обещанието на Бога, дадено на нашия народ.

 Послепис:

Сами ще се убедите в близостта между Протокола, намерен в джоба на евреина-болшевик; Манифеста на Кремьо и писмото-ферман на Царя на евреите (от Истамбул) от 1489 г., публикувано в списанието на Ротшилд. Интересно е как евреите са допуснали да бъде публикувано това писмо?... Брой 195 от 21 октомври 1920 г. в-к „Ла вией Франс" публикува много важна констатация: Съществува поразителна аналогия между Прото­колите на циониските мъдреци и речта на равина Райхорн, произнесена през 1869 г. в Прага над гроба на великия равин Симеон-бен-Иехуда. Тази реч е била публикувана от Ритклиф, който заплаща с живота си за разгласяването й. Сенол, който завел Ритклиф да чуе надгробната реч, също бил убит малко по-късно в дуел. Основните идеи, изразени в речта, се срещат напълно развити в “Протоколите на ционските старейшини"!

В брой 214 от; 10 март 1921 г. в-к „Ла вией франс" публикува текста на надгробното слово, което е било отпечатано също и в сп. „Руското еврейство". Съвсем ясно е, че надгробното слово и Протоколите на ционските мъдреци имат един и същ източник. И едното и другото са пророчески и силата, която прави пророчествата им реалност, е успяла да превърне предреченото в обективна действителност. Тази реч е много важна и поради това се спираме на всеки пасаж от нея, който е изпълнен досега. Няма никакво съмнение на кого принадлежи силата, която безпокои и тревожи народите, създавайки световни конфликти, като в същото време прибира всички печалби. Безспорно е, че съществува Световен ционистки заговор, който вече е напълно разкрит.










Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. balkanec - На български го публикува
25.06.2011 01:07
великия Никола Николов в "Тайните протоколи".

„Съществува поразителна аналогия между Протоколите на циониските мъдреци и речта на равина Райхорн."

http://star05.net/e-books/obshtestveni.nauki/conspiracy.ufo/nikola.nikolov-tainite.protokoli.pdf

стр. 97-99
цитирай
2. balkanec - Член шести
25.06.2011 01:26
9 точка разказа играта на евреите, защото те разбира се, като крадливи цигани, прекалиха с нея.
Идеята може да е била добра, докато са превземали държавите.
Но сега, когато управляват държавите от Юдейския (западния) капиталистически лагер - нещата се преобърнаха.
Точно тя доведе до днешната криза в юдейския лагер, която се нарича "криза" за благозвучие, а всъщност е фалит на целия лагер и фалит на самите евреи.
"Икономики" без реално производство, а с фалшиви финанси и печатане на пари без покрите - неизбежно рухват под международната конкуренция.

Другата причината е, че евреите, разбира се, не успяха да овладеят всички държави по света. Доста държави останаха извън техния лагер и затова сега китайските стоки погребват мечтите им.
Всъщност социализма победи.

Понеже хвърлиха вековните си богатства в тая офинзива за "Нов световен ред" и тя пропадна, им предстои пропаст.
И най-голямото гонение - тоя път международно - което някога са виждали.
Чака ги гнева на народите и те вече го знаят.
Объркаха съдбите на народите глобално и тоя път гонението ще бъде глобално.

Впрочем и при всички техни предишни офанзиви, това е бил резултата, обаче те поука не взимат.
Жалко за милионите хора като нас, чийто живот минава в лудницата на еврейските глупости.

И да не забравяме, че щом палачинката се обърне, първите чифутопоклонници днес - утре ще станат първите антисемити.
цитирай
3. vidrica - Това има ли го някъде на английски ?
25.06.2011 10:14
Това има ли го някъде на английски ?
цитирай
4. allvin - Коментар към коментарите
25.06.2011 11:35
Към balkanec: много добър коментар,но те едва ли ще си оставят ,,каруцата в реката".Доколкото знам от книгата на Елена Вайт ,,Великата Борба",след като икономическия ,,нов светове ред" започна да им се изплъзва,те ще се опитат да наложат своето господство по друг начин - на държавно равнище във всички държави чрез закони,които ще обединят държава и религия и тогава светът ще рухне и ще бъде опустошен само за една нощ и стотици години светът ще потъне в мрак и руини. Лично Бог чрез Исус Христос ще дойде пак тук на Земята,но не вече като беден човек,а като Най-могъщата Сила във Вселената, и ще унищожи завинаги тяхната гордост и всички останали хора,които са като тях - това е описаното в Библията пророчество за така нареченото ,,второ пришествие на Исус Христос; и след като минат хиляда години,Исус пак ще се върне тук на Земята,за да остане вече тук завинаги. Силите на злото обаче ще се обединят в една огромна армия и ще тръгнат за една последна отчаяна битка,за да възвърнат изгубената си власт,но ще бъдат пометени окончателно и завинаги.След това старата Земя ще бъде пресътворена,така че нищо вече да не напомня за отминалите хилядолетия на мрак,,скръб,мъка и сълзи,и новата Земя ще засияе в новото време,красива като елфическите кралства от книгите на Толкин; или както преди време четох едно стихче от един писател:

,,Земя,кажи най-сетне ,,да",
тез дрипи просяшки свали,
стани каквато си - звезда,
сияеща от светлини!"

цитирай
5. allvin - за vidrica
25.06.2011 11:46
Aз лично нямам информация за версията на английски,но ти препоръчвам да пишеш на блогера grigorsimov-от него ми е този пост.
цитирай
6. анонимен - Анонимен
06.08.2011 22:28
Много глупости четете,но малко мислите!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: allvin
Категория: Други
Прочетен: 1466845
Постинги: 356
Коментари: 1447
Гласове: 2969
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930