Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2011 16:21 - ЕДНО НОВО ПИСМО ЛИЧНО ОТ МЕН ДО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ !!!
Автор: allvin Категория: Политика   
Прочетен: 2737 Коментари: 6 Гласове:
2

Последна промяна: 09.07.2011 00:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Обръщам се лично към всички български националисти и патриоти!!!

Всички вече знаят какво стана миналия петък ( 20 май ), при джамията в центъра на София.И много добре стана,обаче вследствие на това силите на злото се нахвърлиха на ,,Атака".

,,Атака" в момента е подложена на масирана медийна атака и всеки български националист и патриот е длъжен да ги подкрепи,въпреки че Волен Сидеров си има ,,кусури", но в момента ,,Атака" е единствената легитимна националистична партия,а повечето от останалите националисти са просто едни ,,клавиатурни нинджи". Всички националисти трябва да забравят дребнавите политически различия помежду си и да се хвърлят да подкрепят ,,Атака".

Знаете,че в навечерието на османската експанзия България беше разделена на три части под натиска на царица Сара-жената на българския цар Иван-Александър,еврейка по произход - ,,очи и уши" на тайното еврейско правителство,намиращо се по това време в Цариград,което отслаби неимоверно много общите действия срещу ислямистката сган.След като успяха с този си пъклен ход,веднага след това еврейското тайно правителство оказа политически и финансов натиск върху султана и висшият отомански елит и Турция започна военната си експанзия на Балканите.Последствията бяха катастрофални и сянката на онова страшно време и до днес се е запазила в сърцата на някои хора.Сега политическата ситуация в България е подобна,само че вместо три отделни области има три главни политически партии-центрове - леви,групирани около БСП(бившата БКП,създадена с помощта на руските комунисти,създадени през 1917 година от евреите!);център,групирани около ГЕРБ ;десни,групирани около СДС -(отново с еврейска помощ!) , а ДПС си е етническа партия,,петата колона" на ислямизма в България. Както виждате,в момента единствено ,,Атака" е  националистичната партия,представена в парламента, и затова всеки националист трябва да започне масирана психологическа атака против политиците от тези три политически центъра,съществуващи в момента в България,чрез разпространението на всякаква информация против тях.Не си правете никакви илюзии по отношение на ,,добротата" на мнозинството български и чужди политици. Те искат хората да виждат в тях едни ,,малки бели пухкави зайчета с розови ушички",но всъщност освен човешката им физическа форма почти нищо друго човешко няма в тях.Отвътре те са като хищници,а срещнеш ли на пътеката в джунглата хищник,трябва да пуснеш в ход оръжието си ,за да оцелееш.

Ако сега не им се противопоставиме,след няколко години ще почукат на вратата ви със заповед за арест или с чип лично за вас,чрез който ще могат да ви следят денонощно. И тогава какво ще правите-ще бягате в планините? А как ще оцелеете през зимата? Какво ще ядете,къде ще спите? Затова сега хвърлете всичките си сили да защитите ,,Атака"! Българският националист не е страхливец и страхливецът не е българин! В предстоящите избори всеки български националист и патриот трябва да гласува за ,,Атака"!!! Всички български националистични организации и партии трябва да гласуват за ,,Атака"! Който българин гласува за която и да е друга партия,е предател!!! Всеки,който не гласува,също е предател! Спомнете си българският боен вик от войните през миналия век - ,,По пет на нож!!! " - тоест за в днешно време това означава по една чалма,по един мангал,по един евреин,по един демократ и по един комуноид.

Евреите защо паднаха под власта на силите на злото? Защото не послушаха Бога,който изрично им беше казал да изчистят всички езичници от завладяната с Негова помощ т.н. обетована земя;и затова само след няколко поколения,малко по-малко,езичниците успяха да направят евреите езичници също като тях,служещи на силите на злото.Нима някой би казал за Бога,че е насаждал етническа омраза както сега нищожествата от Софийския градски съд образуваха дело срещу ,,неизвестен извършител" за разпалване на ,,етническа омраза"? А може би аз и всички български патриоти трябва да сложим чалмите и всеки петък да вием в синхрон с високоговорителите от джамиите,само и само да запазим ,,етническия мир"? Твърдо не,придружено и от моя твърд юмрук!

Българи,помнете,че вие сте потомци на онези железни арийски мъже,долетели като вихър в България от далечни земи,които обръщаха в бяг и византийските войски на могъщата някога Византийска Империя, и ,,железните" рицари на Латинската Империя.

През 1936 г. в Лондон се организира честване за края на първата световна война. От българска страна делегацията ръководи ген. Владимир
Вазов. Когато слиза от влака на гара Виктория, на перона е подреден блок на английската армия, а командващият церемонията фелдмаршал лорд Милн
дава заповед: „Сведете знамената! Преминава победителят при Дойран!”

_________________
Българите — това е народът, който имаше всичко, което е пожелавал; те вярваха, че светът е открит за тях; те никога не се съмняваха в победата си; това е народът, на който се учудваше светът.

Магнус Феликс Енодий, 486 г.











Гласувай:
2



1. therainss - Волен не е националист
25.05.2011 16:38
Две години лижеше задника на ГЕРБ, затваряше си очите пред репресиите, които правителството нанася върху народа, който Сидеров твърди, че защитава и обича, а сега, чак когато е лично засегнат, си "отвори очите". Не, аз няма да подкрепя "Атака"! Тази формация не е националистическа, а служи за линчните интереси на ръководството си.
цитирай
2. allvin - България за българите!
25.05.2011 18:52
Не става дума само за ,,Атака".В момента се атакува България! Това е война!
цитирай
3. zaw12929 - Безумци от атака, всуе се морите, не е този начина.
25.05.2011 19:12
Вие бяхте ли там?! Удряхте ли?! Много е страшно, което стана. Ами ако се предизвика онова, което стана в Косово...
цитирай
4. allvin - ,,Всичко за България,всичко за родината!" - Левски
25.05.2011 20:05
bobionekenobi каза:
преди 3 дни 23 ч.
Алвин хора като тебе трябва да са в затвора, това съвсем сериозно , всъщност и лудницата е опция ;) ;) ;) . Май яко си във филма с конспирацията а? Даваш ли си сметка,че си с промит мозък ти и хората като теб,сте пионки в една по-голяма игра която явно не разбирате. Вие (така наречените "националисти"), сте изкуствено надъхани момченца, които не осъзнават как са водени за носа и искате да "се справите" с "другите", без да разбирате че някой извлича дивиденти от това и то на ваш гръб това е жалко...

allvin каза:
преди 1 ден 16 ч.

1. Доколкото си спомням,в едно свое стихотворение Христо Ботев беше написал следното:

,,Свестните у нас ги считат за луди".


2. И ето още едно стихче от ,,Властелинът на Пръстените":

,,Не всяко злато сияе,
не всеки скиталец е враг" .

allvin каза:
преди 19 ч. 47 мин.
Bobionekenobi,тази зима януари месец един човек получи сметка за парно,по-голяма от цялата му заплата!!! И ако този човек я плати,ще умре от глад! А от друга страна ,ако не я плати,излиза ,че е измамник!!! Измамника е лъжец,а лъжата е зло!!! Тоест държавата те кара насила да станеш съюзник на силите на злото,както някога османлиите караха насила българите да се отричат от Бога и да слагат чалмите!!! Още на този човек почина в семейството му един изключително скъп и близък нему човек само защото поради липса на достатъчно пари не успяха да му осигурят нужното лечение,даже и храна!!! Този човек сега е готов да убива и аз напълно го разбирам,защото който посегне само на един българин,посяга на всички нас - днес ще бъде убит един,утре друг и ако не го спреме кой знае още колко други.Политическите лидери на държавата не са малки деца,влезли в нечий чужд двор да си хапнат няколко ябълки.Влезли,хапнали,излезли-голяма работа! Нима някой нормален човек би убил дете за 2-3 ябълки? Но когато хора умират заради неправилните решения на политиците,то тогава политиците ще трябва да си понесат последствията.
цитирай
5. zaw12929 - Namerete po dobro re[enie za nac...
27.05.2011 15:52
Namerete po dobro re[enie za nacionalizma si, da ne ru[i demokraciqta
цитирай
6. allvin - отговор на zaw 12929
28.05.2011 22:35
Левски - ,,Всичко за България,всичко за родината!!!"

Когато си в джунгла,всички средства са позволени да използваш против хищниците,за да те има и теб,и семейството ти,и родът ти,и племето.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: allvin
Категория: Други
Прочетен: 1456487
Постинги: 356
Коментари: 1447
Гласове: 2968
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031