Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2021 23:58 - ,,Двете корони'' - Елена Вайт(Елън Уайт)
Автор: allvin Категория: Други   
Прочетен: 360 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 02.01.2023 09:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
          Във видението, дадено ми в Батъл Крийк, щата Мичиган, на 25.10.1861 г., ми бе показана Земята - тъмна и мрачна. Ангелът каза:,,Гледай внимателно!"". Видях хората по Земята. Някои бяха обкръжени от Божии ангели, а други бяха в пълна тъмнина, обкръжени от зли ангели. Протегната от небето ръка държеше златен скиптър, на чийто връх имаше корона, обсипана с диаманти. На короната бяха изписани думите: ,,Всеки, който ме спечели, ще е щастлив и ще има вечен живот"". Под тази корона се виждаше друг скиптър, където също бе поставена корона, в чийто център имаше диаманти злато и сребро, излъчващи обаче съвсем малко светлина. Надписът на тази корона гласеше: ,,Земно съкровище. Богатството е сила. Всеки, който ме спечели, ще има почит и слава.""

         Видях голямо множество от хора, които се втурнаха към тази корона. Блъскаха се, биеха се и прескачаха падналите в бързината. Изглеждаха като обезумели в стремежа си да достигнат до земните богатства. Някои падаха в мига, когато вече се протягаха, за да я вземат. Други я държаха само за кратко време преди да паднат. Мъртви тела покриваха Земята, но хората не се отказваха.

        Пояснение; Достигналите земната корона са хората, чиято единствена цел е богатството. Те получават почитта, с която светът удостоява богатите, и вече имат влияние.Сатана(Луцифер) знае, че такива хора са изцяло негови и докато живеят в бунт против Бога, ще са послушни на неговото управление.  ,,Такива хора са без извинение""- каза ангелът. Тези хора не пожелаха да разберат истината за това време, заслепени от блясъка на земните съкровища и си мислеха, че могат да минат и без това разбиране. Тяхната светлина изчезна и те бяха оставени в тъмнина( а в мрака идват хищниците) ........ Друга група хора, която беше наблюдавала злощастният край на богатите, се отвърнаха от земната корона и насочиха погледите си към небесната корона. Докато те гледат небесната корона, малко по-малко ще се уподобяват в характер все повече и повече на Исус и така ще бъдат преобразени и подготвени за възнесението."" -  Със съкращения  материалът е взет от ,,Скровища от Свидетелства"" - том 1 на Елена Вайт(Елън Уайт), глава 26

     Пояснение относно клиповете: Реламния клип с Мерцедеса, когато излиза от камиона, показва образно казано мигът, когато човек се ражда на този свят, и след това единствено от него зависи дали ще постигне  класата на ,,Мерцедес-а" и ,,Ферарито"", или, образно казано, както е казал някога самият Наполеон - ,,Във раницата на всеки войник се крие маршалски жезъл"; или цял живот ще живее живота на мишка.

       Другият клип е от филма ,,Гравитация"" и показва образно( метафорично), как човек, след като е преминал през огнените изпитания в живота си, най- накрая стъпва на (новата) Земя точно както Бог е казал в Библията.

      Третият клип е за епохата на предпотопната цивилизация(,,Атлантида"") в дните на Ной. Към същото състояние на цивилизацията се приближаваме и днес, само че унищожението ще бъде не с вода, а с огън. Ще оцелеят само ,,запечатаните"".












Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: allvin
Категория: Други
Прочетен: 1469122
Постинги: 357
Коментари: 1447
Гласове: 2971
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930