Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2013 00:17 - ,,Златото на Маккена" - 3
Автор: allvin Категория: Други   
Прочетен: 3053 Коментари: 6 Гласове:
4

Последна промяна: 22.01.2014 10:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Огнените букви

Наваканцувахте ли се,г-н Орешарски? Наваканцувахте ли се? А над светът надвисва сянката на войната ... първо Сирия,после Иран,а след това защо не и Русия? Русия - апетитна хапка - много,много апетитна!!! - огромни залежи от нефт,газ,злато,сребро,диаманти и скъпоценни камъни; и още много полезни руди за милиарди долари,отделно почти недокоснатата природа на Сибир,който е по-голям и от Европа... струва си да пръснем няколко хиляди милиарда в една-две войни,а? После ще си ги върнеме двойно,дори тройно! И най-важното - цялата власт над света - нещо,което никоя Империя досега не е успяла да постигне!!! А междувременно да продължим да строим ударно Вавилонската ,,Кула" на Новият Световен Ред - ,,Обектът - качествено, в срок!!!"- както имаше навремето един соц. лозунг ...

Нима? Наистина ли? А какво казва историята? Да си припомним съвсем накратко историята на Валтасар - внук на Навуходоносор и последен Император на Вавилонската Империя и огнените букви,които Бог написа за него на стената на неговия дворец по време на езическата оргия,когато Вавилон беше обкръжен от войските на мидяните и персите?- ,,Претеглен си и си бил намерен недостатъчен" - ,,В същата нощ Валтасар бе убит" и чужд монарх зае престола му (,,Пророци и Царе" - глава 43 - ,,Невидимият Наблюдател" - Елена Вайт)... Тази история може да се повтори пак, защото Щатите, НАТО и Израел вървят по пътя на Валтасар ... А на другият полюс беше Данаил - формално роб,но всъщност достигна нивото на пророк на Бога - най-високото призвание,което един човек може да постигне в земния си път. И това никак не е случайно! Който иска искренно да се развива,ще му се помага,но който гони само злато и слава,ще деградира и накрая,даже и да е император като Валтасар,ще му бъде казано - ,,Претеглен си на везните и си бил намерен недостатъчен!"
   -

,, Sic transit gloria mundi "








Гласувай:
4



1. allvin - Iren Pandova Гледа ли някой ...
05.09.2013 23:06
Iren Pandova


Гледа ли някой предаването на Велизар Енчев с откъса от документални кадри за проведен разговор между американски и испански морски части ?!
Аз ще гледам повторението ,че не успях да видя цялото видео ,но !!!
Испанците направиха американците на две стотинки !
Изкефих се тотално ! Което ми припомни за нашите надупени олигофрени...за жалост...
цитирай
2. allvin - http://www. youtube. com/watc...
05.09.2013 23:07
http://www.youtube.com/watch?v=keZ8YJUYj0U
цитирай
3. allvin - Vladimir Mitsov бъзикня явно, ...
05.09.2013 23:08
Vladimir Mitsov

бъзикня явно, уж е от 97-ма, пък после се оказало, че оригинала уж бил с канадски морски фар от 1995-та, после пък се оказало, че е няква история отпреди 1 век ....
цитирай
4. allvin - Ивилин Иванов Колко е лесно, ...
05.09.2013 23:09
Ивилин Иванов


Колко е лесно, ааа? Колко е лесно телевизора да победи хладилника! Не ни трябва Чернобил - един телевизор, един манипулиращ (кадърен, некадърен, без да иска, нарочно...) и си получаваме смъртоносната доза облъчване. Да смъртоносна. Така е убиват вярата ни, желанието за живот, очакванията, надеждите и още, и още... Нищо лично Ирен, но много подходящ пример. Радвам се на Интернет и свободата в него. Извинете, ама...
цитирай
5. allvin - За позицията на българските политици относно казусът Сирия-1
16.09.2013 12:55

Пламен Пасков





Много държа да се обърна към следните персонажи, към следните партии, и към следните институции на държавата, които са управлявани засега от...други българи:

Кристиан Вигенин, външен министър на България, който официално заяви в интервю с Петър Волгин, че "нашата официална позиция е: признаваме сирийската опозиция за легитимен представител на Сирия". Позицията на Кристиян Вигенин е равна на позицията на правителството на Пламен Орешарски, и на БСП.

Solomon Passy, бивш външен министър на България, който рипа да сме се включили във войната в Сирия на страната на извършилите това долу на фотографията. Ключовата фраза "майната му на Православието" вероятно е хармонично допълнение към позицията му "дай да нападаме армията на Башар Ел Асад". Майната му, че той е законно избрания президент на страната, че Сирия не ни е обявявала война, че по Конституция армията ни няма никаква работа там, а по международното право нямаме санкция от Съвета за сигурност на ООН. Позицията на Соломон Паси е равна на позицията на НДСВ, като минимум.

Nikolay Mladenov, също бивш министър на външните работи, който покани авторите на тези и други зверски деяния в България, за да преговаря с тях, като единствено официални представители на държавата Сирия. Без значение, че те убиват християни, за това, че не са мюсюлмани, мюсюлмани за това, че не са салафи и уахаби, горят живи хора, убиват цивилни, жени, и деца, и ядат сърцата на убити войници као някакви канибали. На фона на изброеното дреболията, че не са избирани на никакви избори от никакъв сирийски народ по никаква изборна процедура, и 95% от тях даже не са сирийци, за Ники Младенов със сигурност е без значение.
Напомням: позицията на Ники Младенов беше официалната позиция на правителството на ГЕРБ, което ще рече, и на Борисов, Бойко Методиев.

цитирай
6. allvin - За позицията на българските политици относно казусът Сирия-2
16.09.2013 12:57


Nadezhda Neynsky, също бивш министър на външните работи на България. Една от люспите на "синята идея". Тя разпалено обясняваше, как незабавно трябва да заемем страна, и то, активно (превеждайте си го, както искате от техния политически сленг и жаргон), защото използването на химическо оръжие било тази червена линия, която не трябвало и не можело да бъде преминавана без последствия. Само че бившето "хубаво" Наде имаше предвид само и единсвтено правителството на д-р Башар Ел Асад. Откакто обаче т.н. "сирийски бунтовници" не само си признаха, ами направо се похвалиха, че всъщност те използваха химическото оръжие, и това беше потвърдено от Карла дел Понте, и от официалната американска администрация преди броени дни, не чувам, не чета, и не виждам нейна бурна реакция с настояване за справедлив и обоснован военен удар нито към "сирийската опозиция", нито към САЩ, които, както се оказа, са били съучастници в това.
Надежда Нейнски е в Рефопматорския блок. Което означава, че тази нейна позиция е и тяхна позиция.

Емил Василев и Яне Янев, които са РЗС. Те също много настояваха веднага да сме заемели страната именно на тези. Имам въпрос: какви морални и юридически основания имаме да заемаме такава позиция срещу официалното, законно избрано правителство на суверенна Сирия, която не ни е враг, не ни е съсед, и нищо лошо не сме видели от тях?

Пламен Орешарски, сегашен министър председател на България: позицията на Кристиян Вигенин е официална позиция на Република България. Освен че е безгръбначно-кашкавалена, и унизително слугинажна, искам да чуя вашия коментар по въпроса.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: allvin
Категория: Други
Прочетен: 1466355
Постинги: 356
Коментари: 1447
Гласове: 2969
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930