Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2012 16:23 - За Б.Т.В., метлите и чистотата
Автор: allvin Категория: Други   
Прочетен: 3467 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 06.07.2012 10:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Б.Т.В., изкефихте ли се да изчистите България ,,за един ден",а? Но аз сега ще ви прекарам през ,,рентгена" и ще покажа на хората какво всъщност сте направили,но първо малко история.

България по времето на Симеон I. Империя. Четири основни предпоставки за мощна държава: умен владетел; силна армия;образовани хора; християнска религия. В днешно време първите три предпоставки са на границата на изчезването(особено армията с нейните пет самолета (пет - ?!?!?! -направо нямам думи!!!). Остава донякъде все още християнската религия,един от законите на която е за почивните дни. Вие,Б.Т.В.,ако карате цяла седмица колата си по нашите родни разнебитени и пълни с дупки пътища,няма ли в края на седмицата да я прегледате дали не се нуждае от ремонт,а? Или може би колата е вечна,а вие безсмъртни? Обаче после ви режат с флекс смачканите ламарини,за да ви измъкнат потрошени от колите,но за съжаление в повечето случаи вече мъртви.

Законът за почивните дни е постановен от Законодателя на Вселената и само Той има право да го променя,ако реши. Вие вероятно се считате за равни с Него,а,Б.Т.В.? През почивните дни човек освен че си почива има време да се види и със семейството си,да излезе сред Природата,да чуе песента на птиците,да вдъхне от аромата на цветята,да пие чиста вода от някое планинско поточе ... и освен това да поразмисли какво е успял да свърши през седмицата и какво ще прави през следващата,тоест точно това,за което писах по-горе - ,,ремонт",само че не на колата,а на своето вътрешно ,,аз". Този и останалите закони помагат на хората да се пазят от хитрите и свирепи сили на злото,които не се различават кой знае колко по вътрешни помисли и намерения от пришълците от едноименния филм,които унищожаваха приятелите на Рипли един по един до последния човек.

Какво щеше да стане,Б.Т.В.,ако бяхте избрали друг ден за почистване? Нима светът щеше да се свърши?

Вие изманипулирахте по най-гаден начин хората,Б.Т.В., и основна вина за това имат вашите шефове. Те не се различават кой знае колко от ,,захарния кръг" на Гриша Ганчев,които са искали да внасят захар от района на Чернобил,нищо, че е била заразена с радиация и тежки метали,за да правят детски сокчета и сладкиши ... Е после пък ако някое и друго дете се разболее от рак и умре - голяма работа! Нали джобовете на някои ,,добре облечени бизнесмени" ще са пълни със злато?

Вашият шеф( или шефове) са същите!!! Същите,които 22 години след 1989 г. правят каквото им скимне в България - тровят хората,промиват им мозъците,държат ги в глад и мизерия ... Но нали знаете,Б.Т.В.,какво е казал Богът: - ,,Който сее ветрове,ще жъне бури!!!"

Внимавайте,Б.Т.В.,ама много внимавайте да не свършите като влечугите от филмите с Рипли! Да не ви изметат и вас като боклуци на бунището на историята!



image






image






image





image





Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dimenzed - Дано това се изпрати на частните ...
13.05.2012 23:31
Дано това се изпрати на частните майцепродавци, но се съмнявам, че ще го удостоят с внимание!
цитирай
2. nbrakalova - Цар Симеон II: Чистотата около нас започва отвътре
04.07.2012 11:49
[...] Говорейки за чистотата около нас, ще подчертая и нещо друго - еднакво важно. Може да искаме чисти градове и села, чиста природа, но би било хубаво да помислим за вътрешната си чистота като хора. Там именно е началото - и на сегашния проблем със замърсеността, но и на решението му. Нека в този ден, когато много ще се говори за чистотата, да погледнем и по-навътре в себе си. Да прочистим и мислите си, и емоциите си. Да ги заредим с позитивизъм, с доброта и съпричастие, с радост за успехите на другия, с подкрепа за нуждаещия се, с обич към близките, с уважение към околните. Нека заедно с физическия боклук изхвърлим злобата, завистта агресивността, които лесно намират място в ежедневието. Само така ще можем да се радваме пълноценно и на природата около нас, която и тази пролет ни дарява с невероятната си красота. Нека заедно се погрижим позитивната енергия да стане общата движеща сила, за да се радваме на резултата от всичко това – по-чиста България, но и по-добри хора в нея!

http://www.kingsimeon.bg/archive/viewaccent/id/193
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: allvin
Категория: Други
Прочетен: 1468258
Постинги: 357
Коментари: 1447
Гласове: 2971
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930