Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.04.2012 23:36 - Уроците на Великден
Автор: allvin Категория: Други   
Прочетен: 8131 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 10.05.2012 00:05


Когато две армии се изправят една срещу друга на бойното поле,основната им задача е да намерят начин да заобиколят фланговете на неприятелската армия или да се вклинят между ,,крилата" и центъра и след това да излязат в тил на армията и тя да попадне в обкръжение. Точно това в момента прави армията на силите на злото срещу армията на земната раса,центърът на която са хората,а единият фланг им е връзката с Природата,а другият фланг им е връзката с Бога. Силите на мрака толкова дълбоко са се вклинили вече в  земната армия между центъра и фланговете,че на практика вече са прекъснали връзките и поместените по-долу клипове на филми от ,,тубата" показват това. Планът на силите на мрака се нарича ,,Нов световен ред" и с активното съдействие на елитите на високо развитите страни сега,след като първата част от плана им е успяла,те ще пуснат в действие ,,тежката кавалерия" - армиите на така наречените в Библията ,,Конници на Апокалипсиса"(войните,гладът,природните бедствия,смъртта),които ще започнат да опустошават Земята и да изтребват всичко живо до последния човек (ако им се позволи);и ако не беше саможертвата на Исус Христос,Богът нямаше да обещава,че ще дойде да спасява последните оцелели хора от армията на земната раса и същевременно и да възкреси праведните мъртви като награда за тяхната вярност. Това е урокът от Великден - ,,Неговата вярност е щит и закрила" - Пс. 91-4

==================================

www.amigosbg.com/forum/viewforum.php

==================================

bgzona-2.blogspot.com/1990/09/home-2009.html


==================================


,, ... Когато осъзнах с каква лекота бях забравил и с каква готовност пренебрегнал всичко онова,което моят летен престой ме бе научил за вълците ... и за мен самия - бях потресен !!!!

... Някъде на изток зави вълк - леко,питащо.Познах гласа,защото го бях чувал много пъти по-рано. Беше Джордж,който огласяше пустата земя,за да получи отклик от изгубилите се членове на семейството му.

Но за мен това бе глас,който говореше за изгубения свят,който някога е бил наш,преди да изберем своята отчуждаваща роля - свят,в който погледнах и почти проникнах ... само за да бъда отхвърлен накрая от собствената си същност."


Фарли Моуът - ,,Не плачи,вълко!" - Издателство Отечество; София 1981 г.

===============================

,,Според известния учен Х. Делгадо причината за дисхармонията в развитието на съвременния човeк се крие в това, че в научно - техническите си постижения е цивилизован, докато в психичните си реакции остава варварин. До известна степен можем да управляваме атомите, растенията и животните, но съвсем не сме се научили да владеем себе си. Само бъдещето общество ще достигне не само до техническа,но и до психична цивилизация, предполага той."

Леонид Гримак - ,,Резервите на човешката психика" ; стр. 220 ; - издание на ,,П-т", София 1989 г.


===============================


image




image












Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: allvin
Категория: Други
Прочетен: 1469086
Постинги: 357
Коментари: 1447
Гласове: 2971
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930