Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2012 21:09 - Далечно предновогодишно
Автор: allvin Категория: Политика   
Прочетен: 22834 Коментари: 53 Гласове:
10

Последна промяна: 01.01.2013 11:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Далечно предновогодишно политическо анализче

Макар да има още цял месец до коледните и новогодишните празници,не мисля,че ще има още кой знае какво да се случи в нас - ,,По света и у нас",затова сега ще направя едно съвсем кратичко анализче.

И така,първо за Ахмед Доган. Неговото изказване,че Балканската война е ,,етническо прочистване",го демаскира изцяло и го показа в истинската му светлина като враг на България ,но българските политици,вместо веднага да му отнемат депутатският имунитет и да го дадат под съд за тези негови думи,а също така и да обявят ДПС за противоконституционна партия и да я забранят, се задоволиха само с няколко кратки ,,пролайвания" в Парламента и след това отидоха да почиват под сянката на ,,ямурлука"на големия американски ,,брат"...

А за патриарх Максим - та той просто е бил комунистическа марионетка,или някой е толкова наивен да си мисли,че комунистите навремето биха го оставили да изгради истинска църква,след като те даже и за един виц пращаха в лагери,което беше почти равносилно на смъртна присъда? И въобще някой усеща ли се,че болшинството от ръководителите и на  римо-католическата,а и на православната църква някога,а и сега следват повече своите егоистични интереси,а не волята на Бога? И колко са свещенниците като отец Иван от Нови Хан или отец Евгений,който се обяви против гей-парадите,и колко са такива и сред римо-католическите,а и сред протестанстките пастори?

Единици.

 Ето какво казва за болшинството ,,християнски" свещенници Елена Вайт,изследователка на Библията и библейски теми: ,,Беше ми предоставена група от присъстващи на Генералната конференция. Ангелът рече: ,,Някои от тях ще бъдат храна на червеите, върху други ще се излеят последните седем язви" ... - ,,Свидетелства" - том I, стр. 131 .

Казано кратко,точно и ясно. Та толкова за патриарх Максим и следващият след него.

А относно казусът със съдия Марковска - едно ,,винтче" си отива,за да бъде заменено с друго ,,винтче" в прогнилата система. Може би със бившия президент Петър Стоянов,който някога някъде си е изказал ,,гениалната" мисъл,че ,,международните наредби трябва да бъдат спазвани,ако трябва даже и България да се откаже от своя национален суверенитет!"

???

За такива думи някога българските канове и царе режеха глави, ,,бат" Петьо,защото бяха истински мъже - мъже на честта, и по същество няма разлика между такива като теб, Ахмед Доган,и мнозинството днешни политици - национални предатели!!!

А какво представляват мнозинството от бившите и настоящи политици много ясно им го показа Николай Колев-Босия със своя ,,доматен" протест,но за съжаление ми се струва,че мнозинството от българския народ ще продължава да спи хубав сладък сън в ,,Матрицата",а оттам директно при червеите ...

... ,,А това да знаеш, че в последните дни ще настанат усилни времена, защото човеците ще бъдат себелюбиви, сребролюбиви, надменни, горделиви, хулители, непокорни на родителите, неблагодарни, нечестиви, без семейна обич, непримирими, клеветници, невъздържани, свирепи, неприятели на доброто, предатели, буйни, надути, повече сластолюбиви, а не боголюбиви, имащи вид на благочестие, но отречени от силата му; също от такива страни..." (2 Тимотей 3:1-5).

image


image

  -----------------------------------------

2-ра част - реалността ...

image Българче Бѫлгѧрчѣ сподели снимка на Юрий Ленев.
 
СЪЖАЛЯВАМ ЗА ПОСТА ПРИЯТЕЛИ , ДАНО НЕ ОБИДИХ/РАЗГНЕВИХ/НАСЪЛЗИХ ИЛИ НАРАНИХ НЯКОГО, АКО Е Е ТАКА ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ВСИЧКИ НО ДЪРЖА ДА ВИДИТЕ ЛИЦЕТО НА СКАПАНАТА КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА!!! СЪЖАЛЯВАМ ОЩЕ ЕДИН ПЪТ!!!


Да умреш и никой да не те
погребва...

Това се случва всеки ден в България....

За кучетата , котките, конете, дивите животни, ще се загрижат и обадят 23 организации, 40 институции, 2000 педерасти и 20 000 кретена, а за един човек не се грижи така наречената от себе си държава!!
Този нещастен несретник почина на 21 през нощта ей така както си е спал на обръщалото на рейс 204 в ж.к."Борово" .Елитен квартал...ебаси елитният....и елитните му жители (новодошлите де) го подминават и даже едно одеяло да го покрият не дадоха...а полицията (милицията) само стои до него и го пази.... от какво ... ами да не би да се съживи и избяга.А от 112 , бърза помощ и общината си бъркат в гъза и другите си отвори и все едно нищо не се е случило... а трупа си лежи и за него няма значение вече какво се случва...обаче за мен, Ленев живият има значение.....Има значение , че нямам държава, нямам правителство, живея сред смрад и боклуци, сънародниците ми умират по-зле и от уличните кучета, а на тези който ми ядат парите не им пука... а само искат всичко от мене... е затова от мен ще получат само едно .... пренебрежение, подигравка и от трите най-големият....винаги с удоволствие.... "ебал съм ти и държавата"....

Добре , че поне Родината ми е хубава!

(Снимката е лично моя)

image



image

---

,,Ден след ден"

На „Подуене блус бенд”

Храстът казал на дървото:
Слез и ниско залегни,
Виждаш, буря се задава
Тук до мен и ти се наведи.

Ще преживеем дружно с тебе братко,
Ще се скатаем от вятъра студен;
Ще оцелеем сладко, сладко
Ден след ден…

Дървото, клоните разклати,
Погледна тъжно старата гора-
Обрасла от досадни храсталаци,
Вещаят бури, а цял живот пълзят...

И преживяват си под чужда сянка
Така на завет от вятъра студен,
И оцеляват сладко, сладко
Ден след ден…
Ден след ден…

И така животът продължава
Вечният си мъдър кръговрат.
Някой постоянно оцелява
Защото други срещу бурята, стърчат

Ден след ден
Ден след ден
Ден след ден
Дeн след ден.





Гласувай:
10



1. allvin - Българче Бѫлг&...
21.11.2012 22:34
Българче Бѫлгѧрчѣ

З-Ъ-Б-А-Т К-О-Н
цитирай
2. allvin - Ivaylo Ivanov Да го пуснем да ...
21.11.2012 22:35
Ivaylo Ivanov

Да го пуснем да пасе в някоя уранова мина.
цитирай
3. allvin - Българче Бѫлг&...
21.11.2012 22:36
Българче Бѫлгѧрчѣ

Той аз лично съм го причислил на нивото на доган , едни и същи са ми
цитирай
4. allvin - Ivaylo Ivanov Ще се качват и ...
21.11.2012 22:37
Ivaylo Ivanov

Ще се качват и слизат предатели докато не започнем да действаме като китайците.До стената и семейството да плати куршума.
цитирай
5. allvin - Nikolinka Nikolova Чудят се ...
21.11.2012 22:37
Nikolinka Nikolova


Чудят се как да излизат от батака дето го сториха и вкараха народа и България.Какви комбинацйи да измислят...незнам кого щте излъжат себеси или народа дето не им вярваме вече на лъжите..лъжливото овчарче..не минава вече номера..
цитирай
6. allvin - Ivaylo Ivanov За 23 години ...
21.11.2012 22:40
Ivaylo Ivanov


За 23 години предателства,България ще се съвземе само от плащания на куршуми.
цитирай
7. allvin - Диян Добрев Ей, трепането му ...
21.11.2012 22:41
Диян Добрев


Ей, трепането му е малко.
цитирай
8. allvin - Петър Николов Петър Стоянов ...
21.11.2012 22:43
Петър Николов


Петър Стоянов заяви при посещението си в САЩ: „България ще спазва международните норми на поведение дори с цената на отказ от националния суверенитет”
цитирай
9. allvin - Ivaylo Ivanov 23 години се ...
21.11.2012 22:45
Ivaylo Ivanov


23 години се накачиха само просеци да ни управляват,хора без никаква представа какво е национален интерес и лакомии за власт и нестойностни хартиики
цитирай
10. allvin - Dancho Mateev Петър Николов ...
21.11.2012 22:48
Dancho Mateev

Петър Николов

Петър Стоянов заяви при посещението си в САЩ: „България ще спазва международните норми на поведение дори с цената на отказ от националния суверенитет”- за такива думи - разстрел!!!
цитирай
11. allvin - Nikolai Kartev ами като няма ...
21.11.2012 22:50
Nikolai Kartev


ами като няма кой да ги изправи до стената
цитирай
12. allvin - Диян Добрев Последовател на ...
21.11.2012 22:52
Диян Добрев


Последовател на Горбачов е този изрод, то е ясно! И като продължа в същата реторика: не е ли време да си вдигнем на власт, най- сетне - българският ,,Владимир Путин" г-н Волен Сидеров, да разсече гордиевия възел, както направи Путин. Нашият е по- способен и по- можещ от Путин, просто защото е българин, а и е с 2см. по- висок на ръст...
цитирай
13. allvin - Крис Ди Мар Яна Аман от пре...
21.11.2012 22:54
Крис Ди Мар Яна


Аман от предатели, продажници!
цитирай
14. allvin - Velichko Neikov Та той пр...
21.11.2012 22:59
Velichko Neikov


Та той предаде България !!!
цитирай
15. allvin - Trifon Tcvetanov Този съм го ...
21.11.2012 23:01
Trifon Tcvetanov


Този съм го запомнил с това как беше готов да премахне кирилицата като билет за ЕС .
цитирай
16. allvin - Петър Николов е нали брат му ...
21.11.2012 23:02
Петър Николов


е нали брат му на коня е член на герб,най-малкото Стоянов-коня, ще е доста лоялен към герб.
цитирай
17. allvin - Велислава Величкова Я, В...
21.11.2012 23:03
Велислава Величкова


Я, Виктор! А вие помните ли, че Петър Стоянов - Викторчо на времето беше привърженик на идеята, кирилицата да бъде заменена с латиница??!
Но що рече Боко Тиквата - каквото СДС решат - такова ще е. Пхъъъъъ...
Юмрук в лицето, само това МОЖЕ би ще му изправи кривите зъби. А ако имаме късмет, може и да опадат! Нещастник! Вместо да излезе България от калта, той ѝ помогна съвсем да затъне!
цитирай
18. allvin - Velichko Neikov Вярно, по н...
21.11.2012 23:04
Velichko Neikov

Вярно,по негово време имаше дебат за КИРИЛИЦАТА !!!
цитирай
19. allvin - Велислава Величкова Вярно ...
21.11.2012 23:07
Велислава Величкова


Вярно е, да...
Само като си спомня, навремето как червената ми бабичка ходеше и вееше синьото знаме, скандираше името на това катъроподобие, искаше промяна... После си блъскаше главата. Ама си получи промяната...
Да дадем на говедото необходимите му 3 дни!? 3 дни да си седи вкъщи, да си чеше окончанието, а ние да си мислим - той разсъждава дали, или пък или?... Не прие веднага, печена филия
цитирай
20. allvin - Velichko Neikov ПРЕДАТЕЛИ И ...
21.11.2012 23:10
Velichko Neikov


ПРЕДАТЕЛИ И ЦИРКАДЖИИ СА В ПАРЛАМЕНТА.ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА ГИ НАМАЛИМ на по ЕДИН от Област и това да е,а не да хрантутим 240 ТЪРТЕЯ !!!
цитирай
21. allvin - Българче Бѫлг&...
21.11.2012 23:12
Българче Бѫлгѧрчѣ


хахахах коментар: "Яяяяя и Мульо се нареди за опашката за зоб."
цитирай
22. allvin - Dimitar Chorlev Тези думи, ...
21.11.2012 23:18
Dimitar Chorlev


Тези думи,наистина са предателство!!!
цитирай
23. allvin - костадин цанков Да ги изб...
21.11.2012 23:19
костадин цанков


Да ги избесим....друго спасение за България няма....иначе ще я доунищожат
цитирай
24. allvin - Maria Ivanova Предател и ...
21.11.2012 23:21
Maria Ivanova


Предател и лицемер с тази фалшива усмивка. Хората вече почнаха да разпознават фалша и лицемерието зад големите мазни усмивки.
цитирай
25. allvin - Iskren Arabadzhiev Хвърлен ...
21.11.2012 23:55
Iskren Arabadzhiev


Хвърлен домат по парламента: две години затвор. Източени милиони от програма САПАРД: потупване по рамото.
цитирай
26. allvin - Кире Диването Шашаво Щом ги е ...
21.11.2012 23:56
Кире Диването Шашаво


Щом ги е страх от домати,с домати да ги изгоним еничарите от България
цитирай
27. allvin - Катя Костова А ма нека са и...
21.11.2012 23:58
Катя Костова


А ма нека са изгнили като тях.
цитирай
28. allvin - Събота-24 ноември-17 часът,доматен протест пред Народното Събрание!!!
22.11.2012 00:34
Само една Томатина ще ги оправи!

На 20-ти ноември отряд от 40 милиционери арестува известния дисидент Николай Колев - Босия пред парламента заради това, че е хвърлил домат по сградата на Народното събрание.В знак на солидарност,взимайте торбата с доматите!
цитирай
29. allvin - Neven Georgieva Както об...
22.11.2012 00:36
Neven Georgieva


Както обикновено ще блесна с идиотизъм... Смятам да намеря презрели банани и като цяло всичко миризливо и разпльокано, което може да се набави от един пазар :))) Така де... Като трябва да показваме какво мислим за тези 240 изкуфели тикви...
цитирай
30. allvin - Гребенъ Теофилов Ми да тъ...
22.11.2012 00:40
Гребенъ Теофилов


Ми да търсим тикви да им покажем какви са
цитирай
31. allvin - Andrey Edrev Не домати, за г...
22.11.2012 00:44
Andrey Edrev

Не домати, за гранати са, ама нейсе
цитирай
32. allvin - Sun Cho Направо летящи филии ...
22.11.2012 00:45
Sun Cho


Направо летящи филии с домашна лютеница изплуват във въображението ми
цитирай
33. allvin - Lyudmil Dimitrov Купете ...
22.11.2012 01:02
Lyudmil Dimitrov


Купете заедно с доматите и поне една краставица, ако питат за салата са:)!
цитирай
34. allvin - Zdravko Vasilev Само ван...
22.11.2012 01:07
Zdravko Vasilev


Само ванимавайте, че с това търсене може много да скочи цената не доматите :)))
Иначе поздрави и подкрепа от Варна.
цитирай
35. allvin - Пламен Пенев И от Пловдив!
22.11.2012 01:10
Пламен Пенев

И от Пловдив!
цитирай
36. allvin - Sun Cho От Пловдив освен п...
22.11.2012 01:12
Sun Cho


От Пловдив освен поздрави искаме и един камион пазарджишки развалени или зелени домати
цитирай
37. allvin - Фонтан Монтански Най-лесно ...
22.11.2012 01:14
Фонтан Монтански


Най-лесно е да се съберем в градинката до парламента и да потърсим обход от 2-3 различни страни... Бързо и на прибежки. Ако се съберем 1000 души, 300 полицая не могат да завардят толкова бързо всички възможни подстъпи. ;) Мислете логично и организирано. :)
цитирай
38. allvin - Dimitar Dimitrov Някой да ...
22.11.2012 01:17
Dimitar Dimitrov


Някой да измисли нещо като листовка.Който има възможност да копира и раздава.Не всички ползват Фейса,а им е писнало от простотиите в БГ.
цитирай
39. allvin - Mila Simonova "Mihael ...
22.11.2012 01:21
Mila Simonova

"Mihael Savov

А ако замерям със свинско контрафиле или медальон с гъби ще ме съдят ли..." - 2 години одма, че вредиш на обществото с продукти на гнилия капитализъм и пренебрегваш спонсорираното по евро-програми земеделие на родината. Затова си носи удобни обувки от бързобягащите. ;);)
цитирай
40. allvin - Mila Simonova Друга тактика са ...
22.11.2012 01:23
Mila Simonova

Друга тактика са спрейове със "сополи" от купонджийските магазини и после ще казвате всички в ареста, че сте празнували късен Хелоуийн на открито. ;))
цитирай
41. allvin - Iskren Arabadzhiev Нов вид ...
22.11.2012 01:29
Iskren Arabadzhiev


Нов вид екстремни и опасни терористи: доматзе!
цитирай
42. allvin - Maria Ivanova Предател и ...
22.11.2012 11:59
Maria Ivanova


Предател и лицемер с тази фалшива усмивка. Хората вече почнаха да разпознават фалша и лицемерието зад големите мазни усмивки.
цитирай
43. allvin - Българче Бѫлг&...
22.11.2012 12:00
Българче Бѫлгѧрчѣ


Кунева Затвори 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ козлодуй, без ЕС да е искал това от нас получи награда от френското правителство и стана член на борда на директорите на банка Париба. В резултат на това, в Румъния се строи АЕЦ, с френско участие и банка Париба. Трябва да бъде съдена за национално предателство.
цитирай
44. allvin - Биляна Петкова Винаги, к...
22.11.2012 12:02
Биляна Петкова


Винаги, когато някой ми каже не симпатизирам на никого и всички долу, питам - каква е твоята представа за светло бъдеще? Ясна, точна, без излишен патос, делово, един вид. Съвсем сериозна съм, тъй като на мен самата още не ми е ясно средството за постигане на целта, но със сигурност имам резерви към варианта разстрелваме ги всичките:)
цитирай
45. allvin - Nikolinka Nikolova Какво се ...
22.11.2012 12:02
Nikolinka Nikolova


Какво се учудвате един отиде и каза че сме пройзхождали от лош матреал и застана начело на този матреал и пълни гуша и няма отърване от него.Господин Бойко Борисов в USA.
цитирай
46. allvin - Българче Бѫлг&...
22.11.2012 12:03
Българче Бѫлгѧрчѣ


Всеки има право на мнение, моето е : аз НЕ симпатизирам на нито една полит. педалска партия от 89 г. до сега , НЕ признавам правителството на Република България - то е избрано незаконно, глава свеждам само пред символите на България - знаме и герб, това е моето мнение, но националните предатели трябва да бъдат разобличавани всеки ден по 24 часа
цитирай
47. allvin - Биляна Петкова Ето за това ...
22.11.2012 12:07
Биляна Петкова


Ето за това говорех....
Аз не оспорвам ничие право на мнение, а точно обратното - търся мнение, просто - по същество:) С конкретно предложение. за действие ;);)
Искаш ли да ми кажеш как определи незаконността на настоящето правителство?
цитирай
48. allvin - Домата вече е символ на гражданс...
22.11.2012 12:20
Домата вече е символ на гражданските ни искания!


http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5309931

Забележете този абзац:
"Днес, преди заседанието, гражданин, който се представи с името Стефан Стойков, посрещаше членовете на ВСС с искане за гражданско участие в избора на нов главен прокурор и с домат в ръка."
цитирай
49. allvin - Dimitar Banov Да не мислят ...
22.11.2012 12:21
Dimitar Banov


Да не мислят инфантилните депутати от левицата, че са изключени от протеста. Ако протестът е само срещу днешните управляващи не правим нищо, защото БСП са символ на статуквото и гарант, че в тази страна нищо не ще се промени,докато ТЕ и техните креатури от втория и третия ешелон на БКП не слязат от политическата сцена. Когато бяхме млади не успяхме да ги изритаме и сега децата ни страдат от това. Ако БЪЛГАРИЯ не се промени Бог да прости БЪЛГАРИЯ!
цитирай
50. allvin - Sun Cho И да се разберем - не се ...
22.11.2012 12:22
Sun Cho


И да се разберем - не се приемат извинения от сорта на: "Много се напих в петък вечер и не можах да се оправя до събота вечер, щото после пак се напих." или пък "Детето е болно"
цитирай
51. allvin - Georgi Drentchev Миризмата ...
22.11.2012 12:27
Georgi Drentchev


Миризмата на мърша ,се отмива единствено с доматен сок . по Нешънъл Джеографик
цитирай
52. allvin - Stiliyan Ivanov - "...
23.11.2012 00:15
Stiliyan Ivanov -


"Грабвайте Домати-"Босият"-Изкряска......-И Домати Мигом -Хвръкнаха завчаска....
цитирай
53. allvin - Evgeni Zlatanov Това днес ли е ...
24.11.2012 15:39
Evgeni Zlatanov

Това днес ли е алтернативата!?
Защото, такъв е историческия кръговрат – революция, нови управляващи, самозабравянето им, нова революция; и пак – нови управляващи , и пак “приказка за стълбата”, и пак революция и т.н.
Като хамстер, бягащ в колело ;-);-)
Как се излиза?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: allvin
Категория: Други
Прочетен: 1467720
Постинги: 357
Коментари: 1447
Гласове: 2971
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930