Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2011 22:20 - СЛЕДИЗБОРНО - АНАЛИЗИ
Автор: allvin Категория: Политика   
Прочетен: 1863 Коментари: 5 Гласове:
8



allvin cool каза:

преди 1 мес. в група ,,България за българите" - тема ,,Анкета":

Ще гласувам за националистите,разбира се!!! Ако някой друг гласува за друга партия,то той е едно малко лапе, айде да не кажа направо чалма!!!

Обаче изключително лошо впечатление ми направи това,че националистите не се обединиха. Не може да удряш врага с разперени пръсти (а трябва с юмрук!!!), и единият пръст да вика,,Атака";другият НФСБ, третият не знам к"во си,четвъртият не знам що си ... защото после от реалността ще те боли! Ей сега ще видите на изборите какви слаби резултати ще имат националистите,макар че би трябвало да имат най-голям брой гласове!


allvin cool каза:

преди 18 ч. 21 мин.

Това,че националистическите партии не се обединиха е ,,малкият дявол". Главното ,,зло" е наивността на повечето българи,която е присъща само на малките дечица. През 2001 г. Симеон Сакскобурготски успя да ги измами и приспи с приказката за ,,800-те" дни. Сега ГЕРБ ги приспива с парите от еврофондовете и с ,,братската помощ" от Евросъюза(а преди беше ,,братската" помощ на СССР). А тази наивност идва от незрялостта на българите,защото мнозинството от българите не са развили в пълнота трите главни ,,системи" на всеки човек - физика,психика и дух. Тези три ,,системи" са като трите части на една птица - тяло,ляво и дясно крило. Повечето българи са с недоразвити ,,системи" и са като едни малки пиленца в момента,а за да полетиш и да видиш света и да го разбереш,трябва да пораснеш - най-вече вътрешно. "

===================================

Българските националисти трябва да започнат да се обучават да бъдат физически и психически издръжливи като спартанците на цар Леонид от филма ,,300"; търпеливи и упорити като воините от манастира ,,Шао-Лин"; а за развитието на духовните си сили е добре да използват християнската си вяра: ... ,,които с вяра побеждаваха царства, раздаваха правда, получаваха обещания, затуляха устата на лъвове,  угасваха силата на огъня, избягваха острото на ножа, оздравяваха от болести, ставаха силни във война, обръщаха в бяг чужди войски."

Това е накратко или както го казва блогърът sparotok във своя блог ,,Кой и какъв е Авитохол":

,,Никак не е случайно, че само три десетилетия след Освобождението българите нанасят край Одрин унизителна победа над вековният си окупатор Турция. Не е случайно, че точно българите смазаха при Дойран най-модерната за времето си армия, тази на Великобритания...За нашите деди Юстиниан Велики каза: “ Tова е важно и всекимо известно, че ако някой спомене името Tракия, веднага щом думите излетят от устните му, слушащия осъзнава благородните качества на този народ – невероятна мъжественост и страховита войнственост, изпитани по всякакав начин на бойните полета. Teзи качества са типични само за тях, те ги имат по рождени в кръвта си .’’


Тези качество ние все още ги имаме, но днес те са в латентно състояние. За да бъдат пробудени е нужно отново да влезем в ролята си на силни хора и да престанем да се държим като безпомощни индивиди. Вместо да чакаме някой да ни помогне, сами трябва да си оправим държавата и осигурим бъдещето на децата си. Бог помага само на смелите."





Гласувай:
8



1. zaw12929 - споко, всичко щя си дойде на мяст...
24.10.2011 22:58
споко, всичко щя си дойде на мястото... когато..., а не сега
цитирай
2. allvin - Лампата на Аладин!!! :)))
25.10.2011 01:44
nadejdabrakalova преди 2 ч. 41 мин.
спам! блокирай

Българинът не е недоразвит или незрял - той се деформира, изроди от ръководещата го десетилетия идеология, която демобилизира, убива отношението към авторитети и въобще към фундаменталните ценности и пр., и пр. :) Не можи след 50 години интернационализъм изведнъж да се родят националисти или досегашните да се трансформират с лампата на Аладин
цитирай
3. allvin - Лампата на Аладин :)
25.10.2011 01:47
allvin написа:
nadejdabrakalova преди 2 ч. 41 мин.
спам! блокирай

Българинът не е недоразвит или незрял - той се деформира, изроди от ръководещата го десетилетия идеология, която демобилизира, убива отношението към авторитети и въобще към фундаменталните ценности и пр., и пр. :) Не можи след 50 години интернационализъм изведнъж да се родят националисти или досегашните да се трансформират с лампата на Аладин


allvin преди 1 мин.


Това за лампата на Аладин е много добре и точно измислено,Надя!!! :D
Преди няколко месеца ни ,потопиха" във ви-бокса група (,,самолетоносач";) НСГРП,но такива живи ,,самолетоносачи" като теб,Надя,и тигъра трудно ще ви ,,потопят"... :) (yes) (handshake) (bg)
цитирай
4. allvin - коментари
25.10.2011 22:16
osvobodena07 каза:
преди 1 ден 5 ч.
Истината е, че на нашата страна крещящо и трябват политици от нов тип. Това, което ни се предлага вече не върши работа... :| Нямаме нужда от стари муцуни, комуноиди, мутри и нови клонинги на тия няколко неща...Всичко е до болка познато и се върти през годините- в различни схеми, договорки и с различни нюанси, но със същите политически играчи! Спретва се "бардак" след "бардак", но само със сменени имена- к.рвите вътре си остават все същите!!!А народа толкова е зает с оцеляването си, че го прави за сметка на способността си да мисли- и се люлее в люлката на собственото си невежество, чакайки поредния месия! И разбира се- без да си дава сметката, че ТОЧНО от него зависи всичко!!!Това е фатално- затова и резултатите на изборите ще продължават да бъдат такива! :
цитирай
5. allvin - коментари - 2
01.11.2011 20:45
ПАТРИЦИЯ КИРИЛОВA Защото партиите опорочиха държавното управление и го превърнаха в личен бизнес, който краде от нас, за да има за тях само... Държавата става просто една частна фирма на шепа хора с гарантирани приходи и печалба, които имат цели 4 години, за да вземат колкотоможе повече... А след тях и потоп. Затова единственото решение - българите да поискат да сложат ред в управлението на държавата, като изолират всички партии и хората в тях, които през последните 20 години опорочиха разбирането за политика.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: allvin
Категория: Други
Прочетен: 1466905
Постинги: 356
Коментари: 1447
Гласове: 2969
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930