Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2011 16:57 - БЪЛГАРИЯ - 22 ЮНИ 1941 г. - 22 ЮНИ 2011 г.
Автор: allvin Категория: Политика   
Прочетен: 5890 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 22.09.2011 21:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
България - 22  юни 1941 - 22 юни 2011

 22 юни 1941 г. - на източните граници на Райха започва най - гигантската битка,водена някога по Земята.Войските на германският Райх - последните рицари на Европа,потеглят на кръстоносен поход срещу Юдейската Империя,прикриваща се зад името Съюз на Съветските Социалистически Републики,наречена съвсем точно много години по-късно от Роналд Рейгън ,,Империя на злото"; а при това С.С.С.Р. беше само ,,върхът на айсберга",а ,,подводната" му част е финансовата им империя,обхванала понастоящем почти целия останал свят.

Но нека се върнем в България по това време и да видим делата:

България в навечерието на 2-та св.война - с откъснати  изконни български територии след 1-та св. война,но с желание за реванш. И го намира в лицето на канцлера на Германия Адолф Хитлер,който връща на България голяма част от загубените "и територии след балканските войни и 1-та св. война; и макар и за кратко,най-сетне националният идеал на българите за единна България е осъществен!!!

22 юни 2011 г.

Само 4 дена преди това в София се провежда така нареченият гей-парад - едно отвратително и мерзко събиране,което отгоре на всичко е подкрепено и от американското + още 7 западноевропейски посолства,което е недопустима намеса във вътрешните работи на суверенна държава. Само няколко седмици преди това при експанзията в Западна Европа на мутиралата бактерия ешерехия коли,българското правителство,вместо веднага да вземе превантивни мерки,чака западноевропейската комисия да вземе решение,което всъщност означава подмяна на вота на българските избиратели,гласували за български,а не за европейски политици.

Който не може да кара българският ,,влак"- чао и точка по въпроса,а ако се инати като разглезено дете - ще бъде със сила смъкнат от ,,влака".

Българските патриоти трябва да знаят,че в момента България е в сходна позиция както българските войски при Дойран - изправени срещу многократно превъзхождащи ги неприятелски войски,те въпреки това оцеляха. Как? Ами много просто - бяха се много добре окопали и когато неприятелските войски се приближиха до българските окопи, след като бяха изсипали преди това върху българските позиции тонове снаряди,бяха посрещнати от страховития български боен вик - ,,Напред на нож!"

Сега и ние трябва да направи точно това - да се ,,окопаем" и да чакаме подходящ момент за ,,контраатака". Ето всъщност какво искам да ви кажа:,,окопайте" се във християнската религия( която ни е помогнала да оцелеем през 5-те века османско владичество); и в семейните добродетели,защото силен морал + здраво семейство = силна държава.
За да си направите здрав ,,меч"( и други страховити оръжия на християнската вяра) ви препоръчвам да го калите,като прочетете книгата на Елена Вайт ,,Великата Борба" - тази книга е като ковачница,която ще кали многократно повече вашият ,,меч" на вярата. За семейството ви препоръчвам една друга книга на Елена Вайт - ,,Християнският дом",а за да сте здрави и да можете да контраатакувате като разярени лъвове с бойния вик ,,напред на нож" ви препоръчвам и още една - ,,Съвети за диетата и храненето". Всичкото това ,,оръжие" може да намерите ето тук в този ,,склад":http://www.amigosbg.com/forum/viewforum.php?f=54

Препоръчвам още на националистите по селца и малките градчета да отидат при кмета и да му кажат,че започвате да се организирате във въоръжени отряди против мародерстващите и крадливи мангалски банди,а също така и против мутрите - прекупвачи,които изкупуват на безценница вашата селскотопанска продукция,изработена със кървав пот,а после я препродават на тройни и четворни цени по магазини и борси и така богатеят на ваш гръб.Ако кметът не е съгласен,кажете му да си подава оставката,защото вие сте гласът на народа,а нали знаете поговорката - ,,Глас народен,глас Божи!",тоест ако кметът се противопостави на волята на народа,кажете му,че сам се лишава от всичките си права и свободи и щом избира да е съюзник на силите на злото,ще се наложи да се отнасяте към него като към враг на България,нахлул вероломно в българските земи,за да убива,плячкосва,граби и опожарява,,защото само силите на злото се противопоставят на Бог и народната воля,а вие като български патриоти сте длъжни със всички сили и всякакви средства да защитавате България.Официално го предупредете да не ви пречи и така за вас никой не може да ви каже,че сте съюзници на силите на злото,защото силите на злото никога не предупреждават,преди да нападнат,но вие ще имате пълно право да нападате първи враговете на България. И  не се отчайвайте,ако не постигнете бързи успехи - българите в момента ,,спят",а така беше и в Германия в периода 1918-1933 година - цели 15 години Фюрерът трябваше да разбужда ,,заспалия" германски народ!

И така,подгответе се и добре се ,,окопайте",защото в момента срещу България ,,настъпват" 3  армии: Американо-западноевропейската демократично-гейташка ,,армия"; пост-съветската интернационално-комуняшка руска ,,армия"; и ислямистко-мангалската башибозукска сган. Всичи националисти трябва по възможност да започнат формиране на въоръжени отряди,които ще пазят реколтата и къщите ви от мутри и крадливи мангали.Това са инструкциите - следвайте ги и отново ще имаме шанса да станем един ден могъща държава като по времето на Златния век при цар Симеон I !!!


image
image
image

19 АПРИЛ - 1941Г. Преди 70 години нашите войски навлизат в Беломорието, Западните покрайнини и Македония! - нацията ни празнува своето национално обединение! Велик момент в историята на България!

image

Пълният текст: 
На славните немски герои, на нашите скъпи съюзници отправят сърдечни великденски поздрави гражданите на столицата София 1941.

image

Правилната карта на България!







 

 











Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: allvin
Категория: Други
Прочетен: 1456227
Постинги: 356
Коментари: 1447
Гласове: 2968
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031