Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2011 13:03 - ПИСМО ДО ТЕЛЕВИЗИЯ Б.Т.В.
Автор: allvin Категория: Политика   
Прочетен: 4213 Коментари: 4 Гласове:
5

Последна промяна: 01.06.2012 01:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Писмо до телевизия Б.Т.В.

Б.Т.В., в предаването ,,Шоуто на Слави",излъчено по вашата телевизия на 10 юни 2011 г. вечерта от 22 ч. и 30 м.,водещият на шоуто г-н Слави Трифонов си позволи да нарече ,,кич" изнесеното по време на танца на един от участниците българско знаме,затова настоявам за извинение от ръководството на вашата телевизия към всички българи.Искам да припомня на телевизия Б.Т.В.,че хиляди българи са умирали някога по бойните полета под българските знамена за свободата и независимостта на България.И саможертвата на тези стотици хиляди българи ли е ,,кич"? Българските националисти са потомци на българските опълченци и всички останали български бойци,за които ген. Столетов казва: ,, Това не са ли лъвове? Бих ги представил всички до един за награда! Всички до един!!!"( Борис Изюмски - ,,Плевенските редути")

Но виж,кич със спокойна съвест може да се нарече планът Ран-ът,който съсипа като при война България.Тези хора по същество са представители на една неприятелска американско-западно-европейска финансова олигархична върхушка,която като една неприятелска армия опустоши България.Нейни представители в България са някои от т.н. десни партии. Друга неприятелски настроена към България политическа върхушка е тази на постсъветската-комунистическа власт в Русия,политически представени в България от така наречените леви партии. И накрая не може да се отминат и откровенните пан-тюркистки и ислямистки мераци на партия Д.П.С. За такива продажни политици - съюзници на силите на злото,някога Апостолът на Свободата Васил Левски беше казал: ,,За такива смърт,смърт и пак смърт!!!".Кич може да наречете и воплите на ромските правозащитни организации,когато някой българин гръмне или пребие някой или някои от ,,братята роми",тръгнали да крадът спечеленото с тежък труд от честните хора. И защо вие,Б.Т.В.,не запитате българските политици защо не спират детските и всякакви други помощи на тези крадци,които изоставят децата си и те израстват на улицата под влиянието на силите на злото? Значи излиза,че политическият елит със тези помощи всъщност подпомага силите на злото! А защо също така няма закон за ограничаване на раждаемостта при ,,братята роми",след като те нито могат да си изхранват децата,нито могат да ги възпитават както трябва,а?

Защо не се раздаде на българите оръжие в така наречените смесени райони с пълното право да патрулират в самостоятелни отреди и да стрелят по роми,тръгнали да крадат и да безчинстват? А що се отнася до исляма,няма място за ислямисти и мюсюлмани в България,защото за всеки трезвомислещ човек е ясно кой се крие зад маската на исляма-силите на злото,разбира се.Циганите и мюсюлманите дошли ли са със конницата на хан Аспарух? Не! Ами тогава да напускат България,докато все още имат време,щом "и желаят злото! Светът е широк и в него има място за всеки!





Гласувай:
5



1. анонимен - Браво allvin, много добре формулирано,
12.06.2011 17:01
но се съмнявам, че тази еврейска телевизия и нейните господари ще обърнат някакво внимание на това "незначително" за тях послание, но ако все пак го направят ще си върна думите назад!
цитирай
2. allvin - коментари
13.06.2011 15:08
german-tiger каза:
Предпоалагм не очакваш отговор от Би Ти Ви ТО :D

Дай Боже някой да погледне писмото поне и да се замисли за настроенията в някои хора, които ти един вид представящ!

Така си е - не очаквам отговор от Б.Т.В. в плик с розови сърчица!!! :D :D :D

Важното е, че сритах ,,кошера"! :D :D :D
=====================================================

Първо искам да благодаря на pagane-681 за нейната подкрепа и най-вече заради нейните много смислени и интелигентни коментари (yes) (handshake) (bg) Да,моето писмо изглежда на пръв поглед безполезно,но то е един вид ,,първата лястовичка на пролетта" - пролетта на пробуждането на българските души,защото българите в момента ,,спят зимен сън". Искате да се промени нещо? Ами излезте като гърците по площадите и улиците - всеки ден! Или колкото се може по-често младите българи трябва да маршируват,строени в стройни отряди, по улиците,както навремето германските младежи маршируваха по улиците на Германия! И като ви арестуват да не си ,,гълтате езиците от страх",а още на следващия ден,след като ви пуснат излезте пак на площада и на улиците! И пак ако ви арестуват-после пак излизайте и така ден след ден и накрая елитът ще се пречупи. Просто срещу политическият елит използвайте разрушителната сила на цунамито,връхлетяло преди 4 месеца Япония.Всички сигурно сте гледали(а ако не сте, има ги тези клипове в моя блог-allvin.blog.bg),как цунамито,заснето в едно японско пристанищно градче отначало започна да прелива през пристанищните парапети като една малка и безобидна плитка водичка,която обаче само след няколко секунди започна да се усилва все повече и повече,докато накрая се превърна във висока няколко метра ревяща и помитаща всичко пред себе си водна стихия,от вида на която по-слабите духом могат да се ,,парализират" от страх! Някога препускащата в бой българска конница е изглеждала точно така - като помитаща всичко пред себе си стихия!!!
цитирай
3. allvin - мнения
13.06.2011 15:19

В момента срещу България настъпват три ,,армии": западна на еврейско-американската ,,масова култура"; пан-славистката на Русия,зад която отново стоят старият еврейско-комунистическият интернационализъм,прикрит зад наименованието ,,пазарна икономика"; и пан-тюркистките апетити на Турция и исляма.Християните трябва да се обединят около Исус Христос,но някои от техните водачи им пречат,защото виждат в християнската религия само средство за охолен живот,или като скрити съюзници на злото подкопават вярата на хората отвътре.Християните в момента затова и са така слаби именно поради деградиращото влияние и на ,,трите армии", и заради предателското държание на някои техни водачи от църквите им.

Всеки знае,че официално християните са разделени на православни,католици и протестанти и техните водачи явно или тайно хич не се долюбват,но сред обикновенните хора,изповядващи православието,или протестантизма,или сред католиците има много свестни хора. Аз лично познавам много свестни хора сред християни,които не са традиционни източно-православни.Не забравяйте притчата за добрия самарянин,която лично Исус каза на учениците си - как ,,добрият" евреин,като видял свой пребит и ограбен от разбойници събрат,просто го отминал,а един от презрените от евреите самарянин му помогнал.Така и сред християните-протестанти или католици има свестни хора,въпреки че,както казах по-горе,някои от техните водачи са скрити съюзници на силите на злото,макар че за пред обществото се правят на много набожни и добрички,и заради такива като тях се е появила и нарицателната дума ,,йезуит" - лицемерен,подъл човек - сянка от тъмните средновековни векове на ужаса и мрака,преди да изгрее ,,звездата" на реформацията - Мартин Лутер,подкрепен и от германските принцове в Шпайер; или както пише Елена Вайт във книгата си ,,Великата Борба" - глава 11 -,,Протестът на принцовете" - ,,Едно от най-благородните свидетелства,дадени някога в полза на реформацията,бе в 1529 година - протестът на германските принцове в Шпайер.
цитирай
4. megafon - Слави е продажник
14.06.2011 09:54
и не е никакъв БГ патриот. Той просто се води от парите, личните интереси и злоба. Лижеше гъза на Бойко когато беше кмет, Бойко това, Бойко онова и онзи го отсвири за парцела и Слави изгоря с милиони. Така, че учиндолският тарикат е поредният андрешко.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: allvin
Категория: Други
Прочетен: 1469067
Постинги: 357
Коментари: 1447
Гласове: 2971
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930