Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2011 16:23 - ПИСМО ДО БЪЛГАРИЯ,,,АТАКА" И ПОЛИТИЦИТЕ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД
Автор: allvin Категория: Политика   
Прочетен: 1783 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 01.08.2011 20:37


Писмо до България, ,,Атака"и политиците на новия световен ред

През последните няколко дни мнозина писаха за или против ,,Атака".Аз също писах,и сега  ще напиша едно ново писмо:

Ако България се окаже тези дни във война и се окаже,че след като се наредя на опашката,на която се раздава оръжие и за мен накрая остане само една пушка от първата световна война,мислите ли,че ще я захвърля? Не,естествено!!! Стара,стара,но все още може да върши работа,както се казва в последният стих на стихотворението ,,Принос към Европейската история" от Ивайло Балабанов:

,,Със кремъклийка пушка,с проста сопа,
с камъни и стрели от бучиниш
дедите ни завардиха Европа
и турците не стигнаха Париж".

Така е в момента и с ,,Атака" - изглежда стара и ,,ръждясала пушка",но все още върши работа-поне докато не се ,,превоъръжим". А ,,новият световен ред",дето толкова ми го рекламират като нещо ултра-модерно и лъскаво всъщност какво е? Той е също като онзи ,,човек" ,дето отряза краката на кучето Мима. Може би е бързал,за да преизпълни петилетния план? Или да напише нещо ново към декларацията за правата на човека? Или нещо ново за етническия мир?

Чели ли сте ,,Геноцидът над българите" от Георги Войнов? От всяка страница на тази книга ,,текат реки от кръв".Аз така и не успях да я дочета до края,защото това е неимоверно ,,тежка" книга,като последните страници успях само да ги прегледам на,,бегом".Такава  е била някога реалната история,а не днешните захаросани лъжи и измами,поднасяни за по-лесна ,,консумация" във вид на приказки за европейска интеграция и нов световен ред.

Мнозинството от днешните български и европейски политици са същите подлеци като висшите руски императорски офицери по време на сраженията за Плевен от руско-турската освободителна война(,,Плевенските редути" - Борис Изюмски),които отказаха помощ на генерал Скобелев и неговите офицери и войници,след като той беше превзел един от турските редути при третата атака на Плевен,и въпреки че наблизо имаше строени батальони,готови да влязат в бой,по най-подъл начин го изоставиха на произвола на съдбата,защото за тях кръвта на руските войници не беше свещенна,за тях важна беше България да стане ,,Задунайская губерния",както сега някои искат да ни направят част от Империята на новия световен ред.

България колкото се може по-скоро трябва да поеме политически курс на самостоятелност,без влияние и от запад,и от изток.Може би някой ще каже ,че това е невъзможно при днешния глобален обвързан свят? И при Дойран изглеждаше,че българската армия ще бъде разбита,но оцеляхме! А във филми като ,,Вражески води" ;,,Въпрос на чест"; ,,Господар и командир"(доколкото знам, са правени по реални събития), силите и обстоятелствата изглеждаха многократно по-силни от героите във тези събития и въпреки това те успяваха да победят,така че който си мисли за поражение още преди да е встъпил в битка, той просто е едно дете,на което ,,морето му е до колене". И въпреки това даже и тези хора имат все още време да израстнат вътрешно като Фарли Моуът във ,,Не плачи,вълко!" - за да не плачат после за пропиления шанс на живота си.
 









Гласувай:
3



1. анонимен - И аз имам една кавалерийска сабя.
27.05.2011 16:36
С коня не знам как да си уредя въпроса.. По важното е ,че успяха да унищожат армията ни..И за това имат вина същите тези дупедавци от парламента.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: allvin
Категория: Други
Прочетен: 1466635
Постинги: 356
Коментари: 1447
Гласове: 2969
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930