Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2011 20:56 - ЗА ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ БАНКЕРА МОРГАН И ФИЗИКА ТЕСЛА
Автор: allvin Категория: Политика   
Прочетен: 9661 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 30.03.2011 21:00


ilirik каза: преди 3 дни 8 ч. Био-психологическата война срещу човечеството
Четвъртък, 24 Март 2011г.
Автор: Ян ван Хелсинг

*

Дж. П. Морган се опита да унищожи откритията на Никола Тесла, за да може да държи света в енергийна зависимост



Почти всеки човек е чувал за биологичните оръжия. В случай на война например се отравя водата на врага, разпространяват се вируси и бактерии. Това наистина не е ново, но питали ли сте се къде се тестват бойните вещества?

Ще дам няколко примера:

През 1950 г. шест дни по ред кораб на американските военноморски сили, който тества способността на защита при атака с биологични оръжия, разпръсква над Сан Франциско бактерии, известни под името Serratia. Почти всички 800 000 жители усещат ефекта. Днес е известно, че бактериите Serratia предизвикват вид белодробно възпаление, което може да доведе до смърт.

Армията разсекрети документи, които разкриват, че между 1949 и 1969 г. са проведени 239 опита под открито небе, 80 от тях с микроби. Това означава четири офанзиви годишно над американските градове и то в продължение на 20 години! Според докладите на ЦРУ отделно са били бомбардирани и други американски градове. Тези опити уж били прекратени след 1969 година.

Разбира се, американците са обстрелвани не само с вируси, но и с нещо много по-ефикасно. На 16 юли 1981 г. NВС съобщава, че северозападната част на САЩ от години е бомбардирана от СССР с изключително ниски честоти. Въпросните радиовълни са на нивото на биологично-електрическите трептения. Научният термин е ELF (Extremely Low Frequencies) и са открити в началото 20-и век от Никола Тесла. През 1884 г. Тесла отива при Томас Едисон, но поради различия във възгледите им за производство на електричество се разделя с него и решава да работи заедно с конкурента му Джордж Уестингхаус. През 1892 г. на Ниагарския водопад влиза в действие първата електроцентрала за променлив ток, произведена от Уестингхаус и конструирана от Тесла. Малко по-късно Тесла се катапултира в едно "научно супер пространство", където, доколкото е известно, никой от учените тогава не успява да го последва.

Изглежда че само банкерът Дж. П. Морган (J. P. Morgan & Co. е представителство на N. M. Rothschield & Co в САЩ), който финансира Уестингхаус, отчасти се е досетил накъде отиват нещата. Тесла започва да източва полето, което изпълва пространството и обгръща Земята, наричано по онова време "етер", и да произвежда енергия -безплатна, естествено. В същото време използва полето на етера за различни видове комуникация и енергиен транспорт. Енергийните източници като въглища, нефт и хидроенергия, както и електрическите далекопроводи, стават излишни. Корабите, автомобилите, самолетите, фабриките и къщите биха могли да черпят енергия непосредствено от етера.

Към края на 1898 г. в експерименталната си база в Колорадо Спрингс, финансирана от Дж. П. Морган, Тесла е близо до техническата реализация за добиване на енергия от етера. Днес тази технология е известна като конверсия на гравитационна енергия или "тахионна" енергия. Морган е напълно наясно какво означава това: в бъдеще няма как да се гарантира контрол чрез електрификация, нефт, бензин, въглища и т. н. Той нарежда работата да бъде прекратена и базата в Колорадо Спрингс да се разруши. Тесла обаче не се предава и до смъртта си на 7 януари 1943 г. прави редица открития, някои от които днес се оценяват като революционни, а значението на други и днес не може да бъде преценено. Откритията му биха могли да направят Земята рай, което обаче, както знаете, нашите "кормчии" не желаят.

Сред тях освен уредите за улавяне и трансформиране на енергията на етера е т. нар. твърдотелен конвертор (solid state converter), създаден през 1931 г. Той се задвижва от специален електромотор, който е монтиран на тежка лимузина и има същите показатели, както и обикновения бензинов мотор. Автомобилът е тестван една седмица на път със скорост 130 км/ч. Средства за горивни материали: НУЛА! Конверторът с размери на кашон за вино произвежда достатъчно енергия, за да осигури цяло едно домакинство!!!

Тесла успява да предизвика и изкуствено земетресение чрез индуцирано разтърсване на тахионното поле, чиято вибрация се предава върху материята. Веднъж подлага на такъв трус жилищен блок в Ню Йорк. Освен патента му за управление на автомобили от разстояние (1898 г.), към неговите разработки спада и безкабелният пренос на енергия.

По-важното за настоящата тема обаче са откритията му за неподвижните вълни (които ще разгледаме малко по-нататък) и екстремно ниските честоти, известни като "ефектът на Тесла". Днес те са в основата на всички съвременни изследвания в областта на ELF -комуникацията. Ако тахионното поле на ЕLF- вълните бъде насочено към човек, това води до разстройство в електрическите функции на мозъка и тежки увреждания в будно съзнание. Парализираните неврологични и физиологични функции намаляват интелектуалната активност и човек става по-податлив на внушение. Че това се прави целенасочено, разбираме от статия на "Асошейтед прес" от 20 май 1983 г., в която се казва, че най-малко от 1960 г. насам СССР използва устройство, познато под името ЛИДА (LIDA), за да влияе на човешкото поведение чрез нискочестотни радиовълни. ЛИДА е въведена в СССР като успокоително средство и предизвиква състояние, подобно на транс. Чрез него могат да се лекуват психични проблеми, неврози и високо кръвно налягане, както и да се предизвикат депресии и агресии. С помощта на големите модели на ЛИДА са облъчвани отделни хора, градове и дори цели области в СССР и САЩ, за да се предизвикат опредeлени модели на поведение. По сведение на американската Агенция за военно разузнаване(Defence Intelligence Agency) с дистанционно въздействие е възможно в човешкия мозък да се появят звуци и дори цели думи, както и да се предизвикат апоплектични удари, отказ на сърдечната дейност, епилептични припадъци и други болестни състояния.

Един от ранните случаи на "невидимата война", за който обществото научи, е т. нар. "Сигнал Москва". При претърсване за "бръмбари" през 1962 г. в американското посолство в Москва е открит микровълнов лъч, насочен директно към сградата. Мотивите за съветската микровълнова атака бяха разследвани от ЦРУ в проекта "Пандора". Оказа се, че ефектите, предизвикани от микровълните, са болки в главата и очите, повръщане, умора, слабост, виене на свят, раздразнителност, страх, депресия, лош сън, напрежение, забавяне на интелектуалните функции, намалена памет и рак. Според показанията на съветника по сигурността Збигнев Бжежински персоналът от американското посолство в Москва показва най-висок процент на раково заболели в целия свят. Въпреки кратката пауза, спечелена по настояване на американския президент Линдън Джонсън от премиера Алексей Косигин, бомбардирането с микровълни е възобновено.

http://www.vestnikataka.bg/show_news.php?id=209107&cat=9



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: allvin
Категория: Други
Прочетен: 1466711
Постинги: 356
Коментари: 1447
Гласове: 2969
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930