Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2011 00:23 - ТАЙНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА СВЕТА - СЪВЕТА НА ЕВРЕЙСКИТЕ СТАРЕЙШИНИ
Автор: allvin Категория: Политика   
Прочетен: 5003 Коментари: 8 Гласове:
6

Последна промяна: 17.05.2011 21:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

НЕКА СЕ ОПИТАМЕ ДА РАЗБЕРЕМ
КОИ СА СТАРЕЙШИНИТЕ

Това е още неоткрита тайна. Те са „скритата ръка", за която пише руският генерал Череп Спиридович. Те не са Комитета на представителите (Еврейския парламент в Англия), нито Световния израелски съюз със седалище Париж. Известният немски учен и политик Валтер Ратенау, по националност евреин, дава малко осветление по този въпрос във „Винер Фрайе Пресе" от 24 декември 1912 г.: „ Триста души, всеки от които познава всички останали, предопределят и решават съдбата на Европейския континент, и те избират своите приемници от антуража си". Политикът Валтер Ратенау несъмнено е знаел техните имена, бидейки самият един от тях.
Съществува един Протокол от XV-mo столетие, който ционистите трудно могат да предста-вят като фалшификат, тъй като съдържанието му е поместено в Ротшилдовия вестник „Ревю дез"етюд жюив", финансиран от, Джеймс де Ротшилд, който публикува в 1889г. два документа, които доказват истинността на Протоколите, потвърждавайки, че Ционските мъдреци последователно са провеждали плана си в продължение на столетия. На 13 януари 1489 г. еврейският равин Хемор от гр. Арл във френския департамент Прованс пише писмо до Големия санхедрим със седалище в Константинопол, в което иска съвет как да постъпят евреите, тъй като жителите на Арл заплашвали синагогата. Последвал отговор:
„ Скъпи и любими брат на Мойсей, получихме твоето писмо, в което ни казваш за вашите безпокойст-ва и беди. Ние изпитваме голяма болка, като чуваме за тях.
Съветът на Великите старейшини и равини е следният:
1. По отношение на това, че кралят на Франция ви задължава да станете християни: направете го, след като не можете да направите друго, но нека законите на Мойсей бъдат запазени във вашите сърца.
2. По отношение на това, че са наредили да ви лишат от вашите имущества (законът е, че когато евреите се покръстят, те трябва да се лишат от имуществата си):
направете вашите синове търговци, така че малко по малко те да лишат християните от техните имущества.
3. По отношение на това, че те посягат на вашия живот: направете вашите синове лекари и аптекари, така че те да могат да отнемат живота на християните.
4. По отношение на това, че те разрушават вашите синагоги: направете вашите синове каноници и духовни лица, за да знаят как да могат те да разрушат техните църкви.
5. По отношение на другите неприятности, от които се оплаквате: направете така, че вашите синове да станат застъпници и адвокати и гледайте те винаги да бъдат по върховете и да се занимават с държавните работи, така че да можете да поставите християните под вашия ярем. Вие трябва да доминирате и господствате в света и да им отмъстите.
6. Не се отклонявайте от тази заповед, която ние ви даваме, защото вие сами ще се уверите от личен опит, че така както сега сте унижени, вие ще достигнете действи- телно заслужената власт.
Подпис: V.S.S.V.F.F. Принц на евреите, 21 ноември (caslue) 1489г.








Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mominasylza - Поздрави. Това ми беше отговорено когато и аз като тебе бях писала по тази тема. без коментар
26.02.2011 01:03
Нещата са простички, но нееврейски ум не може да ги схване.
Ако имаш право да си печаташ шарени хартийки, да пишеш каквито си щеш цифри на тях, и срещу тези хартийки можеш да си вземеш каквото поискаш на тоя свят, ТИ ЗА ТОВА ПРАВО ЩЕ ВОЮВАШ СЪС ЗЪБИ И С НОКТИ!И няма да го даваш това право на никой друг.
цитирай
2. grigorsimov - Поздравление за публикацията!
26.02.2011 10:09
Точно такива факти и документи трябва да се публикуват, които по никакъв аргументиран начин не могат да бъдат отречени, понеже са публикувани и от самите евреи. А животът потвърждава всяка буква от написаното, и в това писмо до еврейския синедрион в Истамбул, и в словото на равина Райхорн, и тайните протоколи, и прогнозата ба Дълес, и речта на равина Рабинович, и "катехизисът на съветския евреин, и изповедта на "свърхчовека"! И още множество документи и документирани самопризнания, като публикацията на биографа на Ротшилд - Ели Раваж, и т.н. и т.н.
Но в случая с това писмо от 1489 г. следва да се има предвид, че оплакванията на евреите, че били преследвани, съ дължът точно от подобни мафиотски дела и от чисто паразитния им начин на живот, - наложен им принудително от същия техен Синедрион и от техния световен Принц.
Но Синедрионът или Съветът на старейшините им, всъщност са били и са, истинско задкулисно Световно правителство, а техният Принц, всъщност е световен Цар.
Забележете, че техният Синедрион винаги се намира там, където е световната сила: В Рим и Римската империя; във Вавилон, след разрушаването на Йерусалим (а кой и с какви подбуди го разрушава, ще се доказва тепърва, но логиката - кой има изгода, посочва подбудителя и извършителя); в Константинопол (Истамбул), след завладяването му от турците; а сега - в Ню Йорк!
Но тази последователна миграция на световното еврейско правителство, неозначава само, че те вървят с победителите и с тираните, а означава, че именно Техното световно правителство създава, насочва и контролира световните сили и империи, като първата задача на имперските 'легиони' е да тероризира и унищожава всички завладяни и всички околни, висококултурни народи. за да могат накрая евреите, пишейки историята ни, да запишат, че техните империи и техните императори били велики, а унищожените от тях народи, били варвари. Но именно, унищожаването на културата, книжнината и историята на покорените народи, е било главната им сатанинска цел.
цитирай
3. анонимен - СТИГА С ТИЯ "ЕВРЕЙСКИ ДЪВКИ"!
26.02.2011 11:17
ЕВРЕИТЕ , СА СОЛТА НА ЗЕМЯТА!
УМНИ И КАДЪРНИ СА....И ТОВА НЕ ВИ ДАВА ПОКОЙ!
В ТЯХ СА ПАРИТЕ-----ЗАТОВА ГИ МРАЗИТЕ!!!

КОМУНИЗМА/СОЦИАЛИЗМА/--"ТОВА Е ИДЕОЛОГИЯ НА ЗАВИСТТА И ЗЛОБАТА НА ПРИМИТИВНИЯ МОЗЪК ,НА ПОСРЕДСТВЕНАТА ЛИЧНОСТ"!

КОМУНИСТИТЕ И "НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИТЕ", СТЕ СИ ОТ ЕДНО КОТИЛО!!!
НАЛИ ХИТЛЕР И СТАЛИН , СИ БЯХА СЪЮЗНИЦИ???!
ПОСЛЕ СЕ СБИХА ----ЗА ПОДЯЛБАТА НА ЕВРОПА И СВЕТА!

ТИЯ ГДЕТО СПЕЧЕЛИХА ВОЙНАТА СЕ КИЧАТ С ПРОЗВИЩЕТО ..."АНТИФАШИСТИ"!
АКО Я БЕШЕ СПЕЧЕЛИЛ ХИТЛЕР---ЩЯХТЕ ДА СТЕ ..."АНТИКОМУНИСТИ"!
..НАЛИ ВИ ЗНАЕМ ВЕЧЕ ПРОДАЖНАТА ДУШИЦА-----ПАРИТЕ СА ВИ ЦЕЛТА!!!!
КАПИТАЛА-----ДРУГОТО СА ПРИКАЗКИ ,ЗА НАИВНИЦИ И ТЪПАНАРИ....!
цитирай
4. mominasylza - не са дъвки, 3ка еврейски кебапчета!!!
26.02.2011 15:43
1.ЕВРЕИТЕ , СА СОЛТА НА ЗЕМЯТА!– аха, солта са, а ти д а обичаш пресолени манджи,аз не!
2.УМНИ И КАДЪРНИ СА.– и туй е тъй,ама за тез дето им вярват! Да, когато се опитват да ме правят на глупак и да с е опитват д а ме прекарват за жълти стотнки и да ми се хвърля необосновано презрение в лицето– дане ми дава покой. НЕ СЪМ ГОЙ!
3.В ТЯХ СА ПАРИТЕ-----ЗАТОВА ГИ МРАЗИТЕ!!!– не за това че у тех са парите а за НАЧИНА по който парите са у тех! Виж 2!
4.КОМУНИЗМА/СОЦИАЛИЗМА/--"ТОВА Е ИДЕОЛОГИЯ НА ЗАВИСТТА И ЗЛОБАТА НА ПРИМИТИВНИЯ МОЗЪК ,НА ПОСРЕДСТВЕНАТА ЛИЧНОСТ"!–шшшшшшшш,ало, май малко книжки си попрочелО, иначе щеше да знаеш ЧИЯ ИДЕЯ е булшита дето си го написал. Е обикновен гой не е седнал да го измисли....пак беха евреи.
5.КОМУНИСТИТЕ И "НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИТЕ", СТЕ СИ ОТ ЕДНО КОТИЛО!!!
НАЛИ ХИТЛЕР И СТАЛИН , СИ БЯХА СЪЮЗНИЦИ???!
ПОСЛЕ СЕ СБИХА ----ЗА ПОДЯЛБАТА НА ЕВРОПА И СВЕТА!––какво да ти обеснявам, повтаряш се, пак в книжките има ИНФО, за тея дето си ги писалО– а уж гарван гарвано окО не вади,ахам...аз по го гледам като разпра между себеподобни, дето обаче като по хитри пратиха други да се бият за ТЕХНИТЕ каузи, а самИ седеха отзаде да дават МЪДРИ съвети ,които струваха...колко милиона беха, 20 или повеКЬе?
6.ТИЯ ГДЕТО СПЕЧЕЛИХА ВОЙНАТА СЕ КИЧАТ С ПРОЗВИЩЕТО ..."АНТИФАШИСТИ"!–,ахам, икой спечели войната? Тея дето беха на фронта ,дето незнам колко милиона от тех останаха инвалиди и после требваше фамилиите им д аги гледат,бедни,голи и боси,аха, е да де, е те точно те после поеха световната власт,да му с е невиди! И от мнооо голема скука, има нема на десетилетие все се чудат къде да запалат ново огнище,ъхъм!
7.АКО Я БЕШЕ СПЕЧЕЛИЛ ХИТЛЕР---ЩЯХТЕ....ами щеше да си или ароматен сапун, или в най –лошия случай некой полюлей,или непо по така модерно,зависи как решаха Хората Му.
8.НАЛИ ВИ ЗНАЕМ ВЕЧЕ ПРОДАЖНАТА ДУШИЦА-това към кого? Към Билдербергите, Мъдреците от Цион, Малтийския орден, Баварските илюминати, Лондонското лоби, Ню Йоркските бандити, Уолстрийт...
цитирай
5. mominasylza - чекай да си довършим
26.02.2011 15:48
ПАРИТЕ СА ВИ ЦЕЛТА!!!!–да де, Нещата са простички, но нееврейски ум не може да ги схване.
Ако имаш право да си печаташ шарени хартийки, да пишеш каквито си щеш цифри на тях, и срещу тези хартийки можеш да си вземеш каквото поискаш на тоя свят, ТИ ЗА ТОВА ПРАВО ЩЕ ВОЮВАШ СЪС ЗЪБИ И С НОКТИ!И няма да го даваш това право на никой друг. Нали за това се и възмущаваме, и вервай ми ако има начин, няма да ВИ е до смех!

КАПИТАЛА-----ДРУГОТО СА ПРИКАЗКИ ,ЗА НАИВНИЦИ И ТЪПАНАРИ..– развивани, украсени, напудрени,**дъвки**–да се изразим както твоя милост,умишленото създаване именно на тея наивници и тъпанари, за да имате капитал за паразитиране– виж по горе,че само сеповтарям,аре бегай.
цитирай
6. mominasylza - забравих да допълня
26.02.2011 15:49
а дано ме разберЕш,
Титлата не означава автоматично, че носителят й не е негодник
цитирай
7. анонимен - .."БУЛШИТА"..ГЛУПАКО Е НА ПИСАТЕЛЯ ИГОР БУНИЧ!
26.02.2011 20:09
ЦЯЛА ПОРЕДИЦА ОТ БЕСТСЕЛЪРИ Е НАПИСАЛ ЧОВЕКА!
ЧЕТЕ ГИ, ЦЯЛ СВЯТ!
ПРОЧЕТИ ГИ И ТИ....ЧЕТИ----ТО "СЛЯПОТО КОМУНИСТЧЕ", ...ОКАТО ПРАВИ!!!
А, ТОВА ЗА ТИТЛИТЕ ...ГО РАЗПРАВЯЙ НА ТВОИТЕ СЪПАРТИЙЦИ, ЗАЩОТО СА СЕ НАКИЧИЛИ С ТИТЛИ......АМА, ВСЕ "ПОДАРЕНИ ОТ ПАРТИЯТА":
...КУЧЕТО У ГЪЗА НЕ МОГАТ УБОДЕ,... КАМОЛИ ДА СВЪРШАТ НЕЩО...!

АКО ВИ БОЛИ ТОЛКОВА....КОЛКОТО СТЕ НЕКАДЪРНИ, ТОВА КОМУНИСТИТЕ---ДА СТЕ ИЗМРЕЛИ ,КАТО МУХИТЕ....!
АМА , НЕЙСЕ...НАЛИ ТОВА ВИЕ КРИТЕРИЯ ЗА ЧЛЕНСТВО В ПАРТИЯТА....ДА ВИ Е ЗДРАВЕ!
цитирай
8. mominasylza - ммдамм,извинявам се, но нищо не разбрах
26.02.2011 22:57
Четох го, четох, мислих, чудих се...ми не,не го разбирам.Много букви, да,български са, четат се,и май че нещо се крещи, така го разбирам,а това крясъците са вид невротизъм...мдамм,съжалявам 3ка еврейски кебапчета,ама не мога така да водя диалог,върху безсмислен текст,крещейки за да ми обърнат внимание,пишейки несвързано, щото,чекай малко сега да се опитам да свържа нещо.Значи има обвинение в комунизъм, има нещо за слепци, некво членство в Партия,какво куче ше бодем отзаде не разбрах..некадърни и умрели ядени от мухи....–съжалявам,за мен това нема никакъв смисъл. Ти текста на постина по диагонал ли чете,или нещо си объркалО страниците.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: allvin
Категория: Други
Прочетен: 1466199
Постинги: 356
Коментари: 1447
Гласове: 2969
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930