Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2016 02:23 - ,,Небесно Царство"
Автор: allvin Категория: Други   
Прочетен: 1825 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 01.03.2020 09:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    ,,В един свят, където смъртта е ловец, приятелю мой, няма време за съжаления, нито за съмнения. Има време само за решения".

     Карлос Кастанеда

    В тези празнични дни хората се отпускат и празнуват, но за злото няма почивни дни. Сега ще ви разкажа как ме атакуваха преди няколко месеца. Беше в началото на декември 2015. Един следобед нещо ми се доспа и реших да му ,,ударя" една малка следобедна дрямка. И засънувах, че е лято, горещо е, а аз съм взел една кофа с вода, смея се и пръскам всичко наоколо. И по едно време към мен се присъедини още един човек, и той с кофа с вода, и той се смееше и пръскаше всичко наоколо. И по едно време той ми предложи да се състезаваме кой повече ще издържи без въздух, като си натопиме главите в кофите. И аз започнах, и по едно време чувствам как човека ми натиска главата и аз отначало си помислих, че си прави шега, за да ме уплаши. Дотук ,,добре", но въздухът започна да ми свършва и аз се опитах да си извадя главата, но онзи продължаваше да ме натиска, и разбрах, че той се опитва да ме убие! И изведнъж го видях как се усмихва( в ,,зоната на здрача" физическите сетива имат малко по-други свойства, ако някой се чуди как съм го ,,видял")! Най-ужасяващото в случая беше, че той не се усмихваше с някаква злобна усмивка, а с една такава ласкава,мила усмивка, или, както съм срещал в нета един израз за Сталин - ...,, а очите му едни такива бащински, ласкави, добри"..."... И аз вече си заминавах, но Слънцето, както си светеше в небето, изведнъж засия с една много ярка светлина и се появи само на няколко метра от мен, а в следващия миг се събудих! Слънцето е било всъщност ,,ангел Господен", както се казва в Библията, и благодарение на Неговата помощ оживях. И други пъти съм бил зле, но за първи път ме атакуваха така, така че внимавайте и вие!
     Вероятно някои от вас са виждали вечер, при загасена лампа, как в мига, когато ръката им с върховете на някой от пръстите си докосват металната дръжка на вратата на стаята си, как прескача искра и същевременно се чува един съвсем тих ,,пукот" и се усеща едно съвсем леко убождане както от върха на игла, когато се взима кръв от върха на пръстите на хората за медицински изследвания в някоя клиника... Всъщност това е микро-заряд, микро-светкавица, но това, което в повечето хора е само загатнато и е съвсем недоразвито, при черните ангели - демоните на мрака, е развито многократно повече и не само е в стотици, ако не и хиляди пъти в повече, но те умеят и да си служат с тях така, както например един механик със своите инструменти може да ви сглоби всякаква ,,джаджа", но може и да я разглоби, а силите на злото това могат да го правят и светкавично ...(а освен това ,,биополе" или ,,аура", както му викат на изток, има и други ,,биополета", ,,наредени"също както пръстените на Сатурн, за които нашите пишман учени, ,,яйцеглавите", си нямат и понятие даже...)
          Така че тези от новите политици,които от известно време ги наблюдавам, въпреки че са умни,енергични и действат за доброто на България, реално погледнато са само едни наивници, които само временно ще задържат идването на ,,новия световен ред", както включените помпи при авария на кораб само временно ще задържат напора на водата, както беше и при ,,Титаник" ... Референдумът на Слави Трифонов и той ще бъде само една ,,временна помпа". Най-мощната ,,помпа" трябваше да бъдат така наречените ,,националистически партии"(,,пишман-патрЕотите!"), но те се провалиха(при събитията в Раднево да видяхте там някой от политическите им лидери?), а ако се създаде нова националистическа формация и успее да ,,вземе" власта, то даже и тогава няма да издържи повече от няколко години, защото или светът ще хвърли срещу нас своите армии така, както направиха някога срещу Хитлер, или ще предизвикат братоубийствена война сред нас, както направиха с ВМРО в началото на миналия век в Македония, или чрез тероризъм или предателство ще избият водачите на тази нова политическа фракция,както някога убиха ген. Христо Луков, или ще измислят някаква нова ,,гадост", както лично на мен ми пратиха ,,човекът с добрата усмивка"- ,,психотронният килър" - ,,последният писък на модата" - хах ... Нищо чудно този ,,човечец" да е бил обучаван в някой таен център, подобен на подземната академия на КГБ(ако въобще наистина го е имало!) - още през 1998 г. попаднах на едно ,,книжле" от библиотека ,,Командос" - ,,Свръхчовекът и подземната Академия на КГБ"- автори Пламен Григоров и Красен Костов,издадена през 1998 г.; но аз лично, доколкото успях да ,,подуша", този ,,човечец" май беше ,,доприпкал" тук при мен от запад и беше далеч над ,,средното ниво" даже и на специалните им НАТО-вски части... ; а още по-вероятно е да е бил някакъв високопоставен демон от демонската йерархия от най-близките на Луцифер, а нищо чудно да е бил и самият Луцифер ...                
     Лично аз бих подкрепил такива хора(новите  националисти), защото ще има време да се подготвят хората за бъдещите страшни събития. Искам да кажа, че след някоя и друга година световният ,,елит" и нашите ,,пишман-политици" така ,,ще оплетат конците", че ще се наложи Самият Бог да идва пак тук на Земята, за да ни оправя ,,бакиите", но този път не ,,като агне, водено на клане"(,,Исая"- 53 глава), а като разярен лъв или гризли: ...,,С рев, който сякаш разтресе земята като земетресение,огромната гризли отскочи назад и се изправи в целия си исполински ръст. Очите му светеха с огнения блясък на червени гранати и зениците му почти не се виждаха от горящия в тях свиреп огън. Човек, изправил се срещу тази гризли в този момент,щеше да разбере, че само един от двамата ще излезе жив от борбата."(,,Тир" - Джеймс Оливър Кърууд).Оцелелите ще бъдат взети в Космоса, където ще се лекуват, възстановяват и подготвят за последната битка със силите на злото тук на Земята.Този период ще е хиляда години и именно това ще е истинският ,,хилядолетен райх", а не както Хитлер смяташе, че ще е тук, на Земята. ,,Хилядолетният Райх" ще е преходният период между старата и новата  цивилизация, едно истинско ,,Небесно Царство" като в едноименния филм, само че още повече красиво - много повече ... За  съжаление Луцифер успя да заблуди Хитлер, като го отклони в ,,коловоза" на древните езотерични учения и впоследствие предизвика съвсем съзнателно масова касапница - втората световна война. Това само показва колко повече е хитър и умен от който и да е човек - както се казва - докато се усетиш, и той вече е ,,забил зъбите си" в теб...

         ,,Age, guod agis, et respice finem" -
         ,,Прави, каквото правиш, но мисли за после".












Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. krumbelosvet - Сънят с давенето вероятно е симптом за сърдечна недостатъчност, реална, не свръхестествена.
08.05.2016 14:40
После зловещия Сталин, добрия Хитлер и добрият ген. Луков...
цитирай
2. allvin - После зловещия Сталин, добрия Х...
08.05.2016 15:13
krumbelosvet написа:
После зловещия Сталин, добрия Хитлер и добрият ген. Луков...

Аз засега, слава Богу, се чувствам добре. Тези дни си правих разходки от по няколко километра и се чувствам отлично! Но може и наистина нещо временно да не съм бил във форма( не толкова физически, а по-скоро психически), а силите на злото са като хищници - те ,,надушват" слабостта( макар и временна!), и веднага да са се възползвали от сгодния случай! Хищникът си е хищник и трябва да се внимава - може би самият аз съм се ,,открил" по невнимание, а те само това и чакат.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: allvin
Категория: Други
Прочетен: 1457585
Постинги: 356
Коментари: 1447
Гласове: 2968
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031