Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2015 22:22 - ,,Hannibal ad portas"
Автор: allvin Категория: Други   
Прочетен: 7561 Коментари: 22 Гласове:
1

Последна промяна: 10.04.2020 14:18


                       Здравейте!

,,Как сте, как я карате?"(както обичаше да казва бай ви Тошо)- хахахахаха...

Ще гласувате ли на предстоящите избори? И да гласувате, и да не гласувате - все тая - ,,Матрицата" ще си остане същата, защото е правена от Луцифер с ,,Единственият Пръстен"(егоизмът!), на ръката му! (тези, които са чели книгите на Толкин и са гледали филмите по неговите книги- ще ме разберат!). Който подцени Луцифер или му се довери, ще свърши в гроба!

Да се появиш в тази реална Вселена, да бъдеш извикан за живот от ,,нищото", струва неимоверно повече от това да имаш цялата сила и мощ на света, но щом мнозинството от българите и другите народи не го оценяват това и продължават да вършат зло, ще бъдат върнати обратно без възможност за ,,поправителен". Богът постепенно се оттегля от хората, които все повече и повече харесват Луцифер и така неусетно се превръщат в ,,орки"(защото Той ( Богът), може да го направи това и изведнъж,(да оттегли защитата Си от хората), но до следващия ден почти всички хора вече ще са мъртви - Луцифер ще ги избие без да му мигне окото!) - вижте например началото на книгата ,,Йов" от Библията! Скоро Луцифер ще хвърли срещу хората своята армия на ,,Конниците на Апокалипсиса", а ислямистите(ах, тези ,,клети,клети бежанци" - ,,орките" на Луцифер!!), са техният авангард под благосклонният поглед на предателите от българският и европейският политически ,,елит" и с активната подкрепа на Съединените Американски Ционистки Щати! Пфу!

Новият Световен Ред идва и каквото и да правите, няма да го спрете, но който се подготви, той ще оцелее! И на Едмон Дантес му беше страшно в затвора на замъка Иф, но излезе накрая от там като ,,Граф Монте Кристо"! (А за пишещият тези редове ролята на ,,абат Фариа" я изигра Христо Гешанов и той все още преподава, така че който иска, може да се възползва от неговите фундаментални знания!).


,,Всяка нощ когато спя на меко и в огнището светлее жар, нейде по родопските пътеки тихо,тихо крачи граничар".


,,Hannibal ad portas", са казвали някога римляните, а ,,утре" изразът ще: бъде:
,,Добре дошли" във ,,Новия Световен Ред" !













Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. allvin - Розета Заркова 3 часа · &q...
24.10.2015 20:17
Розета Заркова
3 часа ·

"Шейх Юсуф ал-Карадауи често казва за Европа: „Не е нужно завоеванието да се осъществява със силата на оръжието. Ние ще превземем тези страни без всякаква войска. На нас ни е нужна само армия от богослови и проповедници, които да говорят за исляма на всички езици и диалекти.” Затова организацията на Юсуф се занимава със създаването и разпростирането на мрежа от джамии, религиозни училища, центрове за подготовка на имами и проповядване на ислямската религиозна норма. Това, разбира се, е по-интелигентният начин за подмяна на европейската християнска култура, просто като се потопи Европа и се разтвори в ислямското множество."
.............................
Ето какво мисля по повод казаното от шейха: забелязвате ли, че освен мрежи от джамии, те създават и религиозни училища, че исляма се проповядва на всички езици и диалекти. А,сега се замислете какво всъщност е положението на европееца! Къде са християнските апостоли да благовестват? Къде са християнските училища? Службите в църквите се водят на неразбираем латински или черковнославянски или Бог знае на какъв език? Евангелските деноминации също са се откъснали от същността и са се превърнали в обредно-ритуални и благотворителни служби (лошо няма да се помага на хората, но това не значи християнизация). Вместо християнски живот и ценности, европейците се отдадоха на разгул, на всякакви перверзии. Стигна се прокълнатото от Бога мъжеложство и содомии публично да бъдат узаконени, да не говорим за хомобраковете и осиновяване на деца от хомосексуалисти и педофили. Голотата и всякакви пороци са ежедневие, внушавайки ни, че носят пари. Много млади хора се подхлъзват по стълбата на греха, но има и такива, които са жадни за нещо друго и тоя дефицит много умело се попълва от ислямските проповедници. Защото християнски НЯМА! Воденето на църковна служба не е проповедничество. Обучението изисква изучаване на Словото ежедневно чрез знаещи и истински вярващи християнски апостоли. Къде са те?! Европа се дехристиянизира по собствено желание, а сега търси причината във външната инвазия. Който се е отказал - т.е. не вярва и не иска да разбере какво е вяра в Христа, той доброволно се е отказал от Божието благоволение и е напълно безсмислено да моли Бога да го пази. Защото Господ отвръща очи от невярващите и престъпващи заветите му. Непознавайки Бога, европейците не знаят и за неговите възможности, и треперят от страх пред исляма. И има защо.
цитирай
2. allvin - Лидия Делирадева преди 4 часа · ...
25.10.2015 01:26
Лидия Делирадева
преди 4 часа · Sofia ·

На днешната дата, през 1929 г., е роден Йордан Радичков, който сееше лъвове...
"Есента баща ми умря и тогава аз продължих да сея лъвове в нивата и да жъна зайци от нея. Съседите известно време се смяха, че сея лъвове, а жъна зайци, но после престанаха да се смеят й взеха да ме гледат накриво. Откъде-накъде, викаха те, ние ще сеем леща, а той ще сее лъвове! Той да не би да е по-горе от нас! За да угодя на съседите, се отказах от лъвовете и почнах и аз да сея леща. Тогава те почнаха да се смеят и да говорят зад гърба ми, че не става човек от мене. Баща му, викаха те, сееше лъвове, а тоя седнал да сее леща. Тогава разбрах, че не трябва да слушам съседите. Сей лъвове, милостиви читателю, та макар и да жънеш зайци! Може би един ден съдбата ще те възнагради и сред мършавите зайци в твоята нива ще те срещне спокойно лъвът. Бог да те благослови! - "Домашна тетрадка – Педя земя"
цитирай
3. allvin - Иванчо Иванов сподели своя публ...
25.10.2015 01:43
Иванчо Иванов сподели своя публикация.
54 мин. · Редактирано ·

ЗКП - то казваше , да не допуснем чужди прасета да ровят в нашата китна градина!!!! ...........прав е бил, отнася се за 1973 год. на границата с Турция - Елховският граничен отряд !!!!
Иванчо Иванов
58 мин. ·

Оги Пелов Даниел Цанев Когато бях малък баща ми ми казваше всяка вечер едно стихотворение Ще го цитирам:Всяка нощ когато спя на меко и в огнището светлее жар нейде по Родопските пътеки тихо тихо крачи граничар стиска заредена карабина бомба тегне на шинела сив ако враг през границата мине граничара ще го хване жив ! Аз обичам много този батко той безпирно бди над нас по спокойно да работи татко по спокойно да се уча аз!Никога няма да го забравя това стихотворение! Опитвам се да възпитам и моите деца в същия дух но уви! Управниците ни ги учат на друго!
цитирай
4. allvin - Dancho Mateev харесва публикация ...
25.10.2015 01:45
Dancho Mateev харесва публикация на Розета Заркова.

Понеже тия дни някои ще зациклят отново в утопията, наречена избори (макар и местни), ще кажа кратко и ясно:
Няма никакво значение какъв е резулта от изборите и как са манипулирани. България няма суверенитет като държава, а отделните населени места се владеят от олигарси-феодали. Който и да е на власт, това е формално, защото той ще е марионетка на българското задкулисие, което пък е марионетка на европейското задкулисие, което пък е марионетка на американското. Единствено тук-там за някои абсолютно незначими за олигархията малки населени места (селца и градчета от селски тип) ще има някакво значение- не дали кметът е поставен от политическа партия, а дали поне малко е енергичен да създаде някаква човешка атмосфера за оредялото население.
Всичко останало е димка! И се отнася и за безумния референдум на фона на казаното по-горе. Ние вече живеем в епохата на големия Биг брадър (по Оруел) и имагинерното понятие демокрация (респективно- избори) вече са прах в очите на безпросветната рая.
цитирай
5. allvin - Понякога имаме нужда от малко тиха ...
25.10.2015 01:50
Понякога имаме нужда от малко тиха доброта. Пожелавам я на всеки!...
smile emoticon


Приказка за Пъна

В гората, сякаш че насън,
живееше самотен Пън,
съвсем прогнил от дъждовете,
гъбясал, прашен и безцветен,
от сто години беше там -
ненужен, оглушал и сам.
Шумяха живите дървета:
"Я по-добре го изгорете!
Подобно чучело стърчи -
изсъхнал, грозен, все мълчи."
А той наистина мълчеше,
защото много го болеше
и молеше се някой ден,
от мълния възпламенен,
на пепел и на прах да стане,
наместо личинки да храни.
Ала в една студена нощ
до него заек сивокож
се спря и тихичко проплака,
че се страхува сам във мрака.
И старият самотен Пън
му каза: "Влез! Не стой навън!
Додето сняг в гората трупа,
живей във моята хралупа."
Тъй ден след нощ от зла беда
над своя малък заек бдя....

Дали от заешкото тяло
доброто някак оживяло
във корените му сребристи?...
Напролет Пъна се разлисти.

Ники Комедвенска
"Свят за лудите"
цитирай
6. allvin - публикация ...
25.10.2015 02:50
публикация на Елена Ваташка.

Смазващо тежко един народ да изгуби свои изконни земи след война, още повече когато е спечелил всички битки. Още по-страшно обаче е да изгуби и тези земи, които са му останали без дори да даде и едно сражение, и една битка. Неусетно, но неумолимо, отказвайки се от своята същност, срещу абсолютно нищо.
цитирай
7. allvin - чернова-1 част
25.10.2015 15:23
това беше първоначалният вид на постинга:
Как сте, как сте? (както питаше едно време бай ви Тошо)- хахахахаха...
Ще гласувате ли на предстоящите избори? И да гласувате, и да не гласувате - все тая! - системата(,,Матрицата"), няма да се промени, защото е направена лично от ,,чичо Лу" с ,,Единственият Пръстен" на ръката му ...

Щом мнозинството българи( и от другите народи!), продължават да ,,спят'', ще бъдат върнати в онази част от Вселената, откъдето някога са били ,,повикани" - да си ,,отспят" на ,,спокойствие". Да се появиш в тази реална Вселена, да бъдеш ,,извикан" към съществуване и живот е шанс, несравнимо по-голям от този примерно да ,,праскаш" всяка седмица шестица от тотото, но щом това не се оценява както трябва и не се цени, и се върши зло - айде обратно! Армията на ,,Конниците на Апокалипсиса" ще я свърши тази работа и те вече я започнаха - ислямистите,(ах, тези ,,клети,клети бежанци"!),които сега нахлуват в Европа, са само техният ,,авангард" под благосклонните погледи на предателите от българският и европейски политически ,,елит"(пфу!). И най-вече с ,,неоценимата" помощ на мулти-култи милиардерските еврейски(и не само!) фамилии на Големият ,,брат" отвъд Атлантика - така наречените ,,Съединени Американски(Ционистки) Щати!

Що се отнася до Русия, в момента руските олигарси гледат да се спотайват и много-много да не ,,ръмжат", след като някои от тях изядоха пердаха, но Путин няма да е вечен - след още някоя и друга година ще му спретнат я ,,майданче",я някое превратче(или той сам ще се оттегли), и тогава и в Русия ще стане страшно - човек няма да знае накъде да бяга - на запад - ислямисти, на изток - безредици, на север - ледове, на юг - пясъци ...; но който се е подготвил навреме за ,,зимата" на Новия Световен Ред,той ще оцелее!
цитирай
8. allvin - чернова-2 част
25.10.2015 15:24
И Едмон Дантес, когато го хвърлиха заради подъл донос в затвора на замъка ,,Иф", беше един наивен и прост моряк,(а в затвора беше страшно - много страшно!); но излезе оттам като ,,граф Монте Кристо"!(за мен лично ролята на ,,абат Фариа" в моя живот я изпълни Христо Гешанов - и вие може да се възползвате от неговите фундаментални знания - все още е жив и все още продължава да преподава!). Луцифер - Демонът на Мрака, е като Саурон от книгите на Толкин - истинско изчадие на мрака, но с красива външност! Подцените ли го обаче, доверите ли му се - край с вас!!!(както се случи с Келембримбор от клипа по-долу).

Някога римляните са казвали: ,,Hannibal ad portas"!,
а днес изразът е ,,Добре дошли" в Новия Световен Ред!!!
цитирай
9. allvin - Елена Ваташка преди 22 мин. · Р...
26.10.2015 20:03
Елена Ваташка
преди 22 мин. · Редактирано ·

Искам да доживея мига, в който ще се появи този политически водач, който ще изправи не българи срещу българи като смъртни врагове, а обединени българи на смъртоносна битка с враждебни небългари. Да внасяш омраза и раздор между българите нито е трудно, нито е ново, нито е оригинално. Да вкарваш отровата на чужди идеологии и да ги цепиш на лагери "фили" и "фоби", да ги караш да се преследват и избиват взаимно под чуждо давление, е едно от основните занимания на българския политически елит още от Освобождението, та до ден днешен. А междувременно турско-циганската паплач расте на воля, множи се необезпокоявана, добре хрантутена от всички власти и от всички управници, обнаглява и вече ни задушава, просто защото никой не се занимава с нея. Нямаме много време да се освестим.
цитирай
10. allvin - Добрин Петков38 мин. ·И ако ...
27.10.2015 13:43
Добрин Петков
38 мин. ·

И ако все още не сте разбрали, че тук избори няма, няма и да разберете, няма и смисъл от каквото и да било, от каквато и да е съпрорива! Софийска община ви го доказа от нагледно по-нагледно! Там ЦИК, МИК, СИК - всичките ви го доказаха!

Хората все още си седят като заложници в концлагер Арена, тумбаците вече празнуват "изборна победа" и те така!
Социологическите боклуци ви обясниха какви са резултатите от телевизора, а единственото излизане от лагера все още е само с линейка!

Това не е всичко - волен, волен , болен - щото тва ви интересува сега, та волен - подписаха ли продажниците в Брюксел да "приютим" едни 100 000 бежанци; и за целта аз, ти, тя и то да изплащаме едни 5 милиарда дълг и да си имаме сериозна заплаха за националната ни сигурност! А ако са в евро тия 5 млрд?

Волен волен волен - циркът е от всичките!

А ние обикновенните българи просто плащаме сметката с пари, кръв и живот - точка
цитирай
11. allvin - Елена Ваташка 9 май · Редактирано ...
28.10.2015 09:59
Елена Ваташка
9 май · Редактирано ·

Военният парад и шествията по улиците на Москва - тържество на бялата раса и арийския боен дух. Твърде бяла, твърде горда и твърде непокорна е тази Русия по вкуса на задкулисните властови центрове на света. Да, няма западна демокрация там, и слава Богу, затова са все още държава-колос и народ от бойци. Жалко за държавите-джуджета Литва, Латвия, Естония, жалко за горда, непокорна и бяла Полша, нима не разбират за какво ги използват?! Жалко за Украйна като държава, Бог да я прости... Жалко за заблудените германци, за 70 години на два пъти ги използват за пушечно месо, вече са само производители и консуматори, потребителски машини без дух и достойнство. Жалко за България, която прилича едновременно на турски вилает, цигански катун и негърско гето откакто е в американската сфера на влияние...
цитирай
12. allvin - Ошо Алия Вчера в 10:09 · Ця...
28.10.2015 23:35
Ошо Алия
Вчера в 10:09 ·

Цялата помия, която се излива като от воняща клоака по Сидеров тези дни от телевизии, артистични гилдии и адвокатска зейнала паст говори само за едно: в България има твърде много хора на хранилка към Световното задкулисие на Финансовите корпорации! Същото онова задкулисие, което създаде и Ислямска държава на убийците главорези, и Украинския Майдановски фашизъм, и Българския протестърски побойник с разголена женска гръд, и политическата наркомафия. Това е задкулисието на Некадърниците, на хората без творчески капацитет, без собствена творческа енергия, които, за да съществуват, просто се продават - и за разлика от проститутките продават не само телата си, но и душите си!
Ако не вярвате - идете и вижте театралните представления на днешния ден: грозни, модернистично отвратителни, без визия, без душа, слуги на грозното и вулгарното безличие на хора без криле. Подплатени обаче с американски долари и натовско евро, те не се свенят да говорят за морал - Моралът на Идиота без национална и сексуална идентичност, без корени и без бъдеще! Моралът на Политическите марионетки - употребени и захвърлени от собствения си "културен" министър!
- https://www.kaldata/…/11724-%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D…/
- Алия Ошо
цитирай
13. allvin - Димитър Димитров 4 септември ...
31.10.2015 09:41
Димитър Димитров
4 септември ·

Скоро не бях ходил във Виена. Сигурно затова неотдавна ме изуми количеството бурки и фереджета, които са навсякъде по улиците – обикновено бутащи бебешки колички, тоест трайно уседнали и активно размножаващи се. За миг имах усещането, че съм попаднал някъде в арабския свят, във времето преди да бъдат свалени светските режими. Пред катедралата „Свети Стефан“ се провеждаше шумен митинг-протест на арабски активисти, които развяваха знамена с надписи „Свобода“. Явно си беше съвсем законен протест, озвучен по всички правила и огласяващ с високи децибели целия площад. Така и не влязох в катедралата. Предпочетох тя да остане както е в спомените ми отпреди и бързо се изнесох от площада в малка странична уличка, за да изпия едно сантиментално виенско кафе. В същото време пред Виенската опера имаше друг протест в подкрепа на гей-браковете. Странно защо беше озвучен с ориенталски музики и танци. Развяваха се знамената на дъгата. Като отивах към двореца Белведере, в мен беше едно такова… как да ви го кажа… Виена я нямаше тук. Духът й си беше отишъл оттук или просто се беше скрил на потайни и невидими места. После пред двореца видях инсталирано някакво футуристично и некадърно безумие – не знам как да го нарека това нещо, някакъв кич, на фона на бароковия дворцов комплекс от 18 век. И така. Тръгнах си с горчивото усещане, че тук нещо вече генерално е сбъркано и не е наред, че е останала една архитектурна черупка на миналото културно величие, която днес е изпразнена от съдържимото си и е напълнена с някаква нова блудкава течност.

Петко Чуков
цитирай
14. allvin - Розета Заркова сподели снимка на ...
31.10.2015 17:56
Розета Заркова сподели снимка на Мини Маус.
28 октомври в 13:39 · Редактирано ·

Ето какво мисля:
България не съществува като държава и като нация по най-важния показател-върховенство на закона, и ще ви обясня защо:
Щом народът е стигнал до абсурдния извод, че нито едно дребно, средно или по-голямо престъплание не следва да се наказват, защото тия, които управляват държавата са най-мащабните разбойници и са безнаказани, вече няма никакъв шанс за възстановяване на обществената и държавна система. Това е тотален разпад. Исторически, такива общества са загивали, освен при намесата на външни фактори като: големи природни бедствия, смъртоносни епидемии и войни. Малтус излезе прав. И не само той.
цитирай
15. allvin - Лидия Делирадева преди час · S...
31.10.2015 21:54
Лидия Делирадева
преди час · Sofia ·

В навечерието на Деня на народните будители ми се иска да цитирам Любен Каравелов, за да подчертая още веднъж, че всичките ни проблеми не идват отвън и никой не ги създава, освен самите ние:

„У нас отдавна се е появило мнение, че главната причина, която ни държи под турското иго, произхожда не от силата и не от способностите на турците, а от чорбаджийската подлост. Това е вярно като ден. Аз смело мога да кажа, че народът ще бъде принуден да изколи по-напред чорбаджиите, а после техните помощници, т.е. правителствените злодейци“.

в. "Независимост"
цитирай
16. allvin - Mario Jekov 7 мин. · Sofia · Ред...
02.11.2015 22:54
Mario Jekov
7 мин. · Sofia · Редактирано ·

ВАЖНО!
Чета пълни глупости и агитации, хората да били подкрепили служителите на МВР за орязаните заплати
Вие луди ли сте!? Или служителите на МВР излизат заедно с народа да извоюват суверенитет и свобода за България или да се уволняват щом са женчовци и нямат кураж да се изправят срещу истинските престъпници!
Защото ще им защитите исканията,които се ограничават с орязване на заплатите им, а след това същите служители ще ви мачкат,бият и продължат да пазят предателите както е ставало много пъти!
Сега имат възможност да изчистят честта на пагоните си, след като сами са ги опетнили!!!
Полицията с народа, а не народа с полицията!!!
Да живее България!!!
цитирай
17. allvin - Iren Pandova 2 часа · Varna · Ре...
03.11.2015 18:41
Iren Pandova
2 часа · Varna · Редактирано ·

Трябва да си идиот, нахранена свиня или българомразец в червата ,за да не виждаш трагедията на България в ЕС и НАТО с марионетките им на власт!
цитирай
18. allvin - Alexander Resilovski 5 часа ·...
15.11.2015 00:53
Alexander Resilovski
5 часа ·

По всички телевизии журналята са се отдали на рев и самосъжаление. Излъчват редове сълзи и редове сополи. Разбира се, трябва да сме съпричастни с французите, НО в момента Европа в ВЪВ ВОЙНА, а по време на война не трябва да се хленчи, а трябва да се действа!
Спрете да ревете, ударете по масата и принудете политиците си да си сменят идиотските политики.
цитирай
19. allvin - Alexander Resilovski 10 часа · ...
15.11.2015 00:54
Alexander Resilovski
10 часа · Sofia ·

Всички, които подкрепят инвазията на ислямистите в Европа са пряко отговорни като съучастници за вчерашните терористични нападения и масова човешка смърт в Париж. Първите, пряко отговорни за човекоубийствата са враговете на европейските народи Обама, Меркел и Оланд. На местно (българско) ниво, главните подръжници на тероризма които казват, че ТРЯБВА да приемем нелегални ислямисти са Борисов, Кунева, Плевнелиев и Калфин - всички те трябва да се изправят на съд за престъпления против човечеството.
ВЪН всичката нелегална измет от България! Масирани акции в циганските гета и джамиите из помашките села в които има индикации за разпространение на радикален ислям! Всички потенциални джихадисти-ислямисти в ареста за дълго време. Забрана, съд и затвор за всички "правозащитни" организации, пълнещи България с радикални ислямисти и бранещи "правата" на бъдещите и настоящи главорези - ислямисти.
За да предпазим България от подобни кръвопролития са нужни РАДИКАЛНИ МЕРКИ срещу всички потенциални терористи и техните съучастници ВЪЗМОЖНО НАЙ-СКОРО, ако не ги предприемем сега, то утре и ние ще влачим нашите простреляни близки по улиците на градовете ни!
Българи, събудете се! Европейци, събудете се! ВОЙНА Е!
цитирай
20. allvin - Елена Ваташка преди 12 часа · Р...
15.11.2015 00:55
Елена Ваташка
преди 12 часа · Редактирано ·

Майната му на Шенген, на пустите "ценности", на директивите и препоръките създадени от идиоти! Да спасяваме България!

България стана член на ЕС като слуга влизащ през задния вход, като второстепенно протеже на САЩ, което изпълни всичките им военни искания неносещи никаква полза за българския национален интерес. Има и много по-първи американски протежета, като Турция, които нищо чудно в най-скоро време да влезнат през парадния вход на ЕС. А впоследствие, вече с турско членство в ЕС, много скоро ще бъдат приети и Албания, БиХ, Косово - все доминиращо мюсюлмански държави. Всъщност и Македония може скоро да стане част от "престижния" клуб, вече с наполовин албанско мюсюлманско население и неистова омраза към България ще е достойна за оказаната й чест. Всъщност до 5-10 години и Германия, и Франция, и Великобритания ще са с доминиращо мюсюлманско население и напълно деморализирано безбожно местно население. Въпросът е какво прави България, и няколко все още здравомислещи и поне частично национално действащи страни като Полша, Чехия, Словакия, Унгария, прибалтийските републики, в този европейски интернационал начело с еврокомисарият!?
цитирай
21. allvin - Ники Комедвенска
15.11.2015 18:26
Просто е

На мен ми стигат простите неща,
които Бог на пътя ми е сложил –
паница леща, изворна вода
и топла длан в студеното ми ложе.

Да ме посреща всяка пролет с цвят,
да стъпвам боса върху орна нива...
Не искам чудесата ти, о, свят –
на мен и простотата ми отива.

Додето има в къщата ми жар
и на гърба си нося топла риза,
не ми е нужен пътят за Дакар,
ни Лувъра, ни кулата на Пиза.

Нали за първи път проплакваш гол
и в балдахин, и в сламена постеля...
А след това е просто – хляб и сол...
И жив човек до теб – да ги споделяш...

Ники Комедвенска
"Свят за лудите"
цитирай
22. allvin - Alexander Resilovski преди 5 ...
18.11.2015 17:11
Alexander Resilovski
преди 5 часа ·

Толерантност, тероризъм,
Гей-парад и екстремизъм.
Ислямизъм, глобализъм,
Човекоубийствен капитализъм.

Либерализъм, мазохизъм,
Полит. угоден конформизъм.
Содомизъм, сатанизъм,
Забранен национализъм.

Това е европейският ни организъм,
Полу-убит от дебилизъм.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: allvin
Категория: Други
Прочетен: 1456073
Постинги: 356
Коментари: 1447
Гласове: 2968
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031