Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2013 01:00 - ,,Враг на своя род"
Автор: allvin Категория: Други   
Прочетен: 1943 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 18.05.2015 17:34


          ,,Враг на своя род"

Има една такава глава от книгата на Джек Лондон ,,Белият зъб".Описва се как Белия зъб,когато е още малък,слаб и сам, е гонен,бит и тормозен от Лип-лип и другите от бандата малки помиярчета в индианския бивак,докато не порасна и ,,играта" се обърна. Та това ми напомня днешната ситуация в България - политиците-помияри ,,бият"(финансово), и тормозят българският народ вече цели 24 години,а българите най-сетне вече започват да се осъзнават,че имат и ,,зъбки",за да ги използват срещу политическите помияри и монополи. И защо пък да не ги използват? Българите бяха наречени ,,ксенофоби" от ,,български" политици,които пък са подкрепяни от евроидиотите  от Брюксел - досущ като онези изроди на времето,които спряха българските и руски войски в Сан-Стефано,само на 30 км. от Цариград,след като честно си извоювахме победата в жестоките боеве на Шипка,и то срещу многократно превъзхождащ ни противник. После жестоко разпокъсаха България на Берлинския конгрес и създадоха предпоставките за Балканската война,а след нея и за Междусъюзническата,последвана от Първата Световна война,а още по-късно започна и Втората Световна война като реванш и следствие от предишните. Заради тези уроди загинаха хиляди българи и милиони други хора по целия свят,така че тяхното мнение няма никаква стойност за България,нито пък истинските българи ще се съобразяват с него. България е най-старата държава в Европа,и с хиляда години е по-стара от Щатите,така че Европа и Обама ще стоят мирно и ще козируват,ако поискаме,ясно ли ви е? А ако продължавате да се инатите, ще дойде армията на ,,Конниците на Апокалипсиса" ... Някога ,,диваците" от ,,сбирщината" на Атила  ,,видяха сметката" на най-могъщата империя в следпотопната епоха - Римската империя, а армията на ,,Конниците на Апокалипсиса" е много по-страшна от тях ... Отначало малки ,,разузнавателни отреди", а после все повече и повече бедствия, докато накрая цялата цивилизация ще рухне в бездната на забравата, както рухна Черната кула на Саурон(по ,,Властелинът на Пръстените" от Толкин) ... Какво каза някога Бог на Данаил? ... ,,но няма да се слеят един с друг" ... Източна Европа-,,калта"-изостаналостта,породена от гнета на мюсюлманските орди,няма да се слее с ,,желязото"-Западна Европа,така че за какво продължавате да слушате уродите от Брюксел? През 2016 година трябвало да се забрани носенето на връзки на обувки - това само пълен дебил може да го измисли!!! Май ,,калта" отива вече и към Брюксел,а,г-жо Кри( Сталин )ка Георгиева? Няма да има Обединена Европа - това трябва да ви е ясно вече!!! Днешната Европа вече не е това,което беше някога - Европа на Леонардо да Винчи,Микеланджело,Моцарт,Шуман
,Бах,Бетовен ...
Някога и Хитлер,и Наполеон имаха най-мощните и модерно въоръжени армии,обаче като навлязоха в Русия,какво стана?  Срещнаха се с най-жестоките и свирепи руски зими,каквито от десетилетия не е имало! Температури от порядъка на -50 градуса и свирепи полярни ветрове!!! Преди малко гледах по ,,History" за наполеоновата армия в Русия - от 22 войника само един се завръща!!! Кръвта на човек се смразява,само като гледа какво е било тогава! Наполеон навлиза в Русия с 500 000 армия и 175 000 коня,а после успяват да се върнат във Франция само единици ... Така че не ми разправайте,че българите били ксенофоби! И значи за бежанците има милиони,а за българите-не?! И като са бежанци,що не си ,,налягат парцалите",а са тръгнали да убиват? За последните събития в София и България пълна политическа,морална и съдебна отговорност носят тези от политиците,които нарекоха българите ксенофоби,както и онези,които гласуваха против затварянето на границата. Щом българските политици и евроидиотите от Брюксел са толкова единни в своите политически решения,то тогава и ние,истинските българи,също ще бъдеме единни и ще станеме това,в което се превърна ,,Белият Зъб" - ,,Враг на своя род" - ще унищожаваме предателите на България!!!

========================

6 декември: Швейцария отхвърля с референдум членството в ЕС. Защо? в Истински истории / от Агро Пловдив / на 6 декември 2013 в 13:26 / В Европейския съюз около 35% от земеделието е субсидирано, а в алпийската държава 70 на сто

image
Това не е картина от рая, това е Швейцария На 6 декември 1992 г. в Швейцария тече референдум с въпроса дали държавата да се присъедини към Европейската икономическа зона? Избирателите казват – “Не”. Седем месеца преди този референдум държавата е била подала молба за членство, но след народния вот, го замразява.
Защо?

Защо швейцарците отхвърлят присъединяването към обединена Европа? Отговорът е изключително лесен. Щвейцария е най-демократичната държава на континента. Тя образец на пряка демокрация, наричана и референдумна демокрация. Ако приеме условията на Европейския съюз, всяка европейска директива би била подложена на референдум с много малки шансове за успех. Факт е, че двустранните спогодби, които Швейцария толкова трудно е успяла да договори със съседите си, са перманентно заплашени от отхвърляне. Вместо да се свързва с ЕС, правителството подписва поредица от двустранни споразумения за регламентиране на отношенията по седем теми, разглеждани в пакет: товарен транспорт, свободно движение на хора, въздушен транспорт, селско стопанство, научни изследвания, строителство, търговски ограничения. След референдум в Швейцария (67,2% подкрепа) и ратифициране им от националните парламенти на страните-членки на ЕС, седемте споразумения влизат в сила на 1 юни 2002 г. На 27 февруари 2006 г. ЕС и Швейцария подписаха Меморандум за разбирателство, в който са регламентирани договореностите, на базата на които Швейцария ще финансира проекти в новите страни членки на стойност 1 милиард швейцарски франка (около 645 млн. евро) за период от 5 години. На 6 февруари 2007 г. ЕК поиска Швейцария да продължи да подпомага финансово България и Румъния като принос към кохезионната политика на ЕС.

Пряка демокрация – Щвейцария е на гражданите, а не на политиците
Основният принцип на швейцарската демокрация е, че хората контролират средствата за правителството. От социологическа гледна точка, швейцарците отдавна са разбрали, че правителството, дори и представителното, ще съобрази разходите си според нуждите си , а не според наличните средства и поради тази причина хората трябва да поемат контрола върху публичните финанси. Швейцарската конфедерация е уникална – 26 кантона, 200 народни представители, гражданско управление, изключителен стандарт на живота. Швейцария е изградена от самите швейцарци за самите швейцарци и функционира точно по начина, по който хората биха желали. Това е и смисълът на пряката демокрация, чрез която се управлява алпийската република вече векове.
  Изключителна помощ за земеделците с условието да са еко
Държавата има протекционистки закони по отношение на селскостопанския си сектор въпреки икономическата си обвързаност с Европейския съюз. Почти 70% от земеделието в страната е субсидирано от държавата, в сравнение със средното за ЕС ниво от 35%. Така се стимулира вътрешното производство, дори да няма гаранция, че консумацията ще бъде осъществена вътре в страната. Между 90 и 100% от картофите, говеждото, свинското и млечните продукти се произвеждат в страната. Селскостопанският сектор задоволява 65% от търсенето на вътрешния пазар. Субсидирането на земеделските работници обаче може да бъде отпуснато само ако се спазват определени екологични норми: “балансирана употреба на торове; поне 7% от обработваната територия да се използва за екологична компенсация; редовна оран; адекватни мерки за опазване на животните и почвата; ограничаване употребата на пестициди”, както е дефинирано по закон. Богатствата Там Екопартията е изключително силна, което е още едно доказателство, че гражданите на Швейцария са не само богати, особено спрямо нашите стандарти, но и ценностната им система е достигнала висота, недостижима дори и за по-развитите европейски страни. Тази година например стана ясно, че в Швейцария ще има референдум по въпроса дали държавата трябва да осигури минимален доход от 2000 евро на всеки един от най-бедните си поданици.
  Номиналният БВП на глава е по-висок от този на големите европейски икономики и Япония и в това отношение само Люксембург, Норвегия, Катар, Исландия и Ирландия имат по-добри показатели. Швейцарският франк е една от най-силните световни валути и има най-нисък процент на инфлация. Според Световния икономически форум, швейцарската икономика е най-конкурентноспособната в света. Дори в условията на финансова криза, безработицата в страната остава по-ниска от тази в останалите европейски държави — под 4%.

Българските политици често са обещавали управление, при което страната ни да стане “Швейцария на Балканите.” Ако пак го чуете от някой, замерете го с домат.


==========================

Нови мерцедеси за дупедавците...
Нови премии за проституиращите чиновници...
Нови апартаменти за циганите...
Нови бежански общежития...
...
Нови кашони за българите! http://www.blitz.bg/news/article/228547

"Била е велика нашата държава,
с история дълга покрита със слава!"

--->"Паисий " Иван Вазов
image imageimageimageimageimageimageimageimageimageimage Българите в очите на другите  (6 коментара)
image Най-известните исторически извори за шествието на предците ни по света Из „Анонимен латински хронограф" от 354 г. н. е. От първия син на Ной - Сим, произлязоха 25 народа. Те живеят на изток.     Имената на синовете на Сим са: Елам, от който са еламците; Асир, от който са асирийците; Арфаксад, от който са халдеите; Лух, от който са лазите; Харам, от който са игурите или етхес; Лебул, от който са лидийците; Гатсера, от който са гасфените; Халмодат,от който са индиите; Сала, от който са бактрийците; Арам, от който са арабите; Идурам, от който са гамериите; Одерма, от който са мардиите; Лезел, откойто са партите; Десмем, от който са гедрусите; Асал, от който са хискиите.  
Асал породи Мелхи, който имаше двама сина - Мелхи и Мелхиседек. Авимелех, от който са хирканите; Сабеби, от който са араните; Мемсвир, от който са армените или амените; Евилат, от който са гимнософистите; Зиези, от който са Българите.
 Перси и влъхви и българи са едно и също. Всички те са пришълци по тази земя”.

Средновековен летопис “Българите и Пугурите, техните жители, бяха някога си християни; а когато един чужд народ достигна господство (зацарува) над оная страна, те бяха наречени Хазари по името на по-стария брат, който се казваше Хазариг. И стана тоя народ силен и се разшири”.
    Патриарх Михаил Сирийски 1126 г. "Сблъскваха се два народа, на които бягството никога не беше помагало по време на сражение. И готите, и Българите са учудени, че се намират люде, подобни на тях и че намират всред човешкия род противник равен на себе си...Те, Българите, които никога не се съмняваха в победата си и на които се очудваше светът...! Това е народът, който преди тебе имаше всичко, което е пожелавал - народ, който е придобивал титли, който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля. Народ, в който бойното поле прославя рода, понеже у тях без колебание се смята за по-благороден оня, чието оръжие е било повече окървавено в сражение. По-рано, те - Българите - вярваха, че светът е открит за тях, сега смятат, че за тях е затворена само онази част от земята, която ти пазиш! "      Патриарх Магнус Феликс Енодий в “ Похвалното си слово за готския крал Теодорих" V в. н. е. ...”страшните по целия свят Българи”. ,,Българите — това е народът, който имаше всичко, което е пожелавал; те вярваха, че светът е открит за тях; те никога не се съмняваха в победата си; това е народът, на който се учудваше светът".

Магнус Феликс Енодий, 486 г.
    Касиодор Сенатор VI в. н. е “Кробат, господарят на България и на котрагите, оставил петима синове и им завещал по никакъв начин да не се итделят един от друг, за да владеят те навсякъде и да не робуват на друг народ”.     Теофан Изповедник VIII в. н. е. “Българите са огромен, могъщ и войствен народ, който е подчинявал всички съседни народи. Един техен конник може да излезе на глава със 100 или 200 конника на неверните. Когато тръгват на война те се нареждат в редици – отпред са стрелците с лъкове, а отзад се нареждат жените и децата”... Абу ал-Хасан Али ибн Хюсеин ибн Али ал-Масуди X в. н. е. “Думата Българин значи достоен, мъдър човек."   Джагфар Тарих – историята на Волжските българи 1098г. “ В България по времето на хан Крум думите означаващи лъжа, предателство, измяна, нодобросъвестност, скъперничество, завист, клевета са непознати”.   Мишел дьо Монтен – “Есета” XVI в. н. е ..”Именникът на Българските Канове” е най-старата българска летопис. Първата му част е съставена при управлението на кан Аспарух, а е дописан през втората половина на VIII в. Оригиналът е съставен на езика на древ­ ните българи. Доказателство за това са календарните термини по 12-годишния животински циклов календар и числителните редни.

Д-р Хари Салман “Българската държава е между седемте световни цивилизации”.


Проф. Шигеоши Мацуяма
“Българите бяха оня народ, който – покрай Викингите – допринесе най-много за организиране и оформяне на цивилизацията на цяла Източна Европа. Прабългарите са организирали българо-славянските племена в една нация, в която бългаският дух и култура са останали подкваса за вечни времена”.

Проф. Геза Фехер
“В човешката история има 28 цивилизации и една от тях е българската”
 

сър Арнълд Тойнби
“България, спасявайки делото на св. св. Кирил и Методий е заслужила уважението не само на другите славянски народи, но и на човечеството и това ще бъде така, докато влагаме истинско съдържание в думите напредък, култура и човечност. България не само е спасила великото дело на Кирил и методий от пълно заличаване, но по своите земи тя е развила, обогатила и усъвършенствала това неоценимо наследство”.
     Роже Бернар “Симеон е бил българският Карл Велики и дори по-щастлив от него, защото е положил основите на национална литература”.       Алфред Рамбо “Старобългарската литература постига високо развитие по-рано, отколкото литературите на другите славянски страни. Тя е със столетие по-стара от руската литература”.        Акад. Дмитрий Лихачов “Волжските българи съществуват като народ и сега под наименованието “татари”.     Реза Х. Бариев, д-р на философските науки “Въпреки, че ни смятат за татари, всъщност ние сме българи. Ние сме най-близки родственици с българите от Дунав. Просто едните са останали на Волга, а другите са отишли до Дунав и са се смесили със славяните”.     Талгат Таджмудин – Шейх ул-Ислам, Мюфтия, председател на духовния съвет на мюсюлманите в Русия и Европейските страни “Историята свидетелства, че румъните са живели дълго време в близък контакт с българите, които са разпростели своята власт в отвъд дунавските земи. На този съвместен живот румъните дължат своята цивилизация през Средните векове”.       О. Деншиану “ Българите стоят в основата на човешката цивилизация”.    
18.11.2013. Цитат на деня: ""Една от историческите заслуги на българите е тази, че задържаха успешно няколко века турците далече от Европа. Те платиха прескъпо с кръвта си, с вярата си, свободата си и упадъка на брилянтната им култура по онова време." Проф. Санте Грачоти, Италия "

  Сайт “БГ История” – С. М.

image ,,Това е народът, който преди тебе имаше всичко, които е пожелавал; народ, у който този е придобивал титли, който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля, у който бойното поле прославя рода, понеже у тях се смята без колебание за по-благороден оня, чието оръжие е било повече окървавено в сражение". - Магнус Феликс Енодий ,,Древните българи бяха онзи народ, който покрай викингите допринесе най-много за организиране и оформяна на цивилизацията на цяла Източна Европа". - Геза Фехер ,,Българите, силен и непреклонен народ, който никога не се е страхувал от смъртта. Те са доброжелателни към своите приятели и зли към враговете си, безкрайно гостоприемни и обичат да живеят в мир и сговор със съседите си". - aрменските пътешественици Степано Кювер и Хугас Инджеджиян  (XVII век) ,,Изобщо у българите е очевидна силната страст към знанието, което те и натрупват. Постоянство в стремежите-това качество като че ли им е вродено". - О. М. Лернер (1873) ,,Какъв славен народ биха били българите, ако получат независимост! Този народ е весел, жизнен, войнствен и красив". - Егор Петрович Южаков (1859) ,,Този неукротим и патриотичен народ не може да бъде заробен за още дълго време, той, подобно на швейцарския народ, от самата природа е създаден, да бъде свободен". - Алфонс дьо Ламартин (френски поет и историк) ,,Нима не е чудо смелостта на въстаналите срещу Империята (Османската) завладени български хора"? - Ханс-Кристиан Андерсен в своя дневник ,,Българският народ е достоен да бъде почитан и хвален. Той е гостоприемен и милостив, много е усърден към светата църква, обича красотата на Божиите храмове и е толкова ревностен към светите места — към Светата гора Атонска и към светия град Ерусалим, че превъзхожда всички останали християни — гърци, сирийци, грузинци, сърби, влaси, молдавци и дори русите". - Партений, монах (1839) ,,На оня свят,  в рая,  красотата на жените надминава дори красотата на българката". - Адалолоддин Балхи, персийки поет (XIIв.) ,,Българите са снажни, красиви. Дотогава не бях виждал такива хора". - Лев Толстой (руски писател)

... ,,Дано ми найдат пушката,
       пушката,майко,сабята,
       и дето срещнат душманин
       със куршум да го поздравят,
       а пък със сабя помилват ..."

        Христо Ботев - ,,На прощаване" - 1868 г.


=========================

Бенджамин Фридман предупреждава Америка Posted by ANONYMOUS BULGARIA on април 13, 2013 in Анти-Пропаганда, История, Овчелюдие, Политици, Ционисти image “Бенджамин Фридман предупреждава Америка” – реч, произнесена от Бенджамин Фридман на събранието на патриотите, проведена през 1961 г. в хотел “Уилард” във Вашингтон и беше посветена на представянето на патриотичният вестник Конде Мак-Гинли “Здравият разум”. Произнесената от Фридман безцеремонна реч, беше зaписана в съкратен вариант. Това е важно послание на г-н Фридман, и неговото предупреждение към Запада и днес е важно и злободневно. Текст на речта ——————————————————————————————— Тук в САЩ ционистите и техните лакеи контролират изцяло нашето правителство. По много причини сега е трудно да се разбере случващото се. Ционистите и техните лакеи се държат със САЩ така, като че ли са собственици на тази страна. Може би ще си помислите, че думите ми не са продкрепени с факти, свидетелстващи в моя полза. Затова ми позволете нагледно да ви покажа, какво се случи през времето в което ние изпаднахме в политически летаргичен сън. А какво се случи? През лятото на 1914г. се разрази Първата Световна война. Останаха малко хора на моята възраст, които я помнят. И така, от една страна във войната учавсваха Великобритания, Франция и Русия, а от другата страна – Германия, Австро-Унгария и Турция… Немските подводници се оказаха пълна изненада за целия Свят, потопявайки всички конвои, пътуващи през Атлантика. Великобритания остана без амуниции за войниците си, със продоволствени запаси достатъчни само за седмица а след това я грозеше глад. В същото време френската армия беше обезкървена. При отбраната на Верден тя загуби 600.000 войници – цвета на френската младеж…. image И въпреки това, Германия продължаваше да предлага мир на Великобритания. Тя предлагаше мир на Англия при такива условия, които адвокатите наричат «status qvo ante». Това означава следното: «Дайте да прекратим войната и да оставим всичко така, както беше до началото й». През лятото на 1916г. Великобритания сериозно обмисляше подобни предложения. Правителството й нямаше избор. Трябваше или да приеме мирните условия, великодушно предложени й от Германия, или да продължи войната до пълното си поражение. В това време ционистите в Германия, представляващи ционистите на Източна Европа, се обърнаха към английското Министерство на отбраната със следните предложения. ( Ще бъда кратък, защото това е дълга история, но аз имам документи, доказващи достоверноста на всяко мое твърдение). Те буквално казаха следното: “Вижте сега, вие все още можете да спечелите тази война. Не трябва да се отказвате. Не трябва да приемате мирните условия, които ви предлага Германия. Можете да спечелите войната ако САЩ влезе в нея на ваша страна”. В това време САЩ не учавстваше във войни. Ние бяхме със свежи сили, бяхме млади, богати, всесилни. Ционистите казаха на членовете на английското правителство: «Ние ще ви гарантираме влизането на САЩ във войната като ваш съюзник,  ако обещаете че след победата в тази война и разгрома на Германия, Австро-Унгария и Турция ще ни дадете Палестина». По това време англичаните имаха право да обещаят да преотстъпят Палестина на когото и да било, толкова, колкото американците имаха право да обещаят да преотстъпят на когото и да било Япония или да кажем Ирландия. Това е пълен абсурд, защото Великобритания, която никога не е имала никакви права над територията, известна под името Палестина, трябваше да я предаде като отплата за това, че ционистите ще вкарат САЩ във войната. Независимо от това, през октомври 1916г. англичаните обещаха. И скоро след това – не знам колко от присъстващите тук помнят това – САЩ, които винаги са били настроени  прогермански, влязоха във войната на страната на Великобритания. Казах че САЩ “винаги са били настроени еднозначно прогермански”, защото вестниците и банките там се контролираха от евреи. Евреите в САЩ бяха настроени пронемски. Така беше защото много от тях бяха дошли от Германия. Те искаха Германия да разбие царска Русия. Евреите не обичаха Царя и искаха Русия да загуби войната. Тези немско-еврейски банкери, като например «Кун, Леб и К°», а също и други крупни финансови спекуланти, отказаха да финансират Англия и Франция. Те стояха в страни от събитията и коментираха: «Докато Англия и Франция са в съюз с Русия, няма да получат нито цент от нас». Но те даваха пари на Германия. Заедно с нея те водеха война против Русия, надявайки се да унищожат Царя. Сега тези същите евреи, виждайки възможността да получат Палестина, отидоха в Англия и сключиха сделката. От този момент всичко се промени, подобно на уличен светофар, който само преди секунда показваше червена светлина, а сега показва зелена. Там, където всички вестници бяха настроени пронемски,  където репортери се оплакваха от  трудностите, които Германия среща във войната срещу Англия, в един момент всичко се преобърна. Немците бяха заляти с поток от помия и показани в най-лоша светлина, като злодеи, недодялани, тези които разстрелват сестрите на милосърдието, режат ръцете на кърмачетата – с две думи, те просто не са хора. Скоро след това Уилсън обяви война на Германия. Лондонските ционисти изпратиха телеграма на Луис Брандаус в САЩ: «Сътрудничейки с президента Уилсън, ще получим от Англия това, което искаме. Сега вкарайте САЩ във войната». Ето по какъв начин САЩ влезе във войната. Ние не бяхме заинтерисовани от нея, нямахме право да влизаме в нея.  Нямаше никакви причини първата Световна война да стане наша война. Ние се вклинихме във военните действия, ние, простете ме за вулгарноста, просто се залепихме за нея. Ционистите от целия свят водиха тази война за Палестина. Никой никога не каза това на гражданите на САЩ. Те никога не научиха защо страната им влезе във войната. След влизането ни в Първата Световна война, ционистите се явиха пред английското правителство и заявиха: «Ние изпълнихме нашата част от сделката. Нека оформим намерението ви , да спазите обещанието си и да ни дадете Палестина  след извоюване на победата във войната, в писмен вид ». Те още не знаеха колко ще продължи войната – година или десет. И започнаха да работят над разписката. Разписката се получи във вид на писмо, съставено и замислено с многозначителни фрази, така че по-голямата част от човечеството да не се досети за какво точно става дума. Това писмо беше наречено декларация на Балфур. Тази декларация беше в основата на обещанието на Великобритания да заплати на ционистите за действията им по въвличането на САЩ във войната. И така, тази «велика» декларация на Балфур, за която толкова много сте слушали, струва не повече от няколко фалшиви долара. Мисля че вече ви е ясна картината на тези събития. Ето от къде започнаха всички неприятности. САЩ се оказа въвлечена във войната…. Вие знаете какво стана след това. Когато войната свърши през 1919г.,  и немците дойдоха в Париж на мирната конференция, то там се оказаха 117 евреи – делегация, представляваща еврейските интереси водени от Бернард Барух. Аз присъствах на тази конференция, така че знам за какво говоря. И какво стана? Евреите присъстващи на конференцията, разкъсвайки Германия на парчета и прекроявайки политическата карта на Европа между държавите, претендиращи да се считат за част от нея, попитаха: «А какво ще кажете за прехвърлянето към нас на Палестина?» И те натрапиха на немците декларацията на Балфур, като напълно достоверна . Немците накрая разбраха и си казаха: «Ето за какво било всичко! Ето защо САЩ влязоха във войната!» Немците тепърва осъзнаха, че са победени, че са били принудени да заплатят огромни репарации, унищожавайки националното си достойнство, защото ционистите искаха да получат Палестина на всяка цена. Това ни води към следващият важен момент. Когато немците разбраха същността на случилото се, естествено затаиха обида. До този момент евреите никога и в никоя друга страна на света не бяха живяли така свободно, както в Германия. Те имаха техния г-н Ратенау, който превъзхождаше стократно Бернард Барух по тежест в промишлеността и финансовата сфера. Те имаха г-н Балин, владеещ две крупни параходни компаний – «Норд Джерман Лойдс» и «Хамбург-Американ Лайнз». Те имаха г-н Блейхродер — банкер, обслужващ династията Гогенцоллернов. В Хамбург те имаха семейство Варбург – най-крупния търговец и банкер в света. Определено в Германия евреите процъвтяваха. Немците си казаха: «Това направо е продажба на страната!» Това беше продажба и предателство на страната, което може да се сравни със следната хипотетична ситуация. Да предположим че САЩ води война с СССР. САЩ побеждава, но предлагат на съветското правителство нещо такова:« Стига сме воювали. Предлагаме ви да сключим мирен договор. Да забравим враждата». И в същото  време на страната на СССР във войната да се включи червения Китай. Включването му във войната ще доведе до нашето поражение, до съкрушително поражение с репарации от такъв мащаб, каквито не можем да си представим. И нека заради интереса да си представим, че след такова поражение на нас ни стане ясно, че в нашата страна е имало китайци (наши граждани от китайски произход, които винаги сме смятали за лоялни към нас и са работили заедно с нас) и тези китайци са ни продали на СССР, въвличайки Китай във войната срещу нас. Как ще се почувстваме живеейки с китайци-предатели? Аз не мисля че някой от тях ще се осмели да се покаже на улицата. Няма да ни стигнат полицаите, за да ги опазим от народния гняв. Представете си в тази ситуация какво бихме изпитвали към тях. Такива чувства изпитваха немците към евреите си. Нали преди това немците се отнасяха така добре с тях! През 1905г. след провала на първата комунистическа революция в Русия, на евреите им се наложи да бягат от Руската Империя. Всички се отправиха към Германия. Немците им предоставиха убежище, отнесоха се с тях много добре. Но евреите без никаква причина продадоха Германия. А желанието им да получат Палестина като «общо еврейско богатство» – беше само вторична причина. image Ционистко заседание на Съвета в Ерусалим. От дясно на ляво: I. Рупайзен, Бен-Цион Мосинсън, Х. Фарбщайн, Наум Соколов, Ицхак Бен Цви, Йосиф Спринцак, Ил Голдбърг, Шмаряху Левин, Елиезер Каплан (1935) Сега Наум Соколов и други крупни деятели и известни личности, за които сте чували по повод съвременния ционизъм през 1919, 1920, 1921, 1922, 1923 г., пишат във всичките си вестници – пресата е пълна с техни изказвания – че антиеврейските настроения в Германия са поради разбирането на немците , че великото им поражение е вследствие еврейското вмешателство и въвличането на САЩ във войната. Самите евреи го потвърдиха. Не е вярно твърдението, че през 1919г. немците са заявявали,че еврейската кръв е по-вкусна от «Кока-Кола»-та  или от мюнхенската бира. Това не беше свързано с религиозни чувства. Антиеврейските настроения се зародиха не на религиозна основа. Причините бяха политически и икономически. Причините бяха най-различни, но не и религиозни. Никой в Германия не се дразнеше от факта, че прибирайки се вкъщи, евреите гасяха лампите и шепнеше:  «Шма Израель». (на иврит — първите думи на една от юдейските молитви, разпространена сред евреите) В Германия никой не се интерисуваше какво правят евреите в САЩ. Тези настроения започнаха да се разпространяват сега в следвоенна Германия и бяха свързани единствено с факта, че немците смятаха евреите за виновници за съкрушителното си поражение във войната. Когато немците осъзнаха, че за поражението на Германия са виновни евреите, те разбира се възнегодуваха. Но нито един косъм не падна от главата на нито един евреин. Професор Тенсил от университета в Джорджтаун, който имаше достъп до цялата секретна информация на Държавния Департамент, цитира в книгата си откъс от документ, написан от Хуго Шенфилд – евреин, изпратено през 1933г. до Кордел Хъл в Европа, за оглед на т.нар. лагери за политически затворници. Хуго Шенфилд написа, че условията на задържаните са прилични. Всички били в отлично състояние и с никого не са се държали грубо. И почти всички затворници били комунисти. Да, много от тях бяха евреи, защото именно евреите съставляваха по това време около 98% от членовете на всички европейски компартий. Освен това, там имало и няколко свещенници, министри, профсъюзни деятели, масони и др. Трябва да ви припомня и още нещо. През 1918 – 1919г. комунистите превзеха за известно време властта в Бавария. Роза Люксембург и Карл Либкнехт, и още няколко евреи влязоха за известно време в правителството.  Когато Кайзерът подписа примирието, избяга в Холандия и се страхуваше, че евреите могат да превземат Германия така, както превзеха Русия и че ще го последва съдбата на руският Цар. Затова избяга в Холандия, да търси безопасно убежище. Когато в Германия заплахата от комунизма изчезна, евреите все още се надяваха да си върнат предишното положение. Немците водеха борбата с тях по изключително мирен път. Те се бореха с тях така, както американските поддръжници на сухия режим се бореха с любителите на ликьора. Немците не използваха оръжие срещу евреите. Ето така изглеждаше борбата срещу евреите в Германия. Забележете, че по това време немците наброяваха 80 – 90 милиона, а евреите в Германия бяха само 460.000 – около 0.5% от населението. И докато евреите контролираха пресата, те имаха контрол над по-голямата част от икономиката, тъй като те имаха пари тогава, когато се продаваше всичко, което може да бъде продадено. Евреите се опитваха да скрият фактите за своите машинаций. Те не искаха света да разбере, че са продали Германия, и че това е събудило негодуванието на немците. image Юдеите обявяват война на Германия. Бойкот на немските стоки. Вестник “Дейли Експрес” – 24 март 1933г. № 10258. Немците предприеха съответните мерки срещу евреите. Например, поставиха ги в неблагоприятни условия, поставиха ги в изолация. Както и ние щяхме да изолираме китайците, негрите, католиците и всеки, който ни предаде на врага и стане причина за поражението ни във войната. След известно време световното еврейство свика конференция в Амстердам. На тази конференция, проведена през юли 1933г., се събраха евреи от всички страни по света. Те написаха ултиматум до Германия с приблизително следното съдържание: «Вие (немци) свалете Хитлер, върнете на всеки евреин предишното му положение, без значение, бил ли е той комунист или какъвто и да било. Да не сте посмели да се отнасяте с нас по този начин. Ние, евреите от цял свят ви изпращаме този ултиматум». Можете да си представите какво направиха немците. А какво направиха евреите? През 1933г. Германия отказа да капитулира политически пред световната еврейска конференция в Амстердам, и конференцията приключи с нищо.  Господин Самуил Унтермайер (Еврейски адвокат. Дълго време углавявал «Американския еврейски комитет») – глава на американската делегация и председател на всички конференции – се върна в САЩ и направо от борда на парахода се отправи към студиото на «Коламбия Бродкастинг Систем» («Си-Би-Ес» — Ред.) и направи радиообръщение към цяла Америка, в което той каза, при това доста емоционално: «От днес евреите от цял свят обявяват свещенна война на Германия. От този момент ниe ще учавстваме в скрита война срещу немците. И ще ги принудим да се предадат. Ще използваме срещу тях световен бойкот. Това ще ги унищожи, защото те зависят от износа си». image Старейшини евреи от 1920 г. в Йерусалим В действителност, Германия трябваше да внасят две трети от всички храни. А закупуването им беше възможно само с парите получени от собственият им износ. Така че, ако Германия бъдеше лишена от възможността да изнася стоките си, 66% от населението и щеше да умре от глад. А за останалата една трета храната нямаше да е достатъчна. В заявлението, чийто текст е пред мен (то беше отпечатано също и във вестник  «Ню-Йорк Таймс» от 7 август 1933 г.)  г-н Унтермайер нагло твърди, че този  «икономически бойкот е нашето средство за самозащита».  Президента Рузвелт го подкрепяше използвайки “Администрацията за оздравяване на промишлеността”. Може би някой от вас си спомнят, че тази администрация преследваше всеки несъгласен с програмата «Новият курс» до тогава, докато той не започнеше да следва разпоредбите й. Освен това създаването на този комитет бе обявен за противоконституционен в едно от постановленията на Върховния съд. И така, евреите от цял свят обявиха бойкот на Германия. Той беше толкова ефективен, че в нито един магазин в нито една страна в света не беше възможно да намериш нещо с печат  «Произведено в Германия». Например представител на компанията «Вулворф» ми разказа, че се наложило да изхвърлят в реката дрехи и посуда за милиони долари. Ако някой влезеше в магазините им и откриеше дори чашка с печат «Произведено в Германия», магазините им се бойкотираха. Изведнъж около магазина се появяваха протестиращи с плакати на които беше написано “Хитлер”, “убиец” и т.н. Изобщо на Юг това бяха много популярни действия. В магазин, собственост на Р. Маси (контролиран от еврейското семейство Щраус),  една жена открила чифт чорапи, произведени в град Кемнитц в Германия. Аз видях как хората бойкотираха магазина на Р. Маси: стотици протестиращи се струпаха около него с плакати “убийци”, “хитлеристи” и др. А до този момент нито косъм не беше паднал от главата на немските евреи. В Германия нямаше пострадали евреи, там нямаше гладни евреи, нямаше убити евреи. Естествено немците се питаха: “Що за хора са те, щом ни обявяват бойкот, оставят народа ни без работа, закриват предприятията ни? Кой им даде това право?” Разбира се това развитие на нещата ядоса немците. И не е чудно, че започнаха да рисуват свастики по витрините на еврейските магазини. И наистина, защо немците трябваше да пазаруват и да дават парите си на тези търговци, които представляваха част от групата бойкотираща Германия и се канеха да уморят населението й от глад, готвеха се да диктуват на немците кой да бъде техен Канцлер? Това би било смешно. Бойкотът продържи известно време, след това настъпи пауза до 1938г. Тогава, през 1938г. един млад полски евреин проникна в немското посолство в Париж и застреля един от сътрудниците. И това е, което подтикна немците към жестоко отношение към евреите.  Именно тогава немците започнаха да трошат стъклата на еврейските домове и да избиват евреи на улицата. image Сега, аз не обичам да използвам думата “антисемитизъм“, защото тя нищо не означава. Но за вас тя има някакъв смисъл, така че ще се наложи да я използвам. Единствената причина за възникването на антиеврейски настроения беше отговорността на евреите за началото на Първата Световна война и световният бойкот срещу Германия. Без съмнение, те са отговорни и за разпалването на Втората Световна война. Пояснявам: когато ситуацията излезе от контрол, за евреите в Германия нямаше друг изход освен война на унищожението на един от противниците. По това време живеех в Германия и знам, че немците разбраха простата аксиома: или Европа ще стане Християнска, или ще стане комунистическа – трети вариант нямаше. И те решиха , че ще имат сили да я запазят Християнска. Започнаха да превъоръжават армията си. През ноември 1933г. САЩ признаха СССР. Съветският Съюз ставаше все по-мощен. Немците разбираха, че трябва да действат бързо докато са силни. Същото важи и за нашата страна днес: “Трябва да действаме бързо защото сме силни“. Нашето правителство харчи 83 – 84 милрд. долара за отбрана (данните са от началото на 60-те години – бел. на автора). За отбрана от кого? От по-малко от 40.000 московски евреи, подчинили Русия и жадни да поробят след това още много други страни? Аз не мога да си представя, какво ще стане със страната ни, ако участваме в Трета Световна война, война в която няма да има победители. Знам, че мощността на ядрената бомба се измерва в мегатони. Мегатона е величина с еквивалент на един милион тона тротил. Нашите първи атомни бомби имаха мощност от 10 мегатона, или 10 милиона тона тротил. Сега, мощността на съвременните атомни бомби е 200 мегатона, а един Бог знае каква е мощността на съветските атомни бомби. Какво ни очаква тепърва? Ако започнем световна война, която може да прерасне в ядрена, с човечеството е свършено. Какви са възможните причини за началото и? Тя може да бъде края на третата част от световната драма. Първата част беше Първата Световна война, Втората – Втората Световна война, Третата част ще бъде Третата Световна война. Световното еврейство, ционистите и техните лакеи са си поставили за цел за пореден път да използват САЩ, за да държат Палестина под свой контрол, и за световното им господство. Това е толкова истина, както е истина , че аз сега стоя тук пред вас. Не само аз знам за това, което се случва с Америка, много от тук присъстващите са чували или са чели за това. Това е известно на целия свят. Какво ще правим по-нататък? Какво ни очаква? Животът, който можете да спасите, може би ще принадлежи на синовете ви. Утре синовете ви може да тръгнат на Трета Световна война, и вие няма да знаете каква точно е сделката, така, както немците не знаеха за сделката, сключена през 1916г. в Лондон между ционистите и британското Министерство на отбраната, заради която американската младеж беше изпратена на война в Европа. Хора, вие знаехте ли тогава за това? Нито един обикновен човек в Америка не знаеше за това. Ние не трябваше да знаем за това. А кой знаеше за това? За това знаеше президента Уйлсън. За това знаеше полковник Хаус. За това знаеха други посветени. Дали съм знаел за това? Имах представа за случващото се. По време на предизборната кампания на президента Уйлсън през 1912г. бях във връзка с  Хенри Моргентау, а от изборният щаб изтече информация. За самия Хенри Могентау, който беше председател на финансовият комитет, аз бях «доверено лице». Бях нещо като свързващо звено между него и касиерът Роло Уйлсъм. Така че, аз присъствах на срещите председателствани от президента Уйлсън, а също и на други. Слушах как внушават на президента идеята за фиксираният плосък данък, а също и за институцията, която после стана известна под наименованието “Федерален резерв“. Чух как го уговарят да води преговори със ционистките движения. В тази връзка имената на Луис Брандайс и Удроу Уилсън бяха свързани като пръстите на ръцете. Президента Удроу Уилсън разбираше ставащото не по-добре от новородено – това беше един съвършенно некомпетентен субект. Ето така ни въвлякоха в Първата Сетовна война, въвлякоха ни тогава, когато ние спяхме политически сън. Те изпратиха синовете ни на това клане. За какво? По този начин евреите държат в ръцете си своето “общото богатство”. Те така са размътили мозъците ви, че не сте в състояние да различите едно понятие от друго. Всеки съдия днес, когато държи реч пред журито в съдебната зала, казва:”Джентълмени, вие можете да игнорирате показанията на всеки свидетел в случай, че сте го уличили дори в едно невярно показание“. Не знам от кои щати идвате, но в Ню-Йорк съдът дава на журито именно такива наставления – ако свидетелят е излъгал дори само веднъж, то всичките му показания се считат за недействителни. А какви са фактите, известни ни за евреите? (Наричам ги евреи, защото са известни под това име. Аз самия не ги наричам евреи. Защото аз знам кои са всъщност така наречените евреи). Източноевропейските евреи (ашкенази — Ред.), представляващи 92% от световната популация, тези хора, които смятат себе си за евреи, отначало са били хазари. Те са били войнствени племена, живеещи в централна Азия. Били са толкова войнствени, че жителите на Азия са се почувствали щастливци когато са мигрирали в Източна Европа. Последният хазарски Хаганат е обхващал обширна територия от 800.000 кв. мили (около 1,3 млн км2 — Ред.)… Хазарският Хаганат бил най-големия в Европа – толкова голям и могъщ, че когато другите държави са воювали, хазарите са били в състояние да им дадат 40.000 наемни войници. Толкова голяма и мощна била държавата им. Те са били идолопоклонници, т.е. неевреи. Сега няма да ви разказвам подробности за култа им. Това била тяхна религия, така както и много други варвари и езичници пръснати по целия свят са имали своя религия. На Хаганата толкова му омръзнали извращенията в стараната, че решили да приемат т.нар. моноетническа религия:  Християнство,  Ислям, и религия известна като юдаизъм, в действителност представляваща талмудизъм. И ето така, като повтарящ на всички малък идиот «ени, бени, раба», се появил на света юдаизмът.  Той станал държавна религия. Хаганата създал талмудически училища в Пумбедите и Суреш, назначил хиляди равини, открил синагоги и училища, и неговите поданици са тези, които сега наричаме евреи. Сред тях не е имало нито един, чийто предшественици да са живели на Свещенната Земя не само от времето на Стария Завет, а и от времето на идването на Спасителя. Нито един от тях! И въпреки това, те поискаха от християните да подкрепят въоръженото им нашествие и метеж в Палестина, казвайки: “В края на краищата вие ще помогнете на богоизбрания народ да се върне в своята Обетована Земя, в древния си дом, не е ли така? Това е ваш християнски дълг. Ние ви дадохме нашия младенец, който стана ваш Бог и Спасител. Сега вие ходите на Възкресение в църквите да се поклоните на евреина, ние също сме евреи“.
------------------------------------------

Останалата част от статията може да прочетете тук: anonybulgaria.wordpress.com/2013/04/13/%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B6%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BD-%D1%84%D1%80%D0%B8%D0%B4%D0%BC%D0%B0%D0%BD-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%B0%D0%BC%D0%B5/Гласувай:
3
0Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: allvin
Категория: Други
Прочетен: 1035591
Постинги: 320
Коментари: 1352
Гласове: 2741
Календар
«  Януари, 2019  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031