Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2013 20:02 - Вие убиец ли сте,г-н Орешарски?
Автор: allvin Категория: Други   
Прочетен: 2157 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 20.07.2013 13:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Вие убиец ли сте,г-н Орешарски?

Да,именно вие,г-н Орешарски,като във ваше лице визирам и целия политически и бизнес елит!

Знаете ли,г-н Орешарски,че много хора,след като се разболеят,нямат пари за лечение и си отиват преждевременно от този свят? Може би ще ми кажете,че няма пари? А какво ще кажете за износа на злато и други стратегически суровини от България,г-н Орешарски? Вместо тези милиарди да отиват за благоденствието на българския народ,те се изнасят,(пардон - крадат!), с вашето любезно съдействие,нали така,г-н Орешарски? Ще кажете,че не съм прав ли,г-н Орешарски? Малко късничко е да ми ставате учител,г-н Орешарски!!! За ваше собствено добро,г-н Орешарски,бих желал да ви кажа,че ако ме видите на улицата,е по-добре да отидете на отсрещния тротоар и да минете край мен пълзешком,защото и без това това ви е естественото ,,агрегатно състояние" в обществото,нали,г-н Орешарски?Между впрочем бих желал да ви припомня,че Хитлер само за 5 години успя да изправи Германия на ,,крака",а хора като вас,(или по-точно казано човекоподобни като вас!!!),вече 23 години правят точно обратното - съсипват я!!!  И на Хитлер му викали ,,фашист"! Та искам да ви попитам,г-н Орешарски,кой е истинският ,,фашист" в случая - вие или Хитлер? За колко се продадохте на мафията,г-н Орешарски(пардон - Олигархски!)? А за колко продадохте българският народ? Трийсет сребърника успяхте ли да вземете поне?Ех,жалко,че Октай Енимехмедов не успя да убие Ахмед Доган! Кръвта му щеше да изглежда много добре на цветната телевизия,нали,г-н Орешарски? Както впрочем и вашата!!!




Гласувай:
2



1. nkf - Естествено, че е убиец! - какъв да е ...
20.07.2013 15:37
Естествено, че е убиец! - какъв да е един комунист?
цитирай
2. allvin - Цветослав Николов Синдикати в ...
01.08.2013 20:50
Цветослав Николов

Синдикати в частните каторги в провинцията НЯМА с години . Ако споменеш думата синдикат или Кодекс на труда - излиташ , преди да си завършил думата . Това всички кърлежи го знаят много добре , в бюрата по труда също (там са заети да хранят циганите основно , може и да не знаят че трябва да контролират изпълнението на КТ) а синдикатите са в коалиция с кръвопийците и се интересуват само от членския внос и наемите от имотите си . Работно облекло - забрави , отпуск - на минимума , болничен - излиташ , извънреден труд - на корем , често безплатно , охрана на труда - глезотии , забележките са основно финансови ... Влезте в някоя приватизирана фабрика в провинцията и ще видите ...
цитирай
3. allvin - Лидия Делирадева Честито! ...
03.08.2013 13:44
Лидия Делирадева


Честито! Току-що. Тъмнината се сгъстява и скоро ще заседне в задните части на контрапротестиращите. Ще търсим информация само там:

"Работодателските и синдикалните организации, представени в Националния съвет за тристранно сътрудничество, няма повече да декларират имущество, доходи и разходи в страната и в чужбина, предаде репортер на БГНЕС.

Техните декларации, публикувани в регистъра на Сметната палата, ще бъдат заличени в тримесечен срок, а тези на хартиен носител ще бъдат унищожени.

Това решиха депутатите с приетите окончателно промени в Закона за публичност на имуществото на лица, заемащи висши държавни, обществени и други длъжности в публичния и в частния сектор".
цитирай
4. allvin - виц от фейса
07.08.2013 23:31
Alex Res

Група психолози решили да проверят докъде може да стигне търпението на българина.Събрали хората от един жилищен блок и им казали:
-От утре ви спираме водата.Някакви въпроси?
-Не - отговорили хората и си тръгнали.
На следващия ден ги извикали и им казали,че ще им спрат и тока.
-Въпроси?
-Не.
Така,след като ги лишили от всичко, от което могат,без да се зададе нито един въпрос,психолозите учудени и не разбиращи търпението на хората,решили да предизвикат някаква реакция за последен път.Събрали ги и им казали:
-Утре ще ви избесим всичките.Някакви въпроси?
От тълпата някой плахо вдигнал ръка.
-Я,най-после някакво раздвижване - казали си психолозите:
Eдин човек се надигнал и страхливо попитал:
- А въженцата вие ли ще ни ги дадете,или ние да си ги носим?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: allvin
Категория: Други
Прочетен: 1457674
Постинги: 356
Коментари: 1447
Гласове: 2968
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031