Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09.2012 15:00 - Пътешественици .......
Автор: allvin Категория: Други   
Прочетен: 9530 Коментари: 30 Гласове:
3

Последна промяна: 09.01.2014 19:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В. ”Сън”: Алчни българи идват за помощи Деветчленно ромско семейство от България получи къща във Великобритания за сметка на данъкоплатците, само три седмици след пристигането си в страната, пише британският вестник "Сън". Изданието е озаглавило материала си "Алчни българи", предаде дир.бг.


Българи ли?!? А дошли ли са със конницата на кан Аспарух,били ли са се при Ахелой,Шипка,Дойран? Писали ли са ,,История славноболгарская"? Строили ли са Плиска,Преслав,Велико Търново? Писали ли са а,б,в .... ?

Не,аланглета,невежи жорналя!!!

Аз и хората край мен са истинските българи,а не така наречените ,,роми" или цигани!!! Това за алчността се отнася за вашите господари,които някога бяха призвани от Бога да създадат Империя на Светлината,но те Го предадоха и създадоха Империя на Тъмнината! .......

...... ,,Сатана(князът на мрака),беше застанал начело на нацията(еврейската),и най-висшите религиозни и граждански власти му се подчиняваха." - Елена Вайт - ,,Великата Борба" - глава 1 - ,,Предсказание за участта на света".

Вярно е,че и сред циганите,и сред евреите има свестни хора,но това са единици,както се казва,а за другите отдавна има един много показателен израз - ,,der Ewige Jude" - ,,вечният евреин".

А сега Боко и компания са в Израел и вероятно  информацията по случай разследването на атентата на паркинга на бургаското летище като нищо може да бъде използвана за атака срещу Иран. Те и понятие си нямат какво са всъщност силите на злото. Спомням си,че преди известно време бях в един зоопарк,само че на излизане минах зад клетките на хищниците,където обикновенно се движат само гледачите на животните. И тъкмо минавах край клетката на тигъра и гледам тигъра се е изтегнал мързеливо в далечния край на клетката и аз продължих нататък,но само след няколко метра някой като че ли ми каза да погледна назад и видях същия този хищен звяр,който само допреди няколко секунди се изтягаше мързеливо като дерибей,на който не му пука за нищо,сега се беше свил,готов за скок, в най-близкия до мен ъгъл на клетката,вперил поглед в мен,изпълнен със желание за убийство ... за 1-2 секунди  направо бях като парализиран;  ,,глътнах си граматиката",както се казва в такива случаи,защото разбрах,че ако не бяха решетките на клетката,щях вече да съм мъртъв. Всъщност за няколко секунди аз и Луцифер бяхме лице в лице. Жесток напор от убийствена злоба се стовари върху мен като вълна от цунами. Невероятно мощна енергия притежава - като енергията на ураган,но подчинена на злия му ум - нещо от рода на ,,Лудия Ум" от книгата на Артър Кларк ,,Градът и Звездите"...

Та това са те в ,,чист вид"(нямам предвид физическата форма на тигъра конкретно тогава или което и да е било друго същество,а психическите  нива,където силите на злото са многократно по-силни от хората),а Боко и компания щели да правят съвместно заседание с тези съюзници на силите на злото ....... без коментар,както се казва в такива случаи!




...... ,,О, Англио, защо ли днес бездушен жид те управлява?" -

откъс от стихотворението ,,Тъгите на България - Дизраели" от Иван Вазов



image



image



image







Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. allvin - коментар 1
11.09.2012 15:07
жана д`арк

11 Септември 2012 09:45

Първо Франция, сега Великобритания скочиха срещу собствените си правила. Въпросните роми граждани ли са на ЕС по смисъла на договора от Маастрихт, граждани са, имат ли право на свободно придвижване, имат, според Лисабонския договор имат право и да изберат къде да живеят, тогава какъв е проблемът
Член 17 на така ревизирания Договор за ЕО прокламира създаването на европейското гражданство. "Всяко лице, което притежава гражданство на държава-членка, е гражданин на Съюза", постановява ДЕО, добавяйки, че "гражданите на Съюза се ползват от правата и изпълняват задълженията, предвидени в настоящия договор."
цитирай
2. allvin - коментар 2
11.09.2012 15:09
Калки

11 Септември 2012 09:46

Рано или късно всички пречки ще бъдат премахната и нашите цигани на тумби, на тумби ще заминат на запад .
цитирай
3. allvin - коментар 3
11.09.2012 15:10
alchemists

11 Септември 2012 09:46

Хак да им на лицемерните англета - техните банкери и финансови акули (Ротшийлд, Рокфелер и пр.) ни крадат с лихви, а ни по стар български обичай ги крадем с роми - кой с каквото може - борбата е безмилостна жестока беше казал някой...
http://alchemicalshots.blogspot.com/
цитирай
4. allvin - коментар 4
11.09.2012 15:11
Болярчето

11 Септември 2012 09:53

Нали искахте социална държава - на ви сега социална държава
(Надявам се Маркса с двата плюса да не ме съди за нарушено авторско право на репликата му)
цитирай
5. allvin - коментар 5
11.09.2012 15:12
Manrico

11 Септември 2012 09:53

Въпросните роми граждани ли са на ЕС по смисъла на договора от Маастрихт, граждани са, имат ли право на свободно придвижване, имат, според Лисабонския договор имат право и да изберат къде да живеят, тогава какъв е проблемът

Жана, юрист като теб не би трябвало да се позовава на легенди от фризьорските салони, когато става въпрос за юридически въпроси. Правото на свободно движение и пребиваване в друга страна се регулира от директива 2004/38/EO, която е популярно обяснена тук, а самата директива е тук
цитирай
6. allvin - коментар 6
11.09.2012 15:14
intel_inside

11 Септември 2012 09:54

граждани ли са на ЕС по смисъла на договора от Маастрихт, граждани са, имат ли право на свободно придвижване, имат, според Лисабонския договор имат право и да изберат къде да живеят, тогава какъв е проблемът


ами не -
1. Едно на ръка че чисто в морално етичен план напъните на хлебарките и паразитите са свише отвратителни (тема която сме дискутирали нееднократно)
2. Друго че именно за да се избегне натиска над социалните системи имаше едни определени изисквания - че можеш да отидеш където си искаш но в рамките на три месеца трябва да докажеш че имаш необходимия доход или работа, а не можеш да легнеш на местната социална мрежа (ако искаш цоциал бягай си дома)

Сън естествено преувеличават, но самата концепция която са изложили за съжаление е Вярна.
Вина за това имат определен кръг наши сънародници (и тоне само цигани) които виждат реализацията си единствено в експлоатирането на блага създадени от друг.
В случая често пъти става въпрос за съвсем съзнателен опит да се експлоатира цяла социална мрежа към която съответните не са, и няма да допринесат, с нищо.

Само по себе си това е много печална констатация.

Тук оправданието "бедни сме" за съжаление често пъти следва да бъде подменено с "алчни сме".
Второто е уви значително по точно.
цитирай
7. allvin - коментар 7
11.09.2012 15:15
жана д`арк

11 Септември 2012 10:03

Казал го е и Интел по-горе - че движението е свободно, но пребиваването за срок повече от три месеца не е.

Оказва се, че е законно, защото въпросните роми са подали молба за предоставяне на убежище, която още била в процедура по разглеждане, а докато нямат отказ могат да останат на територията на страната.
цитирай
8. allvin - коментар 8
11.09.2012 15:39
Manrico

11 Септември 2012 10:07

Вероятно ромите са си законно там, щом не са ги изхвърлили, аз коментирах твоето твърдение, че "според Лисабонския договор имат право и да изберат къде да живеят, тогава какъв е проблемът". За социалките в другите държави - като са луди да дават зелник, ще има кой да го яде. Мангали по манталитет от ромски или друг етнос има достатъчно.
цитирай
9. allvin - коментар 9
11.09.2012 15:42
Cruella de Vil

11 Септември 2012 10:27

Написала съм принципното положение, трябваше специално за теб на уточня, че това става при определени условия, които в конкретния случай са налице - ромите ползват правото си да поискат убежище, молбата им не е отхвърлена все още, но и не могат да започнат работа в този период на изчакване на решението. Остава им да чакат и да ползват помощите, които се полагат в такива случаи. Обясни ми тогава защо пищят британците?

Като говорим за принципно положение: Румъния и България още преди влизането в ЕС бяха изключени от списъка на държавите, гражданите на които могат да искат политическо убежище поради нарушаване на човешките им права. С влизането на България в ЕС гражданите й получиха право на свободно придвижване в рамките на ЕС и право на работа в някои от държавите. Засега ограниченията за работа се отнасят само за няколко държави. Във Великобритания примерно, за висококвалифицирани няма ограничения, други специалисти (строители, водопроводчици, автомонтьори, фризьори) могат да работят като самонаети. За получаването на помощи обаче има ограничения: не се допуска с идването и хоп, с общинско жилище и на социал. Изисква се някакъв минимален срок на легална работа и внасяне на осигуровки от 2 години. Т.е. кандидатът е дошъл да работи, но е останал без работа и препитание.
Интересно защо циганинът не е дошъл сам и не се е хванал да работи някъде за да може да издържа семейството си? След като в България "не му давали работа"
, защо не е потърсил легален начин да работи във Великобритания?‌
цитирай
10. allvin - коментар 10
11.09.2012 15:43
Manrico

11 Септември 2012 10:32

Интересно защо циганинът не е дошъл сам и не се е хванал да работи някъде за да може да издържа семейството си?

Ами защото не е отишъл да работи, а е разбрал как може да им източи социалната система и я източва. Подава молба за убежище, очевидно е, че няма да го получи, но докато молбата се разглежда, ще си живее със семейството за сметка на британската социална система. Не е изолиран случай, прави се масово, дори и в този форум се обсъждаше и се разменяха съвети как може да се източват социалните системи на западноевропейските държави.
цитирай
11. allvin - коментар 11
11.09.2012 23:50
жана д`арк

11 Септември 2012 11:06

Би ли ми изяснила значението на термина "икономическо убежище"?

Терминът не е легален, но се ползва за икономически емигранти. Общият правен термин е "хуманитарен статут на бежанци", като в този кръг лица попадат хора, чиито човешки права са нарушени в държавата на която са граждани. Едно от основните човешки права е правото на труд. Излишно е да уточнявам, че много български граждани са лишени от това право вследствие на калпавата държавна политика. Данните за безработицата в България са стряскащи, а размерът на социалните помощи не гарантира оцеляване. Относно ромите е налице и дискриминация при наемане на работа. Причините са известни - необразовани, недисциплинирани и пр., но пък и те не търсят работа като специалисти, а като обикновени черноработници, но и такава няма. В тази посока обосновката за искане на хуманитарен статут на бежанец е сериозна - невъзможност физически да оцелееш в родината си.
цитирай
12. allvin - коментар 12
11.09.2012 23:51
Ловкия

11 Септември 2012 11:06

Е, и това го е имало.
Но има и изградена инфраструктура, училища, болници, стадиони, образование и медицинско обслужване.
Има и възможности за добро образование и работа в метрополията.
Докато деколонизацията в голямата си част донесе кланета, граждански войни, чудовищна корупция и смърт за милиони.
Оставени сами на себе си, освободените явно не могат да се възползват от свободата си и да изградят нормални общества.
Най-крещящите примери са Хаити и Зимбабве, където дори не е имало войни.
На фона на шепата сравнително добре уредени държавици в Африка, в останалата част си цари същата безнадеждна тъма...
цитирай
13. allvin - коментар 13
12.09.2012 00:01
Weed361

11 Септември 2012 11:08

Системата наистина им е пробита - може да върши работа за британци, но на нас не ни се опира. Тук ако си self employed, но доходът ти е нисък, не знам точно £5000 или 6000 на година ти се полагат помощи. Доста нашенци работят уж като самонаети, за да не им искат разрешително за работа, реално работят някъде на черно и получават помощи. Ромите правят същото, но на по-високо ниво - пропускат работата на черно. Аристократи...
цитирай
14. allvin - коментар 14
12.09.2012 00:02
Ловкия

11 Септември 2012 11:11

Относно ромите е налице и дискриминация при наемане на работа. Причините са известни - необразовани, недисциплинирани и пр., но пък и те не търсят работа като специалисти, а като обикновени черноработници, но и такава няма.

Да, работа трудно се намира, но пък милиони декари чудесна плодородна земя си стои ей така, пред праговете на мизерните им колиби.
И какво значи работа?
За тях работа означава да вземат днес едни пари, с които да си купят цигари, пиене и един кренвирш за децата...
цитирай
15. allvin - коментар 15
12.09.2012 00:03
жана д`арк

11 Септември 2012 11:19

но пък милиони декари чудесна плодородна земя си стои ей така, пред праговете на мизерните им колиби.

Това е чужда земя, Ловки, не е тяхна. В момента, в който решат да я обработват, ще скочат собствениците й, които предпочитат да е пустееща. Истината е, че е нужна държавна политика за решаване на ромския проблем. Не всички роми искат да живеят в мизерия. Гледам ги как работят в сметоизвозващите фирми - слаби момченца в най-големите студове се возят премръзнали отзад на камионите и пъргаво вдигат тежките контейнери. Чувала съм и изповеди - казват, ходя да търся работа в строителството, наемат ме за ден-два, често не ми плащат нищо, знаят че съм циганин и няма как да си търся правата, защото нямам пари за адвокат и трудов договор нямам, а децата вкъщи са гладни. За миг се постави на мястото на неграмотен мургав циганин, израснал в гетото, неполучил образование и възпитание, но все пак човешко същество. Какъв е изборът му, ако не може да спечели пари с труда си? Отговорът е един - да умре от глад или да краде, за да оцелее. Е, избират второто.
цитирай
16. allvin - коментар 16
12.09.2012 00:04
NEGEOS

11 Септември 2012 11:20

Извинявайте, ама не са им виновни мангалите, а самите те. Като не знаят как се прави, да попитат нас.

А е толкова просто. Отнемане на децата и настаняването им в социални домове, поради застрашаване здравето и сигурността им от родителите. Ако искат да си ги вземат - билетèтата за обратно. А те - къщи и социални помощи. Сега още ще дойдат.
цитирай
17. allvin - коментар 17
12.09.2012 00:05
NEGEOS

11 Септември 2012 11:28

За миг се постави на мястото на неграмотен мургав циганин, израснал в гетото, неполучил образование и възпитание, но все пак човешко същество. Какъв е изборът му, ако не може да спечели пари с труда си? Отговорът е един - да умре от глад или да краде, за да оцелее. Е, избират второто.


Извинявай, ама ти пробвала ли си, да цаниш циганин, да ти свърши каква да е работа. Ден два в строителството отива не да работи, а да вземе надник за ден два. И после - чорбаджиите виновни, че не дават колкото ти трябват.
Защо трябва да му дава някой работа. хорача, чиито ниви и градини обират, чиито домашни животни крадат за да заколят и изядат, да не би някой да им е дал работата. Нали са човешки същества. Защо не работят тогава.

А за децата, дето не можели да ги хранят - защо не потърсят помощ когато се правят, а търсят когато трябва да се хранят?
цитирай
18. allvin - коментар 18
12.09.2012 00:06
Спартак

11 Септември 2012 11:30

Не циганите, цяла България, начело с Премиера са легнали на това ухо. За разлика от времето на презрения и обруган соц. когато държавата правеше СОБСТВЕНИ ИНВЕСТИЦИИ, сегашните управници разчитат само на ЕВРОПАРИТЕ. Е не е ли Бойко Борисов пар- екселанс пример за циганите. В крайна сметка всеки протяга алчна ръка към чужди пари, а през това време не циганите, ние всички си отиваме. Сега се сетил “ Резачът на ленти и тесния специалист по магистралите“, че създаването на работни места трябва да е приеоритет на всяко правителство, сега, когато са унищожени безумно хиляди предприятия. И по- упорито безумие в тази посока не е познато в цялата ни история от освобождението. Затова след като продадохме почти всичко, за да поддържаме паразитната държавна машина, продаваме и земята си, природните си ресурси, защото давещият се няма друга мисъл в главата си освен собственото си оцеляване. И най- страшното, че извън давещия се, фиктивната опозиция гледа малоумно с мечти отново да се докопа и тя до мизерните благинки.
- От какво има най-голяма нужда обществото ни? към Румен Леонидов:
- Не от поредния нов примиер( Първанов, Кунева, Сидеров, Яне Янев и др.) а от нов пример за подражание. От МЪДЪР духовен водач, с висока философия и безребърен манталитет. Но днешните българи никога няма да гласуват за подобна личност, ( ЗАЩОТО ГОДИНИ НАРЕД СА РАЗВРАЩАВАНИ ОТ МЕДИИТЕ) ако случайно се появи измежду нас... Защото няма да прилича (НЕ НА МЪРШАТА) а на биомасата, която се нарича народ...
цитирай
19. allvin - коментар 19
12.09.2012 00:07
Evasion

11 Септември 2012 11:30

Даването на убежище не е предвидено за някой, който търси лесен живот на разноски на данъкоплатците

Ааа, много моля, такива изказвания по адрес на ромите са си чист расизъм. Възмутен съм! И много, много огорчен... Значе, когато ромите в България търсят лесен живот на разноски на българските данъкоплатци - тогава било интеграция на малцинствата и е много хубаво. Дори прекрасно. От Англия аплодират и насърчават. Когато същите тези роми отидат в Англия и потърсят лесен живот за сметка на наглийските данъкоплатци - не можело. Това, господа англичани, освен расизъм е и обикновен, даже долнопробен цинизъм!
цитирай
20. allvin - коментар 20
12.09.2012 00:10
Калки

11 Септември 2012 12:36

Освен че се иска здраво бачкане, друг проблем човек да се изхранва от земята няма.
А за тях би било още по-лесно, заради многото свободни ръце.
Земята е изхранила и храни всички ни, може да изхрани и тях.
Ама се иска здраво бачкане...

Ех, защо ли това не го разбират стотиците хиляди, които отиват да бършат задници по Гърция, да мият чинии по Германия и да висят по скелетата на Испания ?

Или пък всички онези новоизлюпени столичани, дето цяла България ги ненавижда
цитирай
21. allvin - коментар 21
12.09.2012 00:12
venstar

11 Септември 2012 13:17

Има и такива и онакива цигани. Има и такива и онакива българи. Тея, дето завличат парите на хиляди и милиони, да не би да са по-добри от тези дето обират нивата или портфейла на някой? Няма нужда тук да изреждаме лошите си преживявания с някои цигани и да омаловажаваме примерите на старание и честност на други цигани. Не е и мястото да сравняваме бройки.

Статията на таблоида "Сън" е жалка новинарска демагогска провокация. Никой не гони циганите от България. Няма нито един закон, нито един човек, който да бъде посочен като виновник, че едикойси трябвало да напусне България. За разлика от гоненето от Франция. Просто в България на някои цигани не им изнася и търсят по-лек живот в по-богати и уредени със социални помощи държави. Подобно може да се каже за стотици хиляди висококвалифицирани българи, които напуснаха родината си по най различни причини - дали заради чувство на малоценност и безперспективност тук, дали в стремеж за повече пари или социална сигурност... може да продължаваме доста списъка. Тези, също както при въпросните цигани, никой персонално и целенасочено не ги е гонил. Но са добре приети на Запад. Някой правят кариери, определено не всички преуспяват, някои се връщат доброволно, но много остават. Затова аз съ категорично против, когато някой дели българските емигранти по някакви критерии и обявява, че едните били гонени, а другите ... ами за тях не се говори. Така както един инжинер е преценил, че с ръцете и знанията си, ще успее да изгради живота си на Запад и това не е престъпно, защо един циганин, който използва вратички в закона за лични облаги, но не нарушава законите, изведнъж става причина да се очерня този, дето яде зелника и страната, от която е тръгнал??

Българските политици не трябва да допускат разни жълти вестници и политици със собствени интереси да хулят несправедливо страната ни!

цитирай
22. allvin - коментар 21-б
12.09.2012 00:15

Другият въпрос, който е важен, но трябва да се разглежда разделно от реакцията ни към такива изцепки като Сън-ската, е реалното положение на гражданите у нас. Цигани, бели, марсианци - всички трябва да имат равни права и задължения. Не само на книга, но и на практика.

Ако има необработваеми земи, то собствениците би трябвало да бъдат стимулирани да ги дават за обработка на хора, които пожелаят да вършат тази работа. Тук са необходими две неща. Първо законова уредба, гарантираща правата на двете страни. И второ някакъв смисъл и изгода от това. Мисля, че в момента за пустеещи земи се плащат по-високи данъци, отколкото за обработваеми. Така би трябвало да бъде. Ако някой социално слаб реши да обработва земята ти, държавата може да ти намали данъка (ако не можеш да вземеш нещо от наемателя ти). Той трябва да има гаранциите, че ще прибере реколтата, а ти че няма да остави бунище след себе си. Правните подробности могат да се изпилят много по-лесно от икономическите. Дали е рентабилно да се влагат пари за техника (и може би химикали за растителна защита)? Дали след един сезон работа, ще успееш да си изплатиш борчовете/инвестициите, да оцелееш (да се храниш, обличаш и да имаш подслон, ти и семейството ти)? Това трябва да кажат икономистите тук, но според мен, издръжката на едно семейство от държавата със социални помощи ще излиза по-скъпо, отколкото ако това семейство произвежда нещо, дори и да не е рентабилно.

Унгарците обявиха, че ще дават социални помощи само срещу положен обществено полезен труд. За всички унгарски граждани, без разлика на раса, цвят на кожата, образование и други. Това може да се приложи и в България.

Законите трябва да са еднакви за всички. Не си плащаш тока, спират ти го. Не си плащаш наема, чао. Крадеш, в затвора. За всички. За да почувстват работещите грижата на държавата, а търтеите да не пищят до разни комитети, когато им спрат кранчето.
цитирай
23. allvin - коментар 21-в
12.09.2012 00:20
В момента има много голям антагонизъм между българи и цигани. Никой българин не иска да праща детето си в училище с преобладаващи цигански деца. Или пък протестират, когато в класа им доведат циганче. Това е расизъм и с това държавата и обществото трябва да се борят. Ако някое дете нарушава реда, идва смърдящо и мръсно, то или родителите му трябва да бъдат наказвани. В момента и българи и цигани смятат, че последните са ненаказуеми. Това трябва да се промени. За доброто на цялото ни общество.
цитирай
24. allvin - коментар 22
12.09.2012 00:23
Miranda

11 Септември 2012 13:37

Хак им е на англичаните и на всички останали богати държави от ЕС.
Наистина няма отърване от нашите цигани, каквито и правила и норми да приемат.
Принц Чарлз нали ходи в Столипиново да гали циганчетата по главите и да се снима с тях.
Е, сега и държавата им ще се погрижи за нашите цигани.
цитирай
25. allvin - коментар 23
12.09.2012 00:27
Ловкия

11 Септември 2012 14:04

Ех, защо ли това не го разбират стотиците хиляди, които отиват да бършат задници по Гърция, да мият чинии по Германия и да висят по скелетата на Испания ?

Или пък всички онези новоизлюпени столичани, дето цяла България ги ненавижда

Стотиците хиляди го избират, защото е по-лесно.
Верно е че бачкаш яко, ама само няколко месеца, зимата си стоиш вкъщи и си почиваш. Пък и това не е сигурен доход...
Докато ако решиш ти и семейството ти да живеете от труда си на село тук, няма лято, няма зима - все има нещо за правене.
Виж и себе си - толкова неща правиш и си направил сам. Важното е да не те мързи и да можеш да пожертваш разни блага на големия град...
цитирай
26. allvin - коментар 24
12.09.2012 00:29
жана д`арк

11 Септември 2012 21:58

Хуманитарен статут се дава ако, примерно има болен член на семейството, за когото в родината не могат да се полагат адекватни грижи.

Круела, прочети малко повече по въпроса. В т.нар. хуманитарен статут се включват и нарушените човешки права, изброени в Хартата и потвърдени с Лисабонския договор. Между тези права е и правото на труд и неговата закрила от страна на държавата. Тук границата при преценка е много тънка и е доста субективна, както всяко нещо в позитивното право.
Пък и както се вижда в случая не се търси работа, а възможност да се дои социалната система

В този случай нищо не се вижда, само нещо се твърди едностранно. В момента ромите дори да искат не могат да започнат легално работа, налага им се да изчакат решението по молбата им за предоставяне на убежище. Какво ще се случи след това е в сферите на предположенията, в която сфера всички опции са възможни.
цитирай
27. nbrakalova - Калки 11 Септември 2012 09:...
12.09.2012 09:24
allvin написа:
Калки

11 Септември 2012 09:46

Рано или късно всички пречки ще бъдат премахната и нашите цигани на тумби, на тумби ще заминат на запад .


Де тоз' късмет! :)
цитирай
28. allvin - коментар на Явор Георгиев
12.09.2012 22:06
Бойко Борисов и още 12 министри са на посещение в Израел, специална визита на която обменяли опит с тамошното правителство и начин на управление. Няма и месец по късно - октомври Президентът Плевнелиев с още няколко министри ще тръгне към същата тази дестинация отново да черпи опит, като между другото ще посетят голяма част от забележителностите на държавата ! Явно в днешно време "визита" е новото име на екскурзия, а разбира се нашите избраници са на пълна наша издръжка ! Не знам какъв опит черпят - мутрите там едва ли са в парламента и едва ли ще намерят общ език, но...може да се отвори на Бойко парашута и да резне и там някоя друга лентичка - като гост , Плевнелиев ще скача и ще се смее от вълнение, надяваме се само да не се подмокри ! И докато българският народ се чуди как да си купи хляб и да изпрати в понеделник детето си на училище, управляващите ни показват завидно състояние и "класа", а родните ни национални медии предпочитат да платят половин милион хонорар за да гледаме голи ц*ци, а отсреща деца нуждаещи се от пари за лечение умират ! Това правителство и всички национални медии в България крадат вашите пари и лишават вашите деца от лечение, хляб и добър живот ! Истината е близо - ние идваме !
цитирай
29. allvin - коментар на Дориян Александров
12.09.2012 22:17

.....Търсим партньорство с Израел. България иска Израел да се превърне в неин дългогодишен стратегически партньор. Така външно министерство обяснява целта на съвместното заседание на правителствата на двете страни. Чрез Израел България се надява да подобри връзките си с целия Близък Изток, каза дипломатически източник, без да уточни как ще стане това, при условие, че еврейската държава е в обтегнати отношения със съседите си....." (в. Труд, 11.09.2012 г.). След това изказване вече сме убедени, че става въпрос за съзнателни съучастници в престъпленията и завършени идиоти, нямащи понятие от дипломация и държавническо мислене!.....
цитирай
30. allvin - коментар на Георги Фантома
12.09.2012 22:30

БРАТЯ И СЕСТРИ - ВАЖНО Е:

МОЛЯ ВИ българи, защитавайте всеки българин който се е осмелил да защити живота си, семейството си, и дома си от ЦИГАНСКИТЕ МАРОДЕРИ. Днес гледах по новините на нова телевизия, как един българин застрелял НАГЪЛ ЦИГАНИН ВЛЯЗЪЛ ДА КРАДЕ В ДОМЪТ МУ. БЪЛГАРИНА е осъден да лежи дълги години в затвора, и съдът го кара да плати 200 000лв. кръвнина на циганите затова че е защитил домат си от кражба. Случаят ще го дават и утре в ''здравей България''. БЪЛГАРИ, МОЛЯ ВИ НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ ТЕ ТОВА БЕЗУМИЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА, ОСЪЖДАТ НЕВИННИ БЪЛГАРИ ЗАТОВА ЧЕ ЗАЩИТАВАТ ДОМЪТ И ЖИВОТА СИ, ЖИВОТА НА БЛИЗКИТЕ ИМ. Нагли ЦИГАНИ ни ограбват, пребиват , убиват, а държавата ни съди защо сме се защитили, МОЛЯ ПОКАЗВАЙТЕ ТОВА НА ПРИЯТЕЛИТЕ СИ, ПО ГРУПИТЕ, ЗАЩИТАВАЙТЕ СЕ ВЗАИМНО, НЕ
СЕ ОСТАВЯЙТЕ БЪЛГАРИ, НЕ МОЖЕ РАЗНИ ЦИГАНИ ДА ВЛИЗАТ В ДОМОВЕТЕ НИ, И НИЕ ДА НЯМАМЕ ПРАВО ДА СЕ ЗАЩИТИМ, много им стана на циганите, разберете, ако не ние няма кой друг, ние трябва да си помагаме взаимно ..........
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: allvin
Категория: Други
Прочетен: 1453395
Постинги: 356
Коментари: 1447
Гласове: 2967
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031