Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2012 03:03 - Българският политически елит - съюзник на силите на злото
Автор: allvin Категория: Други   
Прочетен: 3203 Коментари: 2 Гласове:
9

Последна промяна: 02.06.2012 14:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Наскоро прегледах един мой стар пост за Опълченците на Шипка,за да го допълня. И представете си каква неприятна изненада бе за мен да видя,че и четирите клипа от ,,тубата",които бях сложил към поста,бяха изтрити!!! При по-задълбочен преглед установих,че са изтрити и други клипове и цели постове или части от други мои постове!!! Изтрити са,защото на някой не му се е понравил факта,че такива клипове изграждат смели воини,а не тъпи чалгаджийчета! И ако днес трият само клипове, утре ще гледат да изтрият от лицето на Земята и цялата България!!!

Виждате сами как хитро,подмолно и коварно и на пръв поглед незабележимо действат силите на злото. Първо въведоха новините на турски език,после пустнаха турските сериали,после някои ,,личности" взеха да ,,сътворяват" приказки,че Левски и Ботев били с ,,психични отклонения",че нямало Баташко клане,че Османската Империя всъщност ни била едва ли не ,,благодетел"!?!?! А приказките за фалшивостта на Библията? И ето ви моля само преди няколко дена ,,последният писък на модата" : изказването на един експерт,че трябвало да си внасяме турци за работна ръка! А коя е официалната религия на Турция? Ислямът!!!

 ... "От шест години насам турците са отвлекли от християнската земя повече от 400 хиляди християни, заробили всички, погубили и унищожили множество царства и области на Сърбия, Склавония, Далмация, Трансилвания, България, като не смятаме старите и болните, които убили и обезглавили, понеже не могли да ги откарат, като не вземем под внимание градове, крепости и селища с цялата им околност, които разориха с огън и меч."

Из писмото на монаха Бартоломео де Яно от 3 февруари, 1443 г.

А сега поставете тази информация за продажните медии редом с циганизацията и чалгизацията,тъпата образователна система,която създава полуграмотни идиоти,лесни за управление и манипулиране;планът ,,Ран-ът" и корупцията във всички обществени и частни сектори; къщите за милиони в полите на Витоша; запустелите села и демографският срив; бягството на хиляди българи в чужди страни; плановете на компания ,,Шеврон" за добив на шистов газ в Добруджа; мераците на компания ,,Монсанто" за производство на Г.М.О. в България; гейските паради, новият мислен - недомислен закон за детето и семейството; националното предателство с признаването на република Македония; идиотската декларация за съществуването на ,,геноцид" над турските изселници; и т.н., и т.н. ...

Внимавайте,елитът,ама много внимавайте да не ви постигне съдбата на еврейските безделници от град Ветил,които се подиграваха на пророк Елисей,вследствие на което той се обърна към тях и ги прокле; и само секунди след това бяха разкъсани от две огромни мечки, изскочили от близката гора - наказание от Бога,както пише Елена Вайт в книгата си ,,Пророци и Царе" - глава 19 - ,,Пророк на мир" ; ( тази случка е описана и в 4 Царе 4 глава от Библията); или както има една приказка - ,,Със ангелите - по ангелски, със зверовете - по зверски!!!"

И като толкова много се биете в гърдите,че искате да правите добро,елитът,можете да започнете с махането на паметника на съветската армия в центъра на София.Тази червена армия няма нищо общо със руската,която ни освободи от османлиите.Разликата е както се казва от Небето до Земята,както между пророк Елисей и еврейската сган от безделници при Ветил. Поклон пред саможертвата на руските войници и вечна признателност към Русия,но онези от Съветския съюз(по-точно казано от Еврейския съюз),са просто мутанти. А Ричард Ран все още си припка свободен по широкия свят,а,елитчето? Отдавна трябваше да сте издали заповед за неговия арест и да сте го докарали във България окован във вериги  заради неговия сатанински план,известен пред хората като планът ,,Ран-ът". Същата съдба трябваше да постигне и милиардерът Джордж Сорос,който предизвика банковата криза в България през 1996 година,при която ,,изгоряха" спестяванията на хиляди българи,което по същество си е чиста кражба,но като гледам колко си се обичате,скоро май няма да стане тази работа.

Изводи? Досегашния политически ,,демократичен" модел от последните 22 години се провали,а във икономическата война,която се води срещу България ,,елитът" не са никакви генерали и офицери,а едни учени-недоучени новобранци. Срещу България се води безмилостна война,а тези,които трябва да са на първата линия на ,,фронта",си ,,играят" като едни умствено изостанали дебили с къщички,вилички,спортни автомобилчета и разни ,,куклички" от сорта на манекенките и чалга-певиците. Но животът и съдбите на хората не са играчки,затова ето какво трябва да направите: ,,разстреляйте" българския политически елит първо в сърцата си,а догодина и политически на следващите парламентарни избори!!!

Иначе ще изгубите възможността да оцелеете и да живеете в бъдеще на такива райски кътчета като тропическите острови,каквато ще е бъдещата цивилизация,при това първият клип по-долу е само едно бледо подобие на истинската красота на бъдещият свят. Другият клип с планът ,,Ран - ът" също е показателен за подмолността на силите на злото. Третият е за един човек - ,,воинът - боклукчия",както иронично са го нарекли някои от хората,но независимо от тази ирония филмът показва силата на човешкия дух и съм го поставил тук,за да могат българите да черпят вдъхновение и увереност от собствените си сили като този човек,който дори и от боклуци може да направи много хубави неща! Четвъртият е за геноцида и унищожаването на българската армия.

Бъдете винаги нащрек и по възможност винаги с ръка на ,,дръжката на меча",за да не станете като хората,описани в ето този кратък епизод от повестта на писателите Аркадий и Борис Стругацки ,,Пикник край пътя":

,,...И като гледаше тези две чудовищни рожби на Зоната,Нънан си помисли: Боже мой,какво още трябва да се случи? Какво още трябва да се случи,за да се вразуми човечеството? Нима това е малко? ... Знаеше,че е малко. Знаеше, че милиарди и милиарди нищо не знаят и нищо не искат да знаят,а ако узнаят,ужасяват се десетина минути и отново забравят" ...

  А ето и няколко реда от една друга повест на Аркадий и Борис Стругацки - ,,Трудно е да бъдеш Бог":

,, - Сега ще ви кажа от какво се страхувате.
- Страхувам се от здрача.
- От мрака,искате да кажете?
- И от мрака. В мрака робуваме на призраците. Но аз най-много се страхувам от здрача, защото в здрача всички стават еднакво сиви ... "

===============================


... Едем… — добави след миг. Знаеш ли, започва да ми се оформя някаква картина след разказа на Двутела-астроном, по-точно… на Калкулатора… Чудовищна.

— Да — кимна бавно Координаторът, — някаква крайна, така последователна, че чак потресаваща злоупотреба с теорията на информацията. Както се оказва, тя може да бъде оръдие за мъчения, много по-ужасни от всякакво физическо измъчване.

Селекция, спиране, блокиране на информацията — по този начин може да се култивира геометрически точна, кошмарна „прокрустика“(диктатура), както го каза Калкулаторът.

— Как мислиш, дали те… или той — го разбира?

— Как да го разбира? А имаш предвид дали счита такова състояние за нормално? Е, в определен смисъл — сигурно. Нали не познава нищо друго. Макар че се позоваваше на древната им история — тирани, отначало обикновени, после „анонимни“, значи има скала за сравнение. Да, сигурно — ако тя му липсваше, нямаше да успее да ни го каже.

— Ако позоваването на тиранията му дава възможност да си спомня за „доброто старо време“, то,… благодаря.

— И все пак. Изглежда, това е своего рода логичен път на развитие. На някакъв пореден тиран му е хрумнало, че собствената анонимност при съществуващата система на управление ще бъде изгодна. Обществото, без възможност да концентрира съпротивата си, да насочи враждебните чувства към конкретна особа, в известна степен сякаш се разоръжава.

— Аха, така ли го тълкуваш? Тиран без лице!

— Може аналогията да е лъжлива — след известно време, когато са възникнали теоретическите основи на тази тяхна „прокрустика“, някой от неговите наследници е отишъл още по-далеч, ликвидирал е — привидно — дори своето „инкогнито“, премахнал е самия себе си, самата система на управление — разбира се, само в сферата на понятията, думите, публичните изказвания…

— Но защо тук няма никакви освободителни движения? Това не го разбирам! И даже когато наказват своите „престъпници“, вкарвайки ги в тези някакви автономни изолирани групи — нали при отсъствието на каквато и да е стража, надзор, външно насилие е възможно индивидуално бягство и даже организирана съпротива.

— За да може да възникне организация, най-напред трябва да съществуват средства за взаиморазбиране.

Координаторът подаде през люка на купола окото на Гайгеровия брояч, чието цъкане като че ли постепенно утихваше.

— Забележи, че определени явления у тях не са лишени въобще от имена — или връзка с останалите, — но и названията, и връзките, които претендират за истински, са маски. Уродствата, предизвикани от мутациите, се наричат епидемия от някаква болест и така сигурно става с всичко останало. За да се овладее светът, трябва отначало да се назове. Лишени от знания, оръжие, организация, отрязани от другите жители, какво могат да направят?

— Да — каза Инженерът, — но онази сцена на гробището, онзи ров край града все пак показват, че може би порядъкът тук въпреки всичко не е чак толкова съвършен, както би искал неизвестният владетел. А това, че нашият двутел се уплаши от стъклената стена, помниш ли? Явно е, че не всичко тук върви гладко. ( откъс от книгата на Станислав Лем ,,Едем" )


===============================


2-та част от поста е по-надолу


image
     
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 



image





===============================

samvoin.blog.bg/politika/2012/04/05/bylgarite-ne-predstavliavat-problem-doklad-na-richard-mornin.934893

================================

balkanec.blog.bg/novini/2012/03/25/13-godini-ot-bombardirovkite-na-nato-nad-balkanite-i-obednen.927620

================================
grigorsimov.blog.bg/politika/2012/03/24/bylgarskiiat-pisatel-v-portugaliia-liubomir-cholakov-dnes-ideen-i-duhoven-centyr-na-sveta-sa-rusiia-i-pravoslavieto-knigi-news.927545

=================================
grigorsimov.blog.bg/politika/2012/03/25/komunizmyt-i-demokraciiata-ruhnaha-ednovremenno-avtor-lyubom.927720

===============================
estirbg.blog.bg/lichni-dnevnici/2012/04/01/sasht-obiaviava-hristiianstvoto-izvyn-zakona-ne-e-pyrvoapril.932022


=================================
video.yandex.ru/users/mm1316/view/334#

===============================

grigorsimov.blog.bg/politika/2012/06/02/demokraciiata-unishtojava-evropa-glava-13-ot-romana-ese-na-l.962352#last_comment

===============================

grigorsimov.blog.bg/politika/2012/05/30/dali-slovoto-e-po-silno-ot-olovoto-d-r-liubomir-kanov-ot-avtor-blues.961355

===============================

,,Сит търбух за народните неволи глух"- Радой Ралин












Гласувай:
9



1. nkf - Антиелитът управляващ България е ...
25.03.2012 12:36
Антиелитът управляващ България е съставен преди всичко от НЕбългари и това най-вече поражда проблемите, за които пишеш.Освен това , другият проблем е, че народа ни е атомизиран, няма спойка.Такава здрава спойка може да бъде само Христовата Вяра, защото Възраждането ни и просперитета след освобождението започна именно от църквите и манастирите.
цитирай
2. анонимен - История
12.08.2012 20:38
Написани са много глупости, породени от натрапения страх от турците и Турция. Османската империя не е причина за този скапан елит. Руснаците като избиха елита на Полша в Катин, да не би полският елит в момента да е на ниско ниво, а? Причините за липсата на елит са много, но две са най показателни - избиването на знатните родове при "покръстването" и избиването на елита от комунистите и замяната му със слагачески елит, подчинен на руснацине
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: allvin
Категория: Други
Прочетен: 1457574
Постинги: 356
Коментари: 1447
Гласове: 2968
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031