Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2011 22:31 - ГОСПОДАРИ НА ДРАКОНИ И ГОСПОДАРИ НА ВРЕМЕТО
Автор: allvin Категория: Други   
Прочетен: 1329 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 03.06.2022 21:41


,,Обясни ми,какво значи господар на драконите?"

,,Господар на драконите е онзи,с когото драконите са склонни да разговарят."

- Урсула Ле Гуин - Землемория - II - ,,Гробниците на Атуан".
 
Няма човек,който да не е чувал поне част от легендите за драконите.Но доколко истински са те?

Нека се върнем далеч назад във времето,още по времето на зората на човешката раса,когато все още Адам и Ева царуваха над цялата Земя.

,,Тогава змията беше едно от най-мъдрите и най-красивите творения на Земята. Тя имаше крила и като летеше във въздуха,блестеше ослепително с цвят на старо злато" - Елена Вайт - ,,Патриарси и Пророци". Както виждате,описанието напълно съвпада с легендите за драконите. И още: ,,А змията беше най-хитра от всички полски зверове,които Господ Бог беше създал": - Библия,книгата Битие 3-1. 

По-нататък следва печално известната история: Луцифер завижда на Адам и Ева и решава да ги детронира и самият той да седне на трона на Земята,като за целта използва мощните си психотронични сили и поставяйки под свой контрол умът на змията(драконът),той се прикрива под неговата външност и успява с пъкления си план.

След тези трагични и съдбоносни за човешката раса събития потомците на Адам и Ева започват малко по-малко  да деградират,докато се стигне до днешното жалко положение.Същото постигна и потомците на драконите,деградирали днес до някакви жалки 2-3 метрови безкрили и безкраки пълзящи по земята твари.

От всичко казано по горе си правим извода,че ,,господари на драконите" можем да наричаме днешните хора със развити психотронични сили,които в древноста обикновенните хора са наричали магьосници,а днес екстрасенси,които обаче умеят да ,,разговарят" единствено със силите на злото,които обаче майсторски се прикриват като ,,учители на човечеството"(Библия-Нов Завет- ,,Евангелие на Матея" - 24 глава).

А кои са ,,господарите на времето"?

Нека отново се върнем към историята. В древноста имаше един  народ,който след време попадна под контрола на силите на злото,но преди това имаше един период от време,когато все още поне една част от този народ беше верен на Бога. При една битка със вражески племена тогавашният водач на този народ - Исус Навиев,виждайки че денят няма да стигне за пълният разгром на противниците му и че те по-късно ще се върнат с нова армия,помолва Бога да ,,задържи" времето,за да разпръсне и унищожи неприятелските войски. И Бог изпълнява молбата му и ,,удължава" денят дотогава,докато вражеската армия е напълно разбита( Библия-Стар Завет-,,Книгата на Исус Навиев"-10 глава).

Ето това означава ,,господари на времето" - хора, с които Бог е склонен да разговаря и да изпълнява молбите им.В древността ги наричаха патриарси и пророци,а по-късно - апостоли. ( ,,Той ще Ме призове, и Аз ще го послушам; С него ще Съм, когато е в бедствие; ще го избавя и ще го прославя" ) -
- ( Псалом 91:15 )

За да може обаче човек да говори със Бога, то той трябва да е развил във възможно най-голяма степен психическите, моралните и духовните си сили, защото това е един вид език, а без да знаеш език, как може да разговаряш с непознати за теб? Защото, за съжаление, Космосът е все още една напълно чужда ,,държава" с ,,чужд език" за почти всички хора.

И така,всеки човек избира какъв да бъде или просто ще си живурка в блатото на онази житейска философия,характеризираща се най-общо с израза ,,ядене,пиене и некоя сгодна женица".

И така,който иска да види славата на бъдещата нова земна цивилизация,красива,мирна и щастлива като елфическите кралства от приказките,знае вече какво да прави.


 
 













Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: allvin
Категория: Други
Прочетен: 1466760
Постинги: 356
Коментари: 1447
Гласове: 2969
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930