Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2006 12:28 - Рим=порнография?
Автор: jean Категория: Други   
Прочетен: 3550 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 09.03.2006 14:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Странна порно интерпретация на Рим в епохата на Юлий Цезар

За тези, които имат HBO, утре ще дават 3-и и 4-и епизод на филма "Рим" ( "Roma"), оригинална продукция на HBO. Този филм успя да ме шокира доста сериозно с начина, по който се представя Рим по време на войните на Цезар срещу Галия.

Колкото и странно да ви прозвучи, поне на всеки 20 минути можем да видим на екрана гола жена, разгорещена, по време на полов акт. За 2  едночасови епизода има наистина 5 или 6 такива сцени:

Войник "оправя" млада селянка до едно дърво сред овцете, докато  колегите му войници го чакат на пътя и отвреме на време го поглеждат. Войник прави сношение с куртизанка в публичен дом, където има други войници, правещи същото.

Имаше и още една весела сцена-дама прави секс с богат римлянин и през цялото време му дудне да й купи някакъв много скъп кон, като отплата за услугата.

Освен тези образователни сюжети, във филма има и много кръв и бой. Още във втория епизод можем да се насладим на операция на един войник, на който сякаш му пробиват мозъка, докато все още е в съзнание.

Има и една сцена, в която една от благородните дами се полива цялата с яркочервена кръв, от която за малко да ми стане лошо.

Доста съм разочарован от тази продукция, аз винаги съм си представял Рим в една много романтична светлина, каквато може да се види във филма на Hallmark-"Клеопатра", например.

В този, а и в други филми се акцентира върху Рим като основоположник на западната цивилизация.


Тагове:   порнография,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. thmcrp - Колкото и да ти е странно
09.03.2006 15:11
Именно продукцията на HBO е по-близо до ситината и се основава на действителни проучвания.
Хич не е било романтично време онова от наша гледан точка. Освен кървавите битки и изтребването до крак на цели народи, мисля че достатъчно покзателен случя за римския депутат, убит от колегите си в сената, зашото се обявил против практиката им за сноошаване с 11-12 годишни момчета. В интерс на истината филма е доста цензуриран за да тръгне изобщо.

Малко не беше войник, а генерал и бъдещ управник на част от Рим. Въпросният Марк Антоний, който след години има връзка с Клеопатра, вдигат тих бунт, бива разбит от Октавиан и се самоубива след нея.

На операцията и се казва "трепанация" и е било единствения способ за мозъчни операции ан времето (сега изглежда удивително че значителна част от оперираните без упойка, стерилност и антибиотици по този начин са оживявали - май хиирурзите им не са били чак толкова залупени).

Всъщност "богатият римлянин" беше робът и тя му дава нарежданията за следващия ден. Става дума за майката на невръстният във филма имератор Октавиан все пак. Първият император на Рим, посмъртно обожествен от сената.

Кръвта е покрай езическите ритуали за жервоприношения, взаимствани от елините.
Ако от това има опасност да ти стане лошо, не гледай следващите серии ;)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: jean
Категория: Новини
Прочетен: 169875
Постинги: 34
Коментари: 56
Гласове: 285
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930